Hello There, Guest! Login Register


Rasnita La Spaziale Astro 12D (Macap MC4)

#1
Salut,

Rasnita este la baza un Macap MC4, facut pentru Spaziale. Rasnita e stepped dar permite mod de Stepless. Are cutitele schimbate acum vreo un an jumate, timp in care a macinat in proportie de 90% cafea de specialitate, la fostul proprietar (4-5 duble pe zi), si la mine 100% cafea de specialitate (1-2 duble pe zi, cu exceptia unei zile, in care am folosit-o la propria nunta).

Am cumparat-o de la Horatiu.I (http://www.espressoman.ro/forum/User-Horatiu-I) de pe acest forum.

Nu am avut nici o problema cu aceasta rasnita, am folosit-o inclusiv la propria nunta (barista a fost Zsili de la Brewtiful din Timisoara).

M-am gandit sa vand aceasta rasnita impecabila, pentru a face upgrade/downgrade la o rasnita mai mica pentru acasa. Acesta este o Rasnita profesionala, dar are retentie mare. Eu o curat dupa fiecare folosire cu o periuta de dinti. Ramane destul de multa cafea in cioc, care altfel nu prea cade jos.

Sunt deschis la schimburi si chiar sfaturi.
Eu ma gandesc serios acum sa imi iau una din rasnitele Kinu, dar sunt tentat si de http://www.baratza.com/grinder/sette-270w/ 

Pret: 600 RON

                                   
Expobar Brewtus IV, Quamar Q13E, La Spaziale Astro 12D, AeroPress, V60.
 
#2
Nu este urgent pentru mine sa vand aceasta rasnita.
Mai mult sunt interesat de sfaturi si schimburi.
Expobar Brewtus IV, Quamar Q13E, La Spaziale Astro 12D, AeroPress, V60.
 
#3
salut

aceasta rasnita nu este fabricata pt espresso , cu tot respectul iti pot spune ca este orasnita speciala pt a rasni cafea in punga pt acasa , motivul pt care ramane cafea pe teava este urmatorul ,acel cioc este prevazut cu un ciocanel la sfarsitul macinarii se da cateva lovituri in cioc ,acel ciocanel tine punga agatata de cioc sa nu tii punga cu mana in timpul macinarii ,piesa o gasesti la laspaziale romania
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)