Hello There, Guest! Login Register

Rasnita HONNE SLIM

Photo 
Vand Rasnita HONNE SLIM ce are si  modulul electronic antiretentie montat.
S-a rasnit la ea in jur de 50kg cafea light si medium-light.
Motivul vanzarii este upgrade la  Monolith Flat MAX 2 care imi soseste in decembrie. Monolith fiind singura rasnita ope care am luat-o in considerare pentru upgrade.

Are revizia facuta la Hedone in toamna anului trecut.
Rasnita se poate testa in Bucuresti, cartier Greenfield(langa gradina Zoologica). Am si cutia rasnitei.

Pret: 4050 lei +transport pentru doritorii din alte localitati.

[size=small]Kafatek Monolith Flat Max 2; Kopi Deva cu SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.[/size]

Reply
Up
avand in vedere faptul ca Kafatek s-a miscat extrem de rapid si noua rasnita va sosi in cateva zile si nu am spatiu pentru doua rasnite, noul pret este de 3850 lei.
Rasnita am achizitionat-o de noua in 2020 alaturi de espressorul Bugster de la Hedone. Se vinde cu cutia ei.

[size=small]Kafatek Monolith Flat Max 2; Kopi Deva cu SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.[/size]

Reply
Up. 
Pret nou 3500. Este impachetata si si asteapta viitorul proprietar.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Up de 1 decembrie, pret nou 3200 lei

Reply
Vandut colegului Razvan.
Se poate inchide, multumesc.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)