Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii

Chiar a fost impresionant, felicitari si multumim. Speram sa fie preturi mici dupa ce ai spus ca vor fi cele mai mari reduceri, fara precedent, dar nici asa de mici nu ma asteptam, cel putin la produsul pe care-l vizam. (DF64 Gen 2.5 2025)
Gaggia Classic E24 / DF64 Gen 2.5

Reply
Exact la aia am ramas si eu masca, la 1599 lei cred ca nu va mai exista vreodata :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Foarte interesant noul domeniu - PIZZA - din portofoliul Barshaker!
Sunt destul de pasionat de pizza și tot amân achiziția unui cuptor, dar din păcate nu genul acesta de cuptoare mă interesează. Pentru cine dorește cuptor strict pentru pizza și la un preț cât mai mic pare destul de interesant.

Pe viitor sunt șanse să vă extindeți, să aduceți alte branduri mai consacrate/scumpe? :D

(07-11-2025, 01:12)MyR Wrote: 2. Spatulă Pizza Perforată 30x70 cm
Accesoriul perfect pentru cuptor.

Preț SPECIAL Espressoman: 79.99 RON (față de 99.99 RON preț de BF)

Link: https://barshaker.ro/spatula-pizza-30x70-cm

Știu că acum e Black Friday și poate ar trebui să ne concentrăm pe oferte, dar sper să fie de ajutor informația. Aceea nu e o spatulă. Spatula e o unealtă de dimensiuni mici. Aceea este o lopată. Smile

Reply
Interesant cuptorul. Mă scarpină mâna.
Staresso Mirage Pro & De'Longhi ECP, Hario V60 & Aeropress, IBRIC, KINGrinder K6 & AVX CG301, NanoFoamer Lithium, Cocinare B6, Timemore Basic 3.0...Skywalker V1.

Reply
(07-11-2025, 01:50)Lyvyoo Wrote: Exact la aia am ramas si eu masca, la 1599 lei cred ca nu va mai exista vreodata :)

Am comandat deja DB1X si rasnita CG301.
Crezi ca e o idee buna sa renunt la rasnita de la AVX si sa iau DF64 ținând cont de reducerea de astăzi?.
AVX DB1X, DF64 gen 2.5

Reply
(07-11-2025, 10:26)manu86 Wrote:
(07-11-2025, 01:50)Lyvyoo Wrote: Exact la aia am ramas si eu masca, la 1599 lei cred ca nu va mai exista vreodata :)

Am comandat deja DB1X si rasnita CG301.
Crezi ca e o idee buna sa renunt la rasnita de la AVX si sa iau DF64 ținând cont de reducerea de astăzi?.

Da !
ECM Synchronika + DF64 Gen 2.5  , Dalla Corte Studio + Bentwood Vertical 63

Reply
(06-11-2025, 18:11)MyR Wrote: 2. Puteți urma si procedura clasica din siteul barshaker.ro, adaugand în cos produsele dorite, puneți la Mentiuni „forum” sau „espressoman” ca sa știm sa va acordam reducerea suplimentara din lista voastra, iar la final nu achitati comanda ci selectati RAMBURS (doar pentru a finaliza comanda). Pentru confirmare și pentru a alege voi metoda plata, va vor contacta colegii pe email, având variantele de plata de mai sus.

E suficienta aceasta metoda sau mai trebuie ceva?

Am completat cu espressoman si ramburs si am primit status/email cu comanda awb la Fan fara extra reducere forum. Reducerea ca reducere, buna sa fie, dar chiar ramburs nu as plati.
Flair 58, DF83V
Lelit Anna, William

Reply
edit: rezolvat telefonic, multumesc At
Flair 58, DF83V
Lelit Anna, William

Reply
Deci cum s-a rezolvat, ca sa stie si ceilalti? Ma gandeam ca se asteapta confirmare ca plece cu reducere de forum si cu metoda de plata dorita.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Eu am crezut ca dai comanda ramburs doar "de forma", dupa care te contacteaza cineva, alegi link plata daca e si cam atat, pe urma e data comanda la curier, ceea ce se intelege din mesajul de aici.

