Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii

(03-09-2020, 15:47)vladdooo Wrote: de la Tidaka puteti aduce produsele?

Am incercat de mai multe ori sa luam legatura cu ei, dar pare ca nu vor colaborare. 
Legat de intrebarea anterioara ti-am trimis mail.
--Only God Can Judge Me--

Reply
Multumesc frumos pt info!
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Ultima bucata disponibila!
Eureka Helios 65 Chrome 
Toate produsele ce sunt la lichidare o puteti gasi aici.

Reply
Salutari,
In perioada 15 Septembrie - 5 Octombrie mutam in noua locatie noastra.
In perioada asta vom raspunde mai greu si la telefon si pe mail.

DACA ESTE CEVA URGENT ROG SA TRIMITETI PRIN MAIL - NU AVEM POSIBILITATEA DE A CITI MESAJELE TRIMISE PRIN FORUM -

multumesc,

Reply
Salutari,

Mailurile, PM si comenzile voastre vor fi prelucrate si vi se va raspunde incepand cu saptamana viitoare luni/marti.
De azi dimineata am inceput efectiv sa ne mutam, revenim din 5 octombrie!

multumesc,

Reply
We are BACK!  :D

Niste noutati, plus altele pe care o avem in depozit doar ca n-am ajuns sa-l publicam:

Eureka Mignon Tamping Mat
Molykote 111 - 100g
Bezzera - Kit valva suprapresiune 9 bar (OPV)
Bravo Distribuidor - 58.4 - Azur - Glossy
Bravo Distribuidor - 58.4 - Orange - Glossy
Bravo Distribuidor - 58.4 - Red - Glossy
Bravo Tamper - 58.5mm - Maner Lemn cu Inel si talpa neagra
Flair Signature PRO 2 - Chrome
Tamper BH 58.4mm

... more to come! :)

O alta noutate!

Suntem singurul importator pentru Peak Water din zona!
Espressomani au 10% discount din pretul afisat pe site! Wink

Peak Water Starter Pack
Pachet filtru 2buc - pentru Peak Water

Reply
Doresc sa dau o comanda dar nu pot sa ma loghez. Am incercat sa recuperez parola fara succes.
Problemele sunt legate de mutare?
Ms!

(06-10-2020, 20:19)da_arion Wrote: Doresc sa dau o comanda dar nu pot sa ma loghez. Am incercat sa recuperez parola fara succes.
Problemele sunt legate de mutare?
Ms!
Am rezolvat, am primit ceva mai tarziu noua parola.
Profitec Pro 800, Kinu M68 - M47, Lelit PL043MMI, Hario V60

Reply
Salutari!
Revin cu noutati si informatii noi, si il rog pe @Lyvyoo sa-l updateze prima postare cu informatiile de mai jos:
Toate noutatiile sunt valabile de ACUM! ( 17.10.2020:15:00PM )

1. cu greu am reusit sa mutam in noua locatie unde avem un depozit si un showroom + mini magazin.
( Magazinul va fi functional cam in 1-2 saptamani, + pregatim si surprize pentru Oradeni. )
2. nu s-a anuntat, dar aprox de o luna am trecut pe SSL, deci toate tranzactiile/comenzile/platiile sunt facute pe canale securizate.
3. de acum cuponul ESPRESSOM (cu litere MARI neaparat) este iarasi functional ( update time: 17 oct - 15:00 ). ATENTIE! Cuponul va adauga discount si la produsele/branduri unde unde "nu aveti" discount de ex. siropuri, sau produse Lelit SAMD. In cazurile astea discountul va fi retras si suma va fi modificat manual si comunicat de colegii mei. Pur si simplu am avut de ales sa functioneze cuponul si sa ofere discount pentru toate produsele sau sa nu functioneze deloc... :)
4. de acum plata cu card online este in real time, deci faci plata direct pe site cand plasezi comanda.
5. de acum ai posibilitatea sa platesti prin rate cu 0% Dobanda pana la 6 rate egale! - lista cu cardurile acceptate il gasesti aici.
Cum poti plati prin rate? Este foarte simplu! - doar selectezi plata cu card la checkout - si iti apare "Selecteaza tipul tranzactiei:"
a. Plata integrala - platesti cu orice tip de card online.
b. Plata in rate - dupa selectarea meniului primesti un drop down meniu nou unde poti selecta cardul si nr ratelor ( 2-3-4-5-6 luni ). Atentie! Doar cardurile mentionate pe link-ul de mai sus sunt acceptate!  ( de ex. Star Forte de la BT )

