Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii

(21-09-2018, 19:55)orwo Wrote: [Image: ANA5oFN.jpg]Pai sa treci și prin tm când te întorci....

Am fost saptamana asta luni/marti.
Poate facem un event si in Timisoara in perioada urmatoare, oare sunt destule espressomani care vor asa ceva?  Huh Smile

---

Hey-hey!

@cradun - Ai dreptate!  :idea:

Am semnat un parteneriat de amploare cu cei de la Hedone.
De azi ( adica 22 Septembrie ) suntem dealeri lor pentru regiunea noastra. ( RO-HU-BG-SK-CZ )
Noi suntem prezenti in mai multe tari, si de maine incepem livrarile si spre export, dar si pentru comenzile interne. 
De maine puteti fi mandrii de produsele Made in Romania.
@Lyvyoo - o sa modifice topicurile noastre, incat vanzarile catre espressomani vor fi preluate de noi.

La standul nostru avem 2 bucati, si pretul lor este acel standard pentru espressomani. 1150 Euro - TVA inclus ( aprox 5350 Ron )
Garantie ramane neschimbat 2 ani pentru PF si 1 an pentru PJ.

---

@Lyvyoo a zis bine.
Facem o tragere la sorti intre espressomani care cumpara de la noi.

Ce ai de facut:
- cand vrei sa cumperi ceva de la stand, zici ca esti ESPRESSOMAN 
- platesti, si primesti bonul de casa
- Colegul meu o sa te incrie intr-o lista unde trebuie sa ne dai urmatoarele informatii:  nr bon, Nick ( nume de pe forum ) si numar de telefon.
- un user doar o singura data poate fi pe lista ( deci daca cumperi 2 ustensile pe doua bonuri diferite, esti "inscris" doar o singura data )

Tragerea la sorti o sa fie facuta cu Liviu impreuna dupa eveniment, si pachetul castigatorului va fi trimis prin FANcourier.

Castigatorul primeste un voucher in valoare de 100 euro TVA inclus.

----

In total avem 180 de coduri ( produse ).
Reduceriile fiind intre 13-46% fata de preturile de pe site.
ATENTIE: Produsele sunt oferite în limita stocului disponibil. - este aplicat regula "primul venit primul servit" 

Plata: Cash si sau card.

Niste poze cu standul nostru:

[Image: jITDwwk.jpg]
[Image: FqKb2LT.jpg][Image: MPIpgvd.jpg][Image: yzcHLi6.jpg]

Nume / Pret TVA inclus:

Flair espresso maker.

Flair Espresso Maker - Black Bundle Set  - 849.99 Ron
Flair Espresso Maker - Signature Chrome Bundle - 999.99 Ron

Rasnite:

Baratza Sette 270W - 1999.99 RON
Baratza Sette 270 - 1769.99 RON
Baratza Sette 30 AP - 1099.99 RON
Eureka Mignon Specialita 15BL - Negru - 1699.99 RON
Eureka Mignon Silenzio - Ferrari red - 1299 RON
Eureka Atom Specialty 65E - Automatic Grinder - White 3099.99 RON
Hedone Honne - Slim ( Espressoman ) - 5350 RON

Latiere: 

Milk Jug - PRO - 350 ml  -  39.99
Milk Jug - Gunmetal 350 ml - Barista & Co  -  69.99
Milk Jug - Midnight Gold 350 ml - Barista & Co -  69.99
Milk Jug - Motta - Aurora - 350 ml  -  60
Milk Jug - Motta - Aurora - 750 ml  - 80
Milk Jug - Motta - Aurora - 500 ml - 70
Milk Jug - Motta - Aurora - 1 l  - 100
Milk Jug - Motta - Europa - 500 ml  - 100
Milk Jug - Motta - Europa - 750 ml - 110
Milk Jug - Motta - Europa - 1 l - 120
Milk Jug - Motta - Europa - White - 350ml - 95
Milk Jug - Motta - Europa - White - 500 ml - 105
Milk Jug - Motta - Europa - White - 750 ml - 120
Milk Jug - Motta - Europa - Black - 500 ml - 105
Milk Jug - Motta - Europa - Black - 350ml - 95
Milk Jug - Motta - Europa - Orange - 350 ml - 95
Milk Jug - Motta - Europa - Black - 750 ml - 120
Milk Jug - Motta - Europa - Orange - 750 ml - 120
Milk Jug - Motta - Europa - Green - 350ml - 95
Milk Jug - Motta - Europa - Green - 500ml - 105
Milk Jug - Motta - Europa - Green - 750 ml - 120
Milk Jug - Motta - Europa - Red - 750 ml  - 120
Milk Jug - Motta - Europa - Red - 500 ml - 105
Milk Jug - Motta - Europa - Red - 350ml - 95
Milk Jug - Motta - Europa - Orange - 500ml - 105