Cum a fost de fapt: din considerente de maxima operativitate, comanda (rasnita) a fost procesata ca o comanda pur ramburs si a fost generat si AWB. Nedumerirea era ca pretul era cel de pe site in detalii comanda, fara extra-reducerea forum + 4 lei ramburs, insa de fapt la ramburs de platit este perceputa suma cu toate reducerile. Trecand peste logistica platii, informatia de pretul final chiar nu aveam cum sa o stiu.

Comanda a plecat deja in prima transa de Fan, asa ca voi astepta ca sa soseasca si voi plati cu cardul la curier.
Flair 58, DF83V
Lelit Anna, William

Reply
Am lamurit acum cu @MyR si el mai departe cu echipa, au fost intr-adevar niste nesincronizari dar acum s-au rezolvat si fiecare va fi contactat inainte de a se trimite AWB, iar cine nu a primit pretul mai mic pentru espressomani va fi compensat corespunzator astfel incat sa se ajunga la pretul corect afisat pentru forum. Daca sunteti in aceasta situatie sa tineti legatura cu ei si se rezolva fara probleme.

In concluzie se poate folosi cu succes metoda 2 si coletul nu va pleca pana nu veti opta pentru metodat de plata pe care o doriti:
Quote:2. Puteți urma si procedura clasica din siteul barshaker.ro, adaugand în cos produsele dorite, puneți la Mentiuni „forum” sau „espressoman” ca sa știm sa va acordam reducerea suplimentara din lista voastra, iar la final nu achitati comanda ci selectati RAMBURS (doar pentru a finaliza comanda). Pentru confirmare și pentru a alege voi metoda plata, va vor contacta colegii pe email, având variantele de plata de mai sus.

Dar cred ca cel mai eficient mod ramane formularul de reducere Espressoman dedicat Barshaker din pagina de Black Friday.  

Reply
Salutare tuturor,
Da, într-adevăr, comunicarea internă la începutul zilei a fost puțin mai dificilă, a existat un mic blocaj, dar apoi totul s-a rezolvat.
Dacă cineva dintre voi încă întâmpină vreo problemă (o "boacănă"), vă rugăm mult să ne anunțați direct pe WhatsApp, telefon sau e-mail pentru a o remedia de urgență.
Vă mulțumim foarte mult că existați și pentru toate comenzile voastre! Am încercat să oferim reduceri cu adevărat uriașe și credem că nici anul acesta nu pot exista plângeri în acest sens.
Aș dori să evidențiez în mod special două produse:
  1. Cuptorul de Pizza AVX: Este o ofertă de precomandă la un preț incredibil, o oportunitate pe care am discutat-o pe larg.
  2. Râșnița Bentwood Vertical63: (disponibilă în prezent pe Negru - Nuc și Alb - Stejar deschis). Sincer, credem că un preț atât de bun nu va mai exista niciodată. Fabrica s-a mutat în Elveția și, după cum știm, prețurile produselor au explodat corespunzător costurilor de acolo. Nici cursul euro nu a ajutat, să nu mai vorbim de faptul că acum trebuie să vămuim produsele din Elveția, ceea ce înseamnă timp și bani în plus.
Așadar, subliniem aceste două produse ca fiind oportunități cu adevărat unice și vă recomandăm să vă gândiți serios la ele.
În încheiere, vă recomandăm să încercați și snack-urile Jerky de la The Dry Cut. Sunt senzaționale! Le găsiți aici: https://barshaker.ro/snackuri-artizanale...he-dry-cut
Vă mulțumim!
--Only God Can Judge Me--

Reply
(07-11-2025, 09:06)alnick Wrote: Interesant cuptorul. Mă scarpină mâna.

Pare un copy paste după asta:

https://www.biovita.ro/cuptoare-electric...j0QAvD_BwE

E doar cu 50 lei mai mult, fara reducere. Nu știu dacă e bun de ceva, după o pizza treb să aștepți 5 min că sa se încălzească iar...
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 

Reply
Salutare,

Într-adevăr, pare similar. Totuși, mi-e foarte greu să cred că au comandat un volum de peste 500 de bucăți (pentru că noi abia la acest volum am obținut prețurile noastre actuale, cu costuri de transport optimizate, etc.).

Legat de timpul de așteptare: există un grup "AVX Pizza" (în Ungaria) unde cuptorul este testat de mai bine de jumătate de an. Unul dintre avantajele pe care le-au evidențiat a fost tocmai faptul că nu trebuie să aștepți mult între pizza pentru a se reîncălzi la temperatura optimă.

Nici diferența de 50 de lei nu este tocmai exactă, de la prețul nostru special de 579 RON (pentru Espressoman) până la 750 RON este o diferență considerabil mai mare :)

Opinia mea este că este un aparat foarte asemănător și, așa cum este specific producției din China, prețul final al produsului reflectă calitatea componentelor care se cer. Dar am scris despre asta în detaliu într-o altă postare.

Oricum, este un lucru excelent că mai mulți retaileri se deschid în această direcție, mă bucură acest aspect. Și mă bucur că apar tot mai multe produse la prețuri accesibile, în mare parte datorită comunităților de pasionați precum Espressoman.

Și ca să răspund unei întrebări adresate anterior: nu intenționăm și nu vom comercializa mărci precum Ooni sau G3Ferrari. Aceste produse (sau variante ale lor) sunt fabricate în exact aceeași fabrică în care este produs și cuptorul nostru, doar că li se lipește un alt brand și se vând cu un multiplicator de 10x. Mie personal nu-mi place această abordare.

Cu siguranță "acasă", în România, le vom vinde la un preț cât mai redus și corect. Poate vom câștiga mai mult din vânzările în străinătate :)

P.S. Apropo, da, vor exista și cuptoare mai serioase. Mostrele de test au sosit deja, încă lucrăm la detalii pentru fiecare, dar în curând vor intra și acestea în producția de serie. Ne așteptăm ca acelea să sosească undeva în jurul lunii Mai, anul viitor.

P.S. 2: Foarte important, am uitat să scriu! În sfârșit, avem din nou blend-urile noastre (ambele prăjite astăzi). Am avut o întârziere mare la cafeaua verde și am rămas complet fără stoc, dar acum sunt disponibile din nou.

Barshaker Coffee Roasters - Moka Miscela - Neapolitan Dream - 60-40% - 1KG
Barshaker Coffee Roasters - One Button Blend - 100% Arabica - 1KG

Reply
Salut MyR, mulțumim de informații, suna f bine ce spui. Daca e testat și poți face macar 2-3 consecutiv, atunci ar fi chiar fain. Mă bate gândul să-mi iau și eu unul, doar să găsesc unde să-l pun in bucătărie (sau pe balcon :)
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 

Reply
Ieri am comandat espresorul, astazi a sosit. AVX DB1x.
Ambalare premium iar produsul pare bine construit.
Multumesc Barshaker pt serviciile voastre si discount.
Multumesc userilor pt sfaturile de achizitie.
AVX DB1X, DF64 gen 2.5

Reply
Exact asa, a venit pachetul in sub 24h At

[Image: E7CrVmF.jpeg]
Flair 58, DF83V
Lelit Anna, William

Reply
Salutare, Espressomanilor!

Sunt ultimele zile din promoțiile de Black Friday, au mai rămas doar câteva ore și zile, apoi gata... Probabil toată lumea a fost surprinsă, pentru că am reușit să depășim chiar și ofertele de anul trecut. Colegii au muncit enorm, dar vedem că se pune un accent tot mai mare pe produsele pe care le distribuim.

Vă mulțumim pentru comenzile de până acum, dar vreau neapărat să vă atrag atenția asupra următoarelor aspecte: Prețurile la aparatele DB1X, DB1 PRO și LUX vor crește puțin. Mai mult, stocul de DB1X probabil se va epuiza în 1-2 săptămâni, iar următorul transport ajunge abia anul viitor, prin ianuarie, sau chiar februarie dacă apar întârzieri. Așadar, cine se gândește la un astfel de model, să știe că în decembrie sigur nu va fi mai ieftin, ci doar mai scump, sau dacă așteaptă prea mult, nu va mai fi disponibil deloc...

Aici am scris despre faptul că eu folosesc acasă un DB1 PRO de vreun an, cred. A fost „forjat”, „chinuit” și testat la parteneri în străinătate, în cafenea, în prăjitorie și acum la mine, dar sunt foarte, foarte mulțumit de el. Sigur nu am nevoie de un aparat mai bun acasă până la pensie :)) La mine face echipă cu o râșniță DF64 Gen 2 și îl folosesc în proporție de 99% cu blend-ul Miscela.
[Image: sSGHLGr.jpeg]

Una peste alta, dacă te gândești la un DB1X, plasează comanda neapărat azi.

Anul viitor, până la jumătatea anului, vor intra în ofertă mai multe espressoare, de la ieftine la scumpe, de la „simple” la super smart (nu vă stric surpriza, dar le-ați tot menționat deja aici pe forum), așa că țineți-vă bine! :)

P.S. Prețurile reduse au fost deja postate de Liviu, dar le găsiți și aici: ( link )

Reply
Hey! :)
@richelieu ai mesagerie dezactivata. Smile

-----

Niste noutati in stoc:

Eureka Mignon Specialitá 16CR Smart - Black
Eureka Mignon Zero 65 ALLPURPOSE - 16CR - Black
Râșniță J64V Single Dose - Viteză Variabilă & Red Burrs MP - Hard Case - Black
Râșniță NB64V Single Dose - Viteză Variabilă & Red Burrs MP - Black
Râșniță NB64V Single Dose - Viteză Variabilă & Red Burrs MP - Silver
Râșniță DC63 Conical Single Dose - Red Burrs 63mm - Silver
Râșniță DC63 Conical Single Dose - Red Burrs 63mm - Black

Voiam sa va anunt de mult, fiindca este un pas important pentru noi: tocmai am lansat propria noastra gama de ceaiuri:
Ceaiuri The Botanist

+
... snackuri speciale proteice:
Chicken Jerky
Pork Jerky
Beef Jerky

Reply
Salut, 
@MyR Cand se reactivează codul pt discount ? Am vrut astăzi să comand ceva însă fără succes.
Pavoni & Kinu Classic

Reply
E activ din seara asta
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Reply
Salutari,
A fost reactivat acus vreo 2 ore.

Reply
Mulțumesc pentru răspuns însă din nefericire la mine nu este funcțional și aveam nevoie să comand un fellow atmos .
Pavoni & Kinu Classic

Reply
Am testat si merge. Poate trebuie sa dai un clear cookies sau sa folosesti pur si simplu alt browser ori device.

Reply
Salutări!
Sper că vă regăsesc pe toți bine. Revin către voi cu o serie de noutăți și update-uri importante din universul Barshaker.

1. Râșnița J64V – Hit-ul anului.

Se pare că J64V este cu adevărat succesul acestui sezon. Dacă nu mă înșel, primul client a fost chiar @cradun membru al acestui forum, iar feedback-ul primit până acum este 100% pozitiv: fără probleme tehnice, fără retururi sau nuanțe negative.
Notă despre preț: Prețul actual este unul de „best seller” pentru că am reușit să cuplăm comanda noastră cu una externă, foarte mare, obținând un discount considerabil. Estimăm că stocurile actuale se vor epuiza în 2-3 luni. Dacă nu vom reuși o cuplare similară pentru următorul lot, prețul va crește cu cel puțin 20%. Așa că, dacă o aveți în vizor, acum este momentul.

2. Espressoarele AVX – Clarificări și noutăți
A existat o mică dilemă internă la producător privind denumirile, dar tranziția s-a finalizat și acum avem structura clară. Deși echipamentele de bază provin de la Gemilai sau alți producători, ele sunt customizate hardware și software conform cerințelor lui Béla. Noi le comercializăm sub brandul AVX.
  • a) Seria Hero PRO-X 2026 (update pentru DB1-Pro-2024): Modelul vechi nu mai face parte din stocul nostru, fiind înlocuit complet de variantele noi:
  • b) AVX DB1X 2025 cu OPV (echivalent Turin Legato V2 / MiiCoffee Apex V2): Aici cererea a fost uriașă după ce au apărut primele review-uri, iar stocul s-a epuizat într-o săptămână. Următorul lot ajunge abia în mai/iunie. Avem câteva unități rezervate pentru România (foarte puține pe culori, vreo 20 pe inox).
  • Atenție: Din cauza costurilor de transport post-Chinese New Year, estimăm o scumpire de 3-5% la următorul lot. Detalii aici.
  • c) AVX EM1 Lux: Modelul EM1 Lux are un feedback excelent și, din fericire, avem stoc suficient până la următoarea livrare.

3. Modele noi în gamă
  • Snow White (V2): Varianta pe 51mm, dar va fi disponibilă și cu grup de 58mm, cu dotări foarte faine la un preț extrem de corect.
  • Lux PRO: Un nou entry în gama entr-mid level.
  • Segmentul Combo: Am găsit un concurent veritabil pentru Lelit PL042TEMD. Este un aparat cu râșniță încorporată (pe bune) și partea de espresso bazată pe Snow White. Este ideal pentru cei care caută confort, dar vor rezultate peste media entry-level. 

