Hello There, Guest! Login Register

Rasnita Cafenea

Salut!

Sunt inca boboc pe acest forum si nu va pot minte mi-am pierdut ( mai mult castigat ) cateva ore bune printre discutiile ce le dezbateti. Sunt pasionat de cafea de vreo 3-4 ani buni si  planuiesc sa-mi deschid un espresso bar ( locatie mica mai mult pentru takeaway).
Mi-am cumparat un Faema Enova cu 2 grupuri din 2016 intr-o conditie buna. Revizuit recent ( bugetul initial nu e mare de asta si achizitia respectiva ).
Urmatorul pas este cumpararea unei rasnite. Am avut o poisibilitate sa cumpar o nuova simonelli mythos mai ca nu a fost intretinuta cum trebuie. din ce am inteles cel mai bine este sa-ti cumperi o rasnita noua si nu second-hand.
Ce rasnita mi-ati putea recomanda ? tin sa precizez ca bugetul este undeva intre 500-1000 euro.

Multumesc mult!

Reply
Eu am sustinut inclusiv Olympus 75  pentru horeca dar useri de pe forum zic ca au avut experiente ok cu Atom 75 (adica tot cutite de 75). Cu ambele te incadrezi in buget, mai ales ca fiind de pe Espressoman mai ai 10% in minus. 
Buchetul de rasnite de horeca se deschide undeva peste 1000E si continua pana la vreo 2500-3000E.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Mersi mult!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)