Cappuccino Creamer - 600 ml - Joe Frex - 90

Nivelatoare:

Toate la 125 RON - TVA inclus

Nivelator Motta 57.5mm - SPECIAL -
Nivelator Motta 49.5mm - SPECIAL -
Nivelator Motta 51.5mm - SPECIAL -
Nivelator Motta 53.5mm - SPECIAL -
Nivelator Motta 54.5mm - SPECIAL -
Nivelator Motta 58.5mm - SPECIAL -
Nivelator Motta 58mm

Tampere Motta 

Toate la 89.99 RON - TVA inclus

Tamper Motta - Brown - 57 mm
Tamper Motta - Brown - 58 mm
Tamper Motta - Black - 57 mm
Tamper Motta - Black - 58 mm
Tamper Motta - Black - 57.4 mm
Tamper Motta - Red - 57 mm
Tamper Motta - Red - 57.4 mm
Tamper Motta - Red - 58 mm
Tamper Motta - Red - 58.4 mm
Tamper Motta - Brown - 53 mm
Tamper Motta - Black - 53 mm
Tamper Motta - Red - 53 mm

Tamper Inox - 58.5 mm  -  49.99
Tamper Dinamometric 58.5 mm - 89.99
Tamper Maner Lemn - 58.4 mm - 49.99

Misc tampare:

Tamping Station - Motta  - 120
Tamping Station -  85
Tamper Holder - Silicon - 80mm  - 10
Rubber Tamper Base - Motta -  70
Corner Tamping Mat -  65
Rubber Tamper Base  -  65

Site IMS: 

Nanotech si superfine 70 ron - TVA inclus

Sita IMS E61 Superfine 14/16g 58mm
Sita IMS E61 Superfine 16/18g 58mm
Sita IMS E61 Superfine 18/20g 58mm
Sita IMS E61 Nanotech 14/16g 58mm
Sita IMS E61 Nanotech 16/18g 58mm
Sita IMS E61 Nanotech 18/20g 58mm

Site cu 50ron - TVA inclus

Showerhead IMS LT-CI 200 NT - Nanotech Lelit - Cimbali
IMS Showerhead - E61 200 IM
Sita IMS Lelit - E61 12/18g 58mm - SPECIAL -
Sita IMS Pavoni, Olympia Double 49mm
Sita IMS Pavoni, Catler Double 51mm
Sita IMS Lelit 12/18g 57mm - SPECIAL -

Showerhead IMS LT-CI 200 NT - Nanotech Lelit - Cimbali - 59.99 Ron

Puly caff:

CALCINET 1000g - 30ron
PULY GRIND ® Crystals - 10buc - 15gr - 30ron
Puly Caff - 10buc - 20gr - 23.5 ron
Puly Caff 900gr - 30 ron

Ustensile pentru curatat:

Perii Curatare - Group Brush - Exclusive - [Joe Frex] - 55
Perii Curatare - Black - 18.5
Cleaning Steam Brush - [Joe Frex] - 179.99
Pallo Steamy Wanda - Rosu - 7.5mm - 35
Espazzola Grouphead Cleaning Tool - Black  - 139.99
Espazzola Grouphead Cleaning Tool - Red - 139.99
Barista Steam Cloth - Maro - [Joe Frex] - 37.99
Barista Steam Cloth - Azur - [Joe Frex] -  37.99
Barista Steam Cloth - Negru - [Joe Frex] -  37.99
Filter Remover - 25

