Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii

Hey-Hey!

Mai este aprox 1 saptamana din campania de Pre-Order!  :idea:

Weekend placut!

(06-06-2024, 17:28)MyR Wrote: Salutari,

Am tot uitat sa va anunt ca avem branduri noi in portofoliu si sunt updateuri importante.. Smile

- DiFluid - a ajuns importul cel nou, toate produsele sunt in stoc.
- am devenit importatori Goat Story - in zilele urmatoare intra un import nou, si vom avea iarasi toate produsele.
- 1Z Presso ZP6 Special este in stoc! - este o editie limitata, cei de la 1Z presso zic ca nu mai o sa produce... Vom vedea daca e adevarat sau nu Smile
- am listat o multime produse noi de la Eureka , pentru varianta Mignon 15BL Black si 16CR Black am redus preturile.
- am redus preturile pentru rasnitele Baratza , de exemplu Sette 270Wi costa mai putin cu 600 ron..  
- lucram si pe gama de Merch ( sapun natural din cafea, avem un colab cu Metanoia - un imperial coffee stout, si multe altele... )

Dupa Bucharest Coffee Festival, apoi weekendul trecut am fost la Slow Coffee Festival, am ajuns acasa, si am listat pe site o multime de origini noi si interesante: 
link- Barshaker Coffee Roasters

Campania de preorder contiuna:

Linkuri:
DF54 - Black
DF64 Gen 2 - DLC - Black
DF64 Gen 2 - DLC - White
DF64 HB - Variable Speed - Single Dose Coffee Grinder - Black
DF64 HB - Variable Speed - Single Dose Coffee Grinder - Silver
DF64V - Variable Speed - DLC - Single Dose Coffee Grinder - Black
DF64V - Variable Speed - DLC - Single Dose Coffee Grinder - Graphite Grey
DF83V - Variable Speed - DLC
Bentwood Vertical 63 - Black

Cafeneaua din Oradea a fost marita, si va astept cu un spatiu nou, mai mare si mai fresh!
Str. Lamaitei nr 3 - Oradea

Pupici din Oradea  Wink :D
--Only God Can Judge Me--

Reply
Foarte curios sunt de DF83V!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(14-06-2024, 14:35)Lyvyoo Wrote: Foarte curios sunt de DF83V!

Cred ca Tudor ne poate oferi toate informatiile despre DF83V, dat fiind achiziția ei de peste 1 luna de zile daca nu ma insel .
• Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic • 

Reply
Am avut si noi in teste ambele produse in showroom ( varianta finala cu CE )

Reply
Hey-Hey!

Ultimele zile din campanie.
 Exclamation Exclamation ​​​​​​​ Exclamation ​​​​​​​

(06-06-2024, 17:28)MyR Wrote: Salutari,

Am tot uitat sa va anunt ca avem branduri noi in portofoliu si sunt updateuri importante.. Smile

- DiFluid - a ajuns importul cel nou, toate produsele sunt in stoc.
- am devenit importatori Goat Story - in zilele urmatoare intra un import nou, si vom avea iarasi toate produsele.
- 1Z Presso ZP6 Special este in stoc! - este o editie limitata, cei de la 1Z presso zic ca nu mai o sa produce... Vom vedea daca e adevarat sau nu Smile
- am listat o multime produse noi de la Eureka , pentru varianta Mignon 15BL Black si 16CR Black am redus preturile.
- am redus preturile pentru rasnitele Baratza , de exemplu Sette 270Wi costa mai putin cu 600 ron..  
- lucram si pe gama de Merch ( sapun natural din cafea, avem un colab cu Metanoia - un imperial coffee stout, si multe altele... )

Dupa Bucharest Coffee Festival, apoi weekendul trecut am fost la Slow Coffee Festival, am ajuns acasa, si am listat pe site o multime de origini noi si interesante: 
link- Barshaker Coffee Roasters

Campania de preorder contiuna:

Linkuri:
DF54 - Black
DF64 Gen 2 - DLC - Black
DF64 Gen 2 - DLC - White
DF64 HB - Variable Speed - Single Dose Coffee Grinder - Black
DF64 HB - Variable Speed - Single Dose Coffee Grinder - Silver
DF64V - Variable Speed - DLC - Single Dose Coffee Grinder - Black
DF64V - Variable Speed - DLC - Single Dose Coffee Grinder - Graphite Grey
DF83V - Variable Speed - DLC
Bentwood Vertical 63 - Black

Cafeneaua din Oradea a fost marita, si va astept cu un spatiu nou, mai mare si mai fresh!
Str. Lamaitei nr 3 - Oradea

