Salutare, Espressomanilor!
Sunt ultimele zile din
promoțiile de Black Friday, au mai rămas doar câteva ore și zile, apoi gata... Probabil toată lumea a fost surprinsă, pentru că am reușit să depășim chiar și ofertele de anul trecut. Colegii au muncit enorm, dar vedem că se pune un accent tot mai mare pe produsele pe care le distribuim.
Vă mulțumim pentru comenzile de până acum, dar vreau neapărat să vă atrag atenția asupra următoarelor aspecte: Prețurile la aparatele
DB1X,
DB1 PRO și
LUX vor crește puțin. Mai mult,
stocul de DB1X probabil se va epuiza în 1-2 săptămâni, iar următorul transport ajunge abia anul viitor, prin ianuarie, sau chiar februarie dacă apar întârzieri. Așadar, cine se gândește la un astfel de model, să știe că în decembrie sigur
nu va fi mai ieftin, ci doar mai scump, sau dacă așteaptă prea mult, nu va mai fi disponibil deloc...
Aici am scris despre faptul că eu folosesc acasă un
DB1 PRO de vreun an, cred. A fost „forjat”, „chinuit” și testat la parteneri în străinătate, în cafenea, în prăjitorie și acum la mine, dar sunt foarte, foarte mulțumit de el. Sigur nu am nevoie de un aparat mai bun acasă până la pensie :)) La mine face echipă cu o râșniță
DF64 Gen 2 și îl folosesc în proporție de 99% cu
blend-ul Miscela.
Una peste alta, dacă te gândești la un DB1X,
plasează comanda neapărat azi.
Anul viitor, până la jumătatea anului, vor intra în ofertă mai multe espressoare, de la ieftine la scumpe, de la „simple” la super smart (nu vă stric surpriza, dar le-ați tot menționat deja aici pe forum), așa că țineți-vă bine! :)
P.S. Prețurile reduse au fost deja postate de Liviu, dar le găsiți și aici: (
link )