Airscape + Bean holder 

Bean Jar - Sticla Maro - 60ml  - 8.99
Bean Jar - Sticla Maro - 120ml - 8.99 
Airscape Black - 1800ml  - 169.99
Airscape Chrome - 1800ml - 169.99
Airscape Red - 1800ml - 169.99
Airscape Pearl - 1800ml - 169.99
Airscape Glass - 850ml - 145
Airscape Mocha - 850ml  - 145
Airscape Chrome - 850ml - 145
Airscape Black - 850ml - 145
Airscape Red - 850ml - 145

Alte ustensile:

Professional Barista Scale - 3kg/0.1g - 75 Ron
Blind Shaker  - 85
Termometru Barista - MOTTA - 30
Latte Art Pen - Silver  - 19.99
Latte Art Pen - SET 3 buc - 79.99
Cold Brew System - 150
Cold Brew Coffee Maker - joe frex - 140
Comandante Red Clix - 150

Kettle: 

Drip Kettle 1.2L cu termometru  -  129.99
Drip Kettle - 0,6 L - Copper - [Joe Frex] - 129.99

Knock Box:

Knock Box - Motta - Ø 11 cm  - 150
Knock Box - Motta - Ø 16.5 cm  -  169.99
Knock Box - Wood  - 175

Bialetti

Moka Pot - Bialetti Moka Express 3tz  -  85
Moka Pot - Bialetti Moka Express 6tz - 100
Moka Pot - Bialetti Moka Induction 3tz - Gold  - 139.99
Moka Pot - Bialetti Moka Induction 6tz - Rosu  - 159.99
Moka Pot - Bialetti Fiammetta Fluo 3tz Lime - 95
Moka Pot - Bialetti Fiammetta Fluo 3tz Pink - 95

Cesti Loveramics

80 ml – 30 lei
150 ml – 37.5 lei
200 ml – 39.99 lei
300 ml – 44.5 lei
--Only God Can Judge Me--

Reply
preturi cu reducerea espressoman inclusă?
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Nivelatorul Motta pe care l-am luat eu avea reducere 17%, deci mai mare decat cea de pe forum.

P.S. Mersi baieti!
Nivelator Motta
Single tamper holder
2 pahare shot gradate
Latiera 500 ml Motta
Lelit PL92T Elizabeth  + Eureka Mingnon Specialita 15BL 

Fost: Lelit PL41 TEM
--------

Reply
Hey-Hey, salutari!

Va multumim ca ne-ati vizitat azi la Aeropress, era un eveniment foarte reusit, si am reusit impreuna cu voi sa creem un "hub" Espressoman la standul BarShaker. Este o onoare. Multumim.

Am vorbit cu @Lyvyoo despre a prelungi oferta noastra, si chiar de a extinde pentru toti utilizatori espressomani. 
In limita stocului disponibile preturile de oferta sunt valabile si pentru achizitiile pe site ( unde produsele sunt cu preturi speciale, unde nu sunt acolo s-au dat, si avem in stoc doar cu pret standard )
Deci preturile sunt valabile in limita stocului disponibil sau cel tarziu pana data de 30 Septembrie!

Important din preturile afisate aveti inca 10% discount cu cuponul espressoman ( si asa se ajunge la pretul oferit si la eveniment ).

Reply
Scuze de nelamurire, e vorba de preturile afisate de tine mai sus??
Lelit PL81T+Ascaso Precision Competition Filter+tamper Lelit PL100+nivelator Lelit PL121, Baratza Sette 270 [b]Wi [/b]și Ascaso iSteel I1+Bialetti Fiametta

Reply
(22-09-2018, 23:27)laurstef Wrote: Scuze de nelamurire, e vorba de preturile afisate de tine mai sus??

DA.
Adica ca sa obtineti preturile care au fost la eveniment, trebuie la checkout sa utilizati codul espressoman.
Insa atentie, putem oferi doar pentru produse care apar pe home page. ( produse care apar cu preturi reduse ).

Au aparut pe site si cele doua rasnite..

Eureka Specialty 65E - LINK - pret dupa aplicarea discountului - 3.099,99 RON tva inclus, este pret de lansare, pretul lui de lista este de 3.749,99 RON.

Hedone Honne Slim - LINK - Pret fixat pentru espressomani la 1150 Euro - TVA inclus.
Se livreaza din stocul nostru!