Pupici din Oradea  Wink :D

Reply
Salutari! Vreo veste despre livrarea lui DF83V?
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply
Salutari,
Pana acum nava are un delay de 35 de zile, daca nu o sa mai fie si alte rute de evitat, atunci in data de 10 ajunge in portul de hanovra, si spre sfarsitul lunii viitoare livram pentru toti.  Wink

Reply
(25-07-2024, 14:53)MyR Wrote: Salutari,
Pana acum nava are un delay de 35 de zile, daca nu o sa mai fie si alte rute de evitat, atunci in data de 10 ajunge in portul de hanovra, si spre sfarsitul lunii viitoare livram pentru toti.  Wink

Salut! Preorder-ul pt df64 gen 2 cu data de 20 iulie banuiesc ca este in acelasi transport nu ? Mersi !
BDB | DF64 gen 2 | ZP6 special | Brewista Artisan | v60

Reply
Salut,
Am 3 luni de la preorder, vreo știre cu df54?
Mulțumesc mult!

Reply
Ma așteptăm și eu la mici întârzieri, dar nu la 30 de zile+. Înțeleg pot apărea situații neprevazute, tocmai de aceea data estimata a livrării ar trebui sa tina cont și de eventualele probleme deja bine cunoscute (aka războiul menționat și pe pagina). Nu e ca și cum avem alta varianta după 3 luni de așteptare, dar saptamana viitoare ar trebui sa ajung la noi.

Reply
Salutari,
Cand am primit ETA pentru nava, am adaugat 30 de zile in plus pentru orice eventualitate. ( acum are un delay de 72 zile ) Din pacate in ultimele 2-3 luni iarasi a devenit foarte problematic livrarile asiatice.. 

In orice moment un client care s-a razgandit si a renuntat, i-am dat inapoi banutii imediat, daca nu ma insel a fost doar un astfel de caz..

Saptamana asta ar trebui sa livram produsele, si toti vor fi sunat inainte de livrare pentru confirmarea adresei-zilei etc.

Multumim,

Reply
Salutari,
Ieri a fost contactat toti cei care au comandat rasnite DF, eu personal l-am impachetat Tongue , o mare parte a fost preluat de curier si azi se livreaza, lotul urmator o fost preluata de curierii azi dimineata.
Multumim pentru rabdare!

Mai pun cateva linkuri interesante, unele produsele sunt si la promotie ( unde aveti +10% discount aplicand voucherul espressoman! )

Espressor AVX EM3202SW Snow White - Black Limited Edition - PID - culoare noua!
Espressor AVX EM3202SW Snow White - PID
AeroPress - Clear Pink Coffee Maker - Editie Limitata
Bialetti - Moka Express Bridgerton 6tz
Refractometru cafea - DiFluid R2 Coffee
Cantar Smart - DiFluid Microbalance - White
Cantar Smart - DiFluid Microbalance Ti - Black
AQUACODE - Coffee Brewing Water - White 1L - 6ml
Baratza Encore - Alb
Baratza Encore - Negru
Baratza Encore ESP - Negru + GRATUIT: COFFEE FRESHLY ROASTED BY BCR (1 PUNGA)
Baratza Sette 270
Baratza Sette 30 AP
Comandante C40 MK4 Nitro Blade Black
Comandante X25 Trailmaster Dune
ECM Puristika
Fellow Ode Gen 2 Brew Grinder Black
Fellow Ode Gen 2 Brew Grinder White
Fellow Opus Conical Burr Grinder Black
Fellow - Clyde - Electric Pour-Over Kettle - Matte Black
Fellow Stagg EKG - Electric Pour Over Kettle Blue with Wooden Handle 1L
Fellow Stagg EKG - Pour Over Kettle Matt Black 1L
Fellow Stagg EKG - Pour Over Kettle Matt White 1L
Aparat Espresso – STARESSO Mini
Aparat Espresso portabil STARESSO (Basic)

Reply
@MyR
Cutite Italmil conice de 47 mm pentru PO nu mai aveti nimic ratacite prin magazie ?
Nu am reusit sa mai prind si le tot vanez de cand au disparut.
Am vazut ca nu mai apar la vanzare pe site.
Sunt sanse sa mai apara ?
DeLonghi ECP 35.31 / AVX CG301 / Arco / Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant

Reply
Servus,
daca ai un pic de rabdare atunci gasim :-)
da-mi un mesaj pe privat.

Reply
Trimis mesaj.
Rabdare este ca nu e nici o graba.
cu multumiri Alin.
DeLonghi ECP 35.31 / AVX CG301 / Arco / Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant

Reply
Salutare Gergő, late to the party, dar se mai poate face precomanda?
Sau s-a retras cineva? As fi interesat de un DF64 Gen 2   Smile
Lelit Bianca v3 | DF64 v2
Expobar Brewtus IV | Honne Slim

Reply
Cred ca ar trebui retras codul de reducere  espressoman pentru moment; se pare ca la unele produse desi codul si reducerea se aplica pe site, de fapt nu sunt valide :) si trebuie anulata comanda......

Reply
Servus,

Te rog sa verifici primul post: LINK.

"*reducerea nu se aplica pentru Lelit, La Marzocco, Mahlkonig, acestea avand importator si formular de reducere separate."

Pentru Lelit poti utiliza acest formular: LINK.
At

Reply
(02-09-2024, 12:05)adikofe Wrote: Cred ca ar trebui retras codul de reducere  espressoman pentru moment; se pare ca la unele produse desi codul si reducerea se aplica pe site, de fapt nu sunt valide :) si trebuie anulata comanda......

Hello, nu știu dacă trebuie retras codul, din moment ce @MyR a specificat că e valabilă și reducerea extra pt espressomani. Am încercat și eu ieri, nu s-a aplicat codul/voucherul într-adevăr. Nu am finalizat comanda deoarece mai caut să adaug ceva în coș. Sigur se va verifica acum că s-a sesizat.
Modbar AV, Mahlkonig E65 GBW, Crem One Profiler, Timemore Sculptor 078S, Fellow Ode gen2, Orea V3, Kinu Classic

Reply
Eu am facut o comanda, la care s-a aplicat si codul pentru espressomani. Comanda este acum in procesare.
Mi se pare stupid, ca espressoman, sa cer anularea codului de reducere special pentru espressomani. Confused Tongue

Reply
Se lucreaza la implementari si updateuri noi, pana atunci oriunde este vre-un caz/problema luam legatura cu clientul...dar si pe forum scrie foarte clar lucrurile. 

Dar cam se abuzeaza voucherul in ultima vreme Sad si se baga is la piesa de schimb blender industrial.. nu zic ca nu sunt espressomani.. dar na  Dodgy Smile

La Lelit, si alte branduri sau echipamente cu exceptie este simpla treaba, importatorul ofera discount direct...

@Florinush - suntem online de la 08:00 pana 21:00 pe tel/mail/whatsapp daca ai intalnit probleme, da ne un mesaj!

@ciss - perioada de preorder a trecut de mult, dar poti face comanda azi si pe maine il ai acasa.. :p Produsele sunt in stoc!

Reply
(02-09-2024, 12:34)edri Wrote: Eu am facut o comanda, la care s-a aplicat si codul pentru espressomani. Comanda este acum in procesare.
Mi se pare stupid, ca espressoman, sa cer anularea codului de reducere special pentru espressomani. Confused Tongue

Problema este ca se aplica codul si pentru ceva produse pentru care nu ar trebui sa se aplice conform barshaker, astfel anuland comanda. Inteleg de la ei ca nu sunt actualizate toate produsele din site cu codul, se lucreaza .... de aici am zis ca ar trebui codul retras temporar pana se rezolva problema asta.

Reply
Eu tocmai am dat comanda de un DF64 Gen 2 si codul s-a aplicat, reducerea 10%.
Din cate am inteles, nu se mai vinde la pretul de precomanda (normal), insa reducerea ramane pentru rasnita respectiva. Sau ma insel?

Reply
Sigur! A fost aplicat reducerea, coletul deja a fost predat curierului :p
Ai si tracking la comanda in cont

Reply
Greu va mai miscati, stimabililor!  Rolleyes
Ca fulgerul, azi am si montat-o! Testez in paralel cu honne  Cool
Multumesc!

Reply
Văd pe site SSP-uri de 64mm pentru Eureka și Mazzer, care merg pe DF64 gen2? În principiu m-ar interesa cele HU.
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.

Reply
Salutari,
Cel de Mazzer.

Reply
Salutare!
​​Reducerea de 10% pe Barshaker se aplica si la espressoarele Gaggia Classic Evo Inox E24 sau doar la râșnițe?

Reply
Nu, pentru ca exista importator separat, cu formular de reducere separat. Daca nu greșesc, Barshaker ne ofera reducere la toate espressoarele, rasnitele si accesoriile de pe site cu excepția Gaggia, Lelit, La Marzocco, din motivul de mai sus.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Nu știu de ce n-au reușit să implementeze cei de la barshaker un sistem de aplicare a codului care sa funcționeze fix la produsele acceptate.

Cei de la tastecraft de exemplu au reușit.

Eu am tot cumpărat de la ei și citesc cu mare atenție atât la descrierea de pe forum (reduceri) cât și în anunțurile lor de pe barshaker sa mă asigur că nu apare o situație penibilă.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)