Discounturile si preturi de pe site:
Incat cursul se schimba in perioada asta destul de dramatic + producatorii schimba si ei structura discounturilor, pretul corect al produselor sunt fisate si updatate doar pe site! Nu il putem ruga pe Lyvyoo sa updateze zilnic preturile produselor din prima postare ca ar fi de lucru la 3000 SKU/zilnic :D
Exemplu simplu: daca apare pe forum undeva ca s-a vandut un produs xx cu 600 ron si acum ( in acest moment ) pe site este vandut cu 450 ron, atunci pretul corect este cel de pe site adica 450-10% discount espressoman... SAMD

Livrare:
Din cauza cursului suntem nevoiti sa luam unele masuri, momentan putem oferi aceleasi conditii de discounturi, insa de acum costul livrarii va fi schimbat in felul urmator ( exact cum apare si pe site si este actualizat instant ):
Comenzile cu valoare intre 1-299 ron TVA inclus pret livrare: 20/25/28.5/30 ron ( depinde de curier, si de servicii le alese - mai multe informatii puteti gasi aici: https://barshaker.ro/livrare )
Comenzile cu valoare peste 299 ron TVA -  au transport GRATUIT - prin FANcourier sau DPD oriunde in tara.

Discounturi:
Incercam sa oferim cele mai bune conditii si produse speciale pentru espressomani, si din acest caz puteti calcula cu un discount de 10% la categoriile de mai jos:

1. Peak Water : https://barshaker.ro/Peak-Water-UK
2. Filtre Brita: https://barshaker.ro/Brita-C
3+4. Brew Bar + Accesorii cafea:
https://barshaker.ro/AccesoriiBarista ( pentru toate produsele ce sunt listate in aceasta categorie si subcategoriile lor )
https://barshaker.ro/Brew-Bar
5. Cesti Loveramics - https://barshaker.ro/Loveramics-C

Echipamente:
Rasnite si accesorii:
Baratza, Eureka, Victoria Arduino / Nuova Simonelli, Slingshot, DIP, Bezzera, AVX, Quamar si cutite SSP. - https://barshaker.ro/Rasnite-Cafea
Espressoare:
Bezzera, Cafelat, Flair, AVX, Rancilio https://barshaker.ro/Espressoare-si-Automate-casnice

Espressomanii au parte de reduceri speciale pentru pachetele de espressoarele Bezzera + rasnita Eureka / Baratza. Pentru a primi o cotatie cu reducerea speciala, completati formularul.

Exceptii:
Brandurile unde importatorii lor sunt si ei prezenti pe forum ( de ex produsele Lelit, Gaggia, Marzocco, Cafflano, Mahlkönig, etc... )

Canale de comunicare:
Mail: info@barshaker.ro - sau cel special pentru espressomani: espressoman@barshaker.ro
Telefon: 0740/921549 - Luni-Vineri: 08:00-16:00
Sau prin formular: https://www.espressoman.ro/reduceri-la-e...i-rasnite/

---

Dupa mutare ne-am dat seama ca avem un stoc prea mare din mai multe produse + facem destocaj, produsele promotionale il puteti gasi AICI.
de ex:
GOAT MUG Black 12 oz - 354ml
Cutite Eureka Olympus / Mythos 74mm
AVX Showerhead - E61
Drip Coffee Station [Joe Frex]
PulyCaff ColdBrew liquid - NSF 1000ml
Latte Art Pen - Concept-art
Tamper Dinamometric 58.5 mm - Reglabil
Tamper Dinamometric 58.5 mm
HARIO Heat Retaining Server - Black - 600ml
HARIO Heat Retaining Server - White - 600ml
Molykote1102 - 50 g
Hario V60-02 Ceramic Coffee Dripper Gray
Quamar Q50E Electronic Doserless Espresso Coffee Grinder - PRET SPECIAL!
Quamar M80 Electronic Doserless Espresso Coffee Grinder - PRET SPECIAL
VST Precision Filter - Ridgeless - 25g - 58 mm
Bravo Distribuidor - 58.4 - Red - Glossy
+ multe altele :p

Reply
Neața, de la sediu se poate ridica?
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.

