Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii

(01-03-2021, 00:18)andymatei Wrote: Salutare,

Cu produsele Bravo ce se mai aude, aveti vreo data cand vor ajunge? Am ajuns la sfarsitul lui februarie si nicio noutate, comanda asteapta si espresso-ul la fel :))

Cu greu dar au fost expediate vinerea trecuta. 
Deja documentele au fost depuse pentru vamuire, acum doar trebuie sa ajunga in RO si apoi la noi in warehouse.

Daca nu se intampla nimic joi sau vineri ajunge camionul cu produsele Bezzera! YEYY!!

Informatii legat de Bentwood Vertical 63 soon.
--Only God Can Judge Me--

Reply
Reducerea de 10% se aplica și la cafea prăjită sau doar la cafea verde?
Mulțumesc
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
(01-03-2021, 22:44)RaduNim Wrote: Reducerea de 10% se aplica și la cafea prăjită sau doar la cafea verde?
Mulțumesc

Salutari,
Doar la cafea verde!

Reply
Au ajuns produsele Bezzera!

Reply
L-am si achitat deja  :banan:
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
Ce se mai aude de produsele Bravo?

Sent from my SM-G977B using Tapatalk
Lelit PL92 + Kinu M47 

Reply
(12-03-2021, 15:10)claudiur Wrote: Ce se mai aude de produsele Bravo?

Sent from my SM-G977B using Tapatalk

Stau in vama de 2 saptamani.

Reply
Azi ajung in depozitul nostru produsele BRAVO! yeyyy.
Incepand de maine vor fi trimise comenzile cu produsele Bravo!  Heart Heart

Reply
Au ajuns si produsele Felicita.
Pana luni vor fi disponibile si pentru livrare.

Reply
Salut MyR.

Oare la ce preț era Felicita Arc pentru membri forumului?

Mulțumesc!
New Eq: Bentwood, PL162T, PLA481A, PLA482A0, PL105, Tamper Autonivelare DYI;
Vacation Eq: Hario, Kalita, Kompresso;
Past Eq: Atom 75, PL042TEMD, PL105, PL100, PL121, PL82T, PL105, PL100PLUS, PL121PLUS;

Reply
Salutari,
Cand si unde?

Reply
[emoji2957]... Prețul pentru membrii forumului este?
New Eq: Bentwood, PL162T, PLA481A, PLA482A0, PL105, Tamper Autonivelare DYI;
Vacation Eq: Hario, Kalita, Kompresso;
Past Eq: Atom 75, PL042TEMD, PL105, PL100, PL121, PL82T, PL105, PL100PLUS, PL121PLUS;

Reply
Salutare
Am si eu o comanda ( #51255) data pe 18.03 cu livrare fan inclusiv sambata etc si nu stiu absolut nimic de ea, nu am awb nu am nimic. E aproape evident ca nu o sa ajunga astazi pentru ca nu am primit niciun mesaj de la fan si e deja 16.00. Stiti ceva de ea?
Expobar Brewtus IV; Lagom P64 (SSP High Uniformity Burrs)

Reply
(20-03-2021, 17:43)stefand Wrote: Salutare
Am si eu o comanda ( #51255) data pe 18.03 cu livrare fan inclusiv sambata etc si nu stiu absolut nimic de ea, nu am awb nu am nimic. E aproape evident ca nu o sa ajunga astazi pentru ca nu am primit niciun mesaj de la fan si e deja 16.00. Stiti ceva de ea?
Am rezolvat. Evident ca era vina fan-ului. Multumesc
Expobar Brewtus IV; Lagom P64 (SSP High Uniformity Burrs)

Reply
Salutari,
Bine ca s-a rezolvat, la mine apare ca a fost expediat vineri...
---

Monday news:
- Au aparut preturile pentru rasnitele Bentwood, o sa avem un pachet special pentru espressomani.
- promotiile actuale le puteti gasi aici
- am un DB1 si un Mignon XL la mine acasa pentru teste de tip first hand, fac cateva poze daca sunteti interesat de ceva just message me.
- produsele Felicita sunt in stoc.
- avem aprox 150 produse noi, de ex Delter coffee press, modele "noi" de la Chemex si filtre washable
- Ankomn turn and seal - avem 4 modele de la ei, sunt super fain. cred ca inchid cel mai etans din toate gama asta..
- am primit cateva modele "noi" de la Bialetti 
- am reorganizat categoria unde am listat dripperele, incat cred ca avem de azi cea mai mare gama din tara. ( Hario, Kinto, Origami, Brewista gem, Kalita, Tiamo, si Mr. Clever ) - le puteti gasi aici.
- suntem pe la sfarsit cu stocul de la Peak Water, lotul nou deja sigur ca fi mai scump ( brexit + majorare de pret de la producator ).
- nu tin minte daca am scris s-au nu, suntem importatori oficial pentru ceaiurile Teministeriet ( sunt cateva produse noi )

Reply
Salut,
Ce se mai aude cu produsele Felicita, cand incep livrarile?
Merci!
Bugster+Honne, Kinu

Reply
(22-03-2021, 18:52)MyR Wrote: Salutari,

---

Monday news:
- Au aparut preturile pentru rasnitele Bentwood, o sa avem un pachet special pentru espressomani.

asteptam :)
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Salutare @MyR,

Ceva vesti despre cand ajunge stocul de Mignon XL?

Mersi!
Dalla Corte Studio + Mahlkoenig E65W GBS

Reply
Duminica am plasat o comanda, ieri a fost expediata, iar azi a ajuns.
Ca de obicei cei de la Barshaker s-au miscat repede, toate produsele au fost ambalate cu grija nu au suferit nici o deteriorare in timpul transportului. Le multumesc pentru aceste lucruri.
Totusi am o nemultumire si mai exact referitor la modul mai dificil de inteles in care se aplica reducerile. Nu este prima data cind am platit mai mult decit suma care apare la finalizarea comenzii. Aceasta a fost 223,81 si eu am platit 246,46. Nu este mare diferenta, dar sint curios de unde apare. (Comanda a avut numarul 52394)
[Image: m0KuRnc.jpg]
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
(26-04-2021, 10:49)vladdooo Wrote:
(22-03-2021, 18:52)MyR Wrote: Salutari,

---

Monday news:

asteptam :)

Va fi similara cu oferta de pe kaffe-netz? (inca e deschisa, inteleg ca mai dureaza):

2590€ list price (excl. VAT)
1684€ purchase price (35% discount from Bentwood to me)
1768€ resale price (5% "margin", excl. VAT)
2104€ sale price (incl. VAT)
80€ postage
Deci 2184 EUR

Acum pe site e practic pretul de lista
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Cu toate ca nu am primit nici un raspuns la intrebarea mea am mai plasat o comanda. Sa vedem ce se intimpla de data asta.
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
Se recupereaza si MyR dupa un meci de box destul de greu cu domnul virus, dar a promis ca revine in forta!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Multa sanatate lui Myr.
Azi am fost sunat in legatura cu comanda si am lamurit problema. Am inteleg ca reducerea se aplica numai produselor care au legatura cu cafeaua. Eu cum am comandat altceva...

Reply
I am back! :-)

Dupa o perioada lunga de offline si semi offline, ( eu personal ) sunt back.
Avem colegi noi, idei noi, si mult de rezolvat inca.

Am avut destul si mai am chiar mult de citit/recuperat/raspuns pe mesaje, dar cateva informatii importante:

A fost la Ernest cateva produse pentru teste, despre Square a si scris un review interesant. - ce sa zic chiar acum este la promotie. Smile
A fost la el si espressoarele EMTB1 si DB1, si daca este de interes pot oferi 2 DB1 pentru teste sa decideti voi daca e ok sau nu.

EMTB1 nu mai este in stoc, daca nu o sa fie prea multa problema cu livrarea containerului din China in 45 zile ajunge si modelul upgradat un pic. 

STIRI SPECIALE de la EUREKA Smile

PROCOMANDA - la probabil cel mai bun pret (cod reducere forum - ESPRESSOM ):

Eureka Mignon Signle Dose - Chrome - Diamond inside
Eureka Mignon Signle Dose - Black - Diamond inside

De azi este disponibil si sunt in stoc:
Eureka Mignon XL 65 - Diamond inside - 16CR Red
Eureka Mignon XL 65 - Diamond inside - 16CR White
Eureka Mignon XL 65 - Diamond inside - 16CR Grey
Eureka Mignon Specialita 15BL - Ferrari Red
Eureka Mignon Specialita 15BL - Grey
Eureka Mignon Specialita 15BL - Yellow
Eureka Mignon Perfetto 15BL - Mat Black
Eureka Mingnon Silenzio 15BL - Black
si multe alte modelele... Smile

Produse noi de la Bilt. - Nical/Oscar

Ca si o noutate in RO: Rasnitele Fiorenzaro AllGround - cu cutite din titanu ( red speed ):

Fiorenzato AllGround - Chrome Plated & Vantablack - RedSpeed
Fiorenzato AllGround - Deepblack Matt - RedSpeed

Promotiile actuale le puteti gasi - AICI -

In curand vom veni si cu alte noutati!...

Over and out!

.... Am uitat sa mentionez ca in zilele astea ajunge la mine primul Eureka Mignon Signle Dose pentru teste..  Wink

Reply
MyR, pt. Eureka Single Dose se aplică reducerea pt. espressomani?

Second Q: pe alb aduceți?
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Reply
(03-08-2021, 15:51)TVTVTV Wrote: MyR, pt. Eureka Single Dose se aplică reducerea pt. espressomani?

Second Q: pe alb aduceți?

La Eureka nu sunt exceptii... Wink
Pe alb toate s-a vandut, din cele alocate.
Incerc sa mai fortez treaba dar nu prea cred ca am sanse, este o bataie prea mare..

Reply
Mulțumesc frumos pt. clarificări, MyR.

Probabil c-o să mă orientez spre una argintie.
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Reply
Interesat de test la DB1! Smile

Reply
Bun venit MyR, sper ca te-ai refacut complet si ti-ai incarcat bateriile :)
Bune si interesante update-urile, mai ales la Eureka.

Pentru testare DB1 cred ca cel mai bine ar fi sa facem un topic separat in care userii sa se aboneze la plimbarea espressorului, cu ceva reguli stabilite inainte de predare. Ce zici?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Ai dreptate @Lyvyoo, asteptam propuneriile.
Primul espressor oricum pleaca spre Deva unde avem o relatie buna cu utilizatorul si sigur nu o sa fie probleme, si intre timp putem lansa un topic nou dedicat...

--
A ajuns la mine rasnita noua de la Eureka pentru teste...  :D

Deja avem comenzi pentru aprox 20% pentru stocul care primim in septembrie, daca asa merge inchidem precomanda in 1-2 saptamani... Shy

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)