In Oradea avem si o rasnita expusa, deci va asteptam si la teste!

--
P.S. cer scuze si prin aceasta cale de la @Ratonul, am facut un mix-up cu un produs.

Reply
Felicitari pt. eveniment, eu unul m-as bucura daca ati face asa ceva si in Timisoara. Personal as fi interesat de Barazza Sette 270W vs Eureka Mignon Specialita. Daca le aveti in showroom v-as face chiar o vizita pana la Oradea.

Reply
Si deoarece cred ca mai sunt si altii interesati de aceasta comparatie cu noua Eureka, asteptam concluzii, pareri etc.
Mersi !
Gaggia Evolution&PID+Eureka Mignon Specialita 16CR+tamper bronz homemade

Reply
Salutare. Cine a castigat tombola?
Lelit PL92T Elizabeth  + Eureka Mingnon Specialita 15BL 

Fost: Lelit PL41 TEM
--------

Reply
(24-09-2018, 14:38)Nikku Wrote: Salutare. Cine a castigat tombola?

Cer scuze pentru raspunsul intarziat.

Castigatorul este @KrisssKros felicitari!

(24-09-2018, 12:16)andrei_0 Wrote: Felicitari pt. eveniment, eu unul m-as bucura daca ati face asa ceva si in Timisoara. Personal as fi interesat de Barazza Sette 270W vs Eureka Mignon Specialita. Daca le aveti in showroom v-as face chiar o vizita pana la Oradea.

Poate putem organiza un eveniment in Timisoara daca suntem destui, putem participa si noi cu niste aparate..:)

Te invit sa vezi si testezi.
In momentul actual urm. rasnite electrice sunt pentru teste:
- Eureka Mignon Specialita
- Eureka Atom 
- Lelit PL 043 MMI
- Honne

Sette nu mai avem in momentul de fata doar nou cu "sigil" :-)

Reply
(26-09-2018, 20:19)MyR Wrote: Castigatorul este @KrisssKros felicitari!

:banan: :banan: :banan:
Ce surpriza frumoasa, MyR !
Multumesc frumos, Barshaker !

Pentru ca, in opinia mea (neinfluentata de premiu), sunteti magazinul cu cele mai bune servicii de vanzare si post-vanzare din Ro, fapt pentru care meritati tot suportul nostru, pun din buzunarul meu cel putin inca o data valoarea voucher-ului pentru urmatoarea comanda. Nu stiu ce voi cumpara, pentru ca am deja destule, dar la cat de bine sunteti aprovizionati, sigur gasesc la voi lucruri de pus in cos!  Smile

Va multumesc, atat personal, cat si in numele comunitatii de espressomani, pentru atentia care ne-o acordati, chiar daca noi reprezentam un procent infim din cota voastra de piata!
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
(27-09-2018, 06:31)KrisssKros Wrote:
(26-09-2018, 20:19)MyR Wrote: Castigatorul este @KrisssKros felicitari!

:banan: :banan: :banan:
Ce surpriza frumoasa, MyR !
Multumesc frumos, Barshaker !

Pentru ca, in opinia mea (neinfluentata de premiu), sunteti magazinul cu cele mai bune servicii de vanzare si post-vanzare din Ro, fapt pentru care meritati tot suportul nostru, pun din buzunarul meu cel putin inca o data valoarea voucher-ului pentru urmatoarea comanda. Nu stiu ce voi cumpara, pentru ca am deja destule, dar la cat de bine sunteti aprovizionati, sigur gasesc la voi lucruri de pus in cos!  Smile

Va multumesc, atat personal, cat si in numele comunitatii de espressomani, pentru atentia care ne-o acordati, chiar daca noi reprezentam un procent infim din cota voastra de piata! 

@KrisssKros - Cu mare placere!

Noi multumim suportul si feedbackurile primite de la voi, sunt foarte importante, si ne arata ca suntem pe un drum bun, dar mai este loc pentru imbunatatire...  Shy
Am reusit sa semnam niste contracte mari, unele chiar speciale, despre care inca nu am voie se vorbesc dar pot spune ca vom avea foarte multe produse noi ( dar si categorii noi ) si pentru comunitatea voastra oferim prioritate MAX la pret MIN  :D

Din pacate fara autostrazi este foarte greu sa fim prezent personal tot timpul in bucuresti, dar sper ca putem fi alaturi de voi cat mai mult. ( de ex. drumul pana Buc la Aeropress a fost de 10:30h si cand am venit acasa 11:00h )

In aprox 1 saptamana terminam sa remodernizam showroomul din Oradea, si pot spune ca va fi dotat cu "TOT"   Wink :D Urmreaza sa lansam workshopuri, cuppinguri, si evenimente in fiecare 2/4 saptamani si sper sa avem cat mai multi si din randul vostru.

Poate organizam si un event de tip Espressoman in Oradea, sperand sa avem cat mai multi din Cluj, Arad si Timisoara dar si din alte localitati.

p.s. daca sunteti curiosi sa testat/vedeti rasnita Hedone Honne in "actiune" puteti veni in showroom oricand.
Sau ma puteti suna si pe mine direct ( eu nu sunt in showroom ) si mergem impreuna, testam cafele, dar si mai vorbim un pic...

Reply
:bi:
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
nu te muti in tm?aici e virgin locul,oras mai mare,cosmopolit
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
(27-09-2018, 09:01)MyR Wrote: In aprox 1 saptamana terminam sa remodernizam showroomul din Oradea, si pot spune ca va fi dotat cu "TOT"   Wink :D Urmreaza sa lansam workshopuri, cuppinguri, si evenimente in fiecare 2/4 saptamani si sper sa avem cat mai multi si din randul vostru.

Poate organizam si un event de tip Espressoman in Oradea, sperand sa avem cat mai multi din Cluj, Arad si Timisoara dar si din alte localitati.

Chiar imi lauda un amic ieri centrul vechi din Oradea si mi-am propus sa ajung toamna asta pe la voi.
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
(27-09-2018, 10:15)orwo Wrote: nu te muti in tm?aici e virgin locul,oras mai mare,cosmopolit
Orwo, se poarta acum mutatul la Oradea ;)
ECM Synchronika Antracit, Eureka Olympus 75HS, Kinu M47

Reply
(27-09-2018, 10:45)flipu2k Wrote:
(27-09-2018, 09:01)MyR Wrote: In aprox 1 saptamana terminam sa remodernizam showroomul din Oradea, si pot spune ca va fi dotat cu "TOT"   Wink :D Urmreaza sa lansam workshopuri, cuppinguri, si evenimente in fiecare 2/4 saptamani si sper sa avem cat mai multi si din randul vostru.

Chiar imi lauda un amic ieri centrul vechi din Oradea si mi-am propus sa ajung toamna asta pe la voi. 

Super... abia astept... sigur voi veni intr-o vizita pe la voi... ca doar de la Cluj la Oradea nu e tare mare distanta :P :)
La Pavoni Mill (ex Nuova Simonelli Musica Lux), Kinu M47, Niche Zero

Reply
nu e mare distanța. pentru ardeleni .... :D

Reply
@flipu2k - amicul tau are dreptate, chiar se vede ca avem conducere capabila, si suntem campioni national la atragerea din fondurilor europene. link
Aprox in 1-2 ani totul va fi gata, pana atunci rabdare ...  Tongue

@CosminC - facem un event espressoman in Oradea, ce zici ?

@paul20vd - cand te-ai hotarat, da-mi un pm si te astept in showroom.

@orwo - hahah Smile Ce ai zis, cand vi pe la noi ?  :D

Poze cu un mic coltisor.. ( preferat de-al meu ) LINK

Reply
(29-09-2018, 14:54)MyR Wrote: .... chiar se vede ca avem conducere capabila

Aci, îi loc numa' de cafea. Pă mai marii noștri să-i pomenim la biserică și să le aprindem o lumânare dacă considerăm că merită.
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
(29-09-2018, 23:04)Gozmin Wrote: Pă mai marii noștri să-i pomenim la biserică și să le aprindem o lumânare dacă considerăm că merită.

... Merita , cum sa nu ... dar , la vesnica lor pomenire ... :D ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Cand e sa nu ai noroc, nu ai noroc.
Am vazut azinoapte topicul, zic "ce bine, pe zi e tot 30, fac comanda". Acum, cand ma dusei pe site, disparusera majroitatea produselor la reducere, ramsesera doar paharele :(

Reply
@MyR, eu as fi interesat daca aduceti la un moment dat sitele The Single de la IMS (stiu ca sunt doua cu inaltimi diferite) si tampere convexe, ideal de 58.4 sau 58.5, dar si 58 e ok. Si sita single de la La Marzocco, vad ca aveti sitele duble de la ei acum pe site.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
(01-10-2018, 15:18)cradun Wrote:  ...si tampere convexe, ideal de 58.4 sau 58.5....

+1
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply
@stove - Te rog sa-mi trimiti un PM, cu produsele dorite.

@cradun - sincer sa fiu nu vreau ca nu sunt de acord cu ele, insa mult mai sigur primim in 1-2 saptamani..

Tamper convex - Aye Aye Captain -  misiune noua! 
:D

Reply
ati ajuns la sitele mele "the single" 
muhahaha

stiu ca Myr nu e de acord, din experienta mea sumara cu cea de h21 (8,5-9g inauntru) pot spune ca e o varianta fezabila pentru cei care vor single shot-uri.
ma cam deranjeaza ca nu sta f bine in portafiltru si mai ramane in grup. probabil penru ca, fiind ridgeless si avand o inaltime destul de mica, nu se fixeaza destul de bine in inelul portafiltrului.
in rest, e super misto construita si cine are un pf naked poate spune daca e frumoasa curgerea.
are nevoie de tamper de 58.4 sau peste.
eventual convex, soft convex pentru ca se potriveste cu baza sitei.
e posibil sa fie si mai buna sita VST de 7g, contruita ca vechea LM, cu acel coș in care sa tampezi cu baza de 41.
Gaggia Classic Pro PID | Kinu M47 | Sette 270 | Arco

Reply
Cam greu de aranjat cafeaua in sita la sita single "tip VST 7g" pe care o am eu, facuta de alt producator (nu Marzocco), chiar cu tamper de 41, dar fara adaptor/canal de tampare. Rezultatele sunt ok pt bauturi cu lapte. The Single am folosit-o mai de mult, cea de 21 inaltime, nu am reusit nimic si am dat-o unui prieten. Cu o preinfuzie ceva mai lunga, am sperante din nou. Banuiesc ca multora dintre noi ne-ar placea sa avem o sita single cu care sa putem obtine rezultate decente, eu nu am reusit pana acum cu ce am incercat.

Iar cu tamperele, stiu ca sunt de doua feluri, cu o curbatura mai pronuntata (European) si cu una mai putin pronuntata (American), deocamdata nu am vazut de tip European decat la niste tampere Torr, dar la preturi maricele.

Acum am vazut ca si colegul danMarius a scris despre soft convex.

Interesul meu in tamperele convexe consta in incercarea de a pastra cat mai mult din distributia in sita pe care o face Honne, fara a face wdt sau alte operatiuni.

Reply
eu am unul Torr de 58,4 soft convex luat de la ernest valentin.
imi place mult efectul dar nu am renuntat la WDT.
arata bine pucul dupa extractie insa gustativ nu am seszizat neaparat o imbunatatire datorata curburii...
cred ca e mai important sa fie cat mai fix pe sita fara insa a provoca efectul de suctiune (la scoatere)
Gaggia Classic Pro PID | Kinu M47 | Sette 270 | Arco

Reply
(01-10-2018, 18:54)MyR Wrote: @cradun - sincer sa fiu nu vreau ca nu sunt de acord cu ele, insa mult mai sigur primim in 1-2 saptamani..

Tamper convex - Aye Aye Captain -  misiune noua! 
:D

Multumiri pentru raspuns!

Reply
(01-10-2018, 21:24)danMarius Wrote: eu am unul Torr de 58,4 soft convex luat de la ernest valentin.
imi place mult efectul dar nu am renuntat la WDT.
arata bine pucul dupa extractie insa gustativ nu am seszizat neaparat o imbunatatire datorata curburii...
cred ca e mai important sa fie cat mai fix pe sita fara insa a provoca efectul de suctiune (la scoatere)

Si noi putem aduce cele Torr insa pretul lor de nou mi se par foarte mari...

@cradun cu mare placere. Te anunt cand ajung

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)