Reply
Salutari,

Inca nu. 
Dar cand te suna colegii pentru confirmarea comenzii, poti sa intreb si pe ei..

Reply
Salutare. Pe cand VST ridgeless 18g?
VBM Domobar Super Electronic, Bentwood Vertical, Matrix Shower, 18g VST, Normcore Tamper, Felicita Arc

Reply
Salut,
Sita de precizie cu marcaj 57mm? Pe site nu pare sa fie sau nu am găsit eu.
Mulțumesc

Reply
Vreo sansa pt Kalita Sagan sau April Brewer?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

Reply
Salutari,

VST - in momentul de fata doar unele modele sunt disponibile, altele sunt pre/post productie, si o sa dureze cateva luni pana cand ajung la noi.

Site IMS si ASCASO pentru grup 57mm - ambele produse sunt pe drum, ar trebui sa ajunga in 7-14 zile.

@vladdooo - in acest an sigur nu, incat o sa avem alte produse interesante..

EUREKA! am primit o livrare partiala, cealalta livrare vom primi saptamana viitoare! UUURURAAAAAAAA

Reply
un Kalita de plastic atunci? :)

Reply
(03-11-2020, 11:07)vladdooo Wrote: un Kalita de plastic atunci? Smile

Nope. Sorry.

Reply
(03-11-2020, 11:03)MyR Wrote: EUREKA! am primit o livrare partiala, cealalta livrare vom primi saptamana viitoare! UUURURAAAAAAAA

Vin si Atom 75 ?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(03-11-2020, 11:58)Lyvyoo Wrote:
(03-11-2020, 11:03)MyR Wrote: EUREKA! am primit o livrare partiala, cealalta livrare vom primi saptamana viitoare! UUURURAAAAAAAA

Vin si Atom 75 ?
DA!
Din Eureka o sa avem/ sau deja avem:
Manuale - Negru
15BL Negru
16CR mai multe culori
17NX mai multe culori
Atom Speciality 75 alb si negru.
+ cateva surprize..

Am si uitat.. facem lichidare de stoc pentru unele produse..
Nu mai avem loc pe homepage pentru promotiile de BF, si na... trebuie sa facem loc.. :)
Primul venit, primul servit - LINK

Reply
Va oferi Barshaker o reducere mai mare de 10% pentru Vinerea Neagră sau poate niște espressoare bune, cum ar fi Bianca?

Reply
Airscape mai aduceți?

Reply
(05-11-2020, 13:09)lucimunteanu Wrote: Airscape mai aduceți?

Asteptam, inca nu am primit termen de livrare.
Nu cred ca ajunge in noiembrie.

@mios - pe Binca sigur nu, dar cine site poate pe alte espressoare da..  Tongue

Reply
Orice DB Bereza :)?

Reply
(06-11-2020, 02:35)mios Wrote: Orice DB Bereza :)?

Din pacate DB nu avem in stoc..

Reply
(25-02-2019, 22:30)MyR Wrote: Au ajuns cantarele Felicita:

Felicita ARC - pret lista  799.99 RON TVA inclus - pret espressoman 719.99 RON TVA inclus 

Salutare!
Cantare Felicita ARC mai aduceti in curand?
Lelit Mara X | Niche Zero

Reply
Salut. Ce sita IMS ati avea pentru Lelit PL91T, in care sa intre tamperul stock de 58.55?
Care nivelator Motta se potriveste si pe sita stock si pe un IMS?

Multumesc.
Mignon Specialita | Lelit PL91T | Bialetti V6

Reply
(19-11-2020, 17:14)CoffeePlease Wrote: Salut. Ce sita IMS ati avea pentru Lelit PL91T, in care sa intre tamperul stock de 58.55?
Care nivelator Motta se potriveste si pe sita stock si pe un IMS?

Multumesc.

IMS are 60 de mm la intrare, deci merge nