Welcome Back Log In Create Account

Rasnita Bezzera BB005TM VS Macap M2M vs Eureka Mignon

Oameni buna va rog ajutati-ma in a alege una din aceste trei rasnite Bezzera BB005TM sau Macap M2M sau Eureka Mignon ca deja m-am timpit de cap la cate informatii am cautat pt. fiecare rasnita din aceste trei si inca nu pot sa ma decid care sa o achizitionez, poate imi dati voi mai multe informatii cu privire la durata de viata , rezistenta , etc, eu o sa o folosesc acasa la maxim 2 cafele pe zi. Sigur sunt multi dintre voi care aveti sau ati avut asa ceva si ma puteti ajuta cu sfaturi sau poate veniti voi cu alte propuneri de rasnite pina in 1500 lei, sunt un incepator in ale cafelei, dar citind acest forum am reusit sa invat multe despre cafea.
Actual: Lelit Elizabeth - PL 92 T, Rasnita Macap M2M, Site IMS de 16g, 18g, 20g, Tamper IKAPE V4 Espresso Calibrated with Spring Loaded(Wooden Handle,Black Base)
Past: Lelit PL 41 LEM

Reply
Kinu :)))))) asta ca o gluma. Acuma serios toate sunt ok. Nu dai greș cu niciuna din cele 3.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
Salut

Eu am avut Eureka Mignon si am fost multumit de ea, daca treci peste faza cu bulgarasi si cutite plane mici, rasnita este foarte buna-robusta, mica si cu un sistem bun de reglare al cutitelor.("Sistem inovativ de reglare a cutitelor, culiseaza doar cutitul inferior cel superior este fix =>curatare rasnita fara a pierde reglajul.
Cutite plate de 50mm, reglare micrometrică a granulaţiei, hopper cafea 250g, timer, robusta, putere 225watt/1350 rpm."
)
Expobar Office Leva EB-61 1 GR +Quamar M80E + Hario Mini Mill + Latiera Motta 50cl +  IMS 16/20g +IMS E61 200IM + 17g strada La Marzocco

Reply
Pai ce sa fac astept atunci , sper sa nu astept muuult , daca ziceti ca este ok Eureka.
Actual: Lelit Elizabeth - PL 92 T, Rasnita Macap M2M, Site IMS de 16g, 18g, 20g, Tamper IKAPE V4 Espresso Calibrated with Spring Loaded(Wooden Handle,Black Base)
Past: Lelit PL 41 LEM

Reply
Până în 1500lei este și seria 4 de la Macap cu cuțite de 58mm...asta dacă crezi că contează dimensiunea lor...
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.

Reply
Am mutat discutia despre promo-ul Eureka pe topicul dedicat importatorului si zic sa le pastram acolo.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)