Espressoman fresh
Bucuresti
Salutare,
Vand rasnita Lelit PL043MMI in state perfecta, cumparata acum 1.5 ani din afara forumului si f putin folosita inainte. La mine folosita pentru 1 - 2 expresso pe zi in regim de SD. Motivul vanzarii: upgrade.
Se poate vedea și testa in Bucuresti sau se poate trimite prin curier.
Pret 550 ron.
Lelit Anna PL41TEM | PL043MMI
Espressoman fresh
Timisoara
Salut! Sunt interesat sa o cumpar daca mai e valabil anuntul, mutam discutia in MP?
Espressoman fresh
Bucuresti
Salut,
Am trimis PM.
Espressoman fresh
Timisoara
30-04-2022, 11:29
(Edited 30-04-2022, 11:30 by DFB.)
Perfect,
o poti trimite prin curier spre Timisoara? Eu am un Gaggia Classic Pro de cateva luni, i-am schimbat si arcul dupa toate recomandarile pe care le-am putut gasi si vreau sa trec acum de la sita presurizata la cea de oameni mari. Cautand dupa cea mai accesibila rasnita ok pentru espresso, pare cel mai potrivit pas urmator.
Daca esti si tu ok cu transportul prin curier, de miercuri voi reveni in oras si il putem face. Daca zici ca nu am de ce sa ma astept la vreun defect, e ok pentru espresso de incepatori si e in conditie buna, merg pe mana ta, e ok si pretul, sa imi spui doar daca vrei sa iti platesc transportul in avans.
Multumesc, Alex. (Cred ca ai restrictionat PM’s, nu m-a lasat sa iti raspund acolo)
Espressoman fresh
Bucuresti
Super,
Cum ziceam, totul ok cu rasnita.
La fel a fost si gandirea mea cu aceasta rasnita pentru inceput dar odata prins microbul e nevoie de ceva nou :)
Sper ca am setat corect PM acum. Mai simplu ne auzim, am dat un nou PM.
Multumesc
Espressoman fresh
Bucuresti
Salut, mai e disponibil anuntul?
Espressoman fresh
Bucuresti
Rasnita a plecat deja catre @
DFB pentru pretul cerut.
Anuntul se poate inchide, multumesc pentru gazduire!