4. Râșnițe noi
  • AVX CG301 V2: Reintră în stoc cu cuțite „coated”. Producătorul a crescut prețul, dar am reușit să îl menținem accesibil pentru clienții noștri. Link produs.
  • AVX CG305 (Varianta Profi): O construcție mult mai robustă, metalică si cu un support de portafiltru mai stabil. Fabrica o promovează ca fiind un concurent pentru Fiorenzato EVO 64Blush . Rămâne de văzut cum se comportă în timp, dar intențiile de calitate sunt clare, iar prețul este mult-mult-mult-mult-mult-mult-mult-mult-mult-mult-mult-mult-mult-mult-mult-mult-mult-mult mai mic decât al unei Eureka. :))

5. Proiectul nostru de suflet: The Botanist

Sunt extrem de mândru de colegii mei pentru lansarea primei game de Superfood Latte sub brandul propriu: The Botanist.
Sunt rețete 100% proprii, vegane, keto, fără zahăr adăugat, fără gluten sau lactoză. Zero compromisuri. Feedback-ul de după lansarea de acum două săptămâni este fenomenal. Urmează expansiunea spre Europa și
SUA!

6. Universul Pizza

Aproape că uitam! Produsele pentru pizza au fost în vamă împreună cu espressoarele. Săptămâna viitoare sperăm să avem totul în depozitul din Oradea. Am lansat două precomenzi noi: Vă stau la dispoziție pentru orice întrebare! Toate cele bune!

Reply
Salutare, espressomani!Vin către voi cu câteva noutăți și update-uri importante de la Barshaker:
  • Kofiti Online: De ani de zile folosim produsele Kofiti în cafenea și pentru consum intern, dar abia acum am făcut pasul logic: produsele lui Cosmin (și ale echipei faine de la Kofiti) sunt acum disponibile și online pe site-ul nostru.
  • Bere Craft & Metanoia: Susținem producția locală, iar cum "mastermind-ul" de la Metanoia ne este și prieten, am lansat berile lor craft pe site. Perfecte pentru relaxare după un espresso bun.
  • Ciocolată Caldă: Avem o ciocolată caldă fenomenală (The Botanist - Classic Italian Blend, 300g). Este la promoție timp de o săptămână – având în vedere vremea de afară, cred că se va topi din stoc mai repede decât zăpada.
  • Promoții echipamente: * Cuțitele Lebrew sunt la preț promoțional: barshaker.ro/lebrew
    • Anumite modele SSP au prețuri reduse: Oferte Speciale SSP
    • Flash Sale DC63: Mai aveți 6 zile de reducere la DC63. Nu uitați: peste prețul promoțional se aplică și reducerea extra de 10% pentru comunitatea Espressoman! Vezi aici
Update Logistic: Am avut puțin haos în depozitul extern (au sosit 5 containere aproape simultan și s-au blocat lucrurile). Din acest motiv, ce trebuia să ajungă la noi in RO săptămâna aceasta va sosi la începutul săptămânii viitoare, moment în care vom expedia imediat comenzile către voi.

Noutăți la Precomandă:
  1. Cuptor Electric Pizza AVX PM130E1: 526°C, Piatră Biscotto & Control Digital. Detalii aici
  2. Malaxor Spiral AVX SM5: Motor DC 800W silențios, Bol 5L, Timer Digital. Detalii aici
P.S.: Vă invit să descoperiți și bunătățile din Munții Apuseni sub brandul Sweet Mountain. Produsele sunt de o calitate excepțională: barshaker.ro/sweet-mountain
P.S. 2: Săptămâna viitoare intră în stoc 3 modele noi de espressoare AVX. Pregătiți-vă, facem scandal (în sensul bun)! :))

Reply
Codul de reducere ESPRESSO nu poate fi aplicat în acest moment modelului j64v?

Reply
Espressom este codul corect pentru 10 la suta reducere.

Reply
Modelul Lux Pro este peste sau sub ca si specificatii/dotari fata de EM1 Lux?

Reply
Salutari,
"Lux Pro" unde ai vazut denumirea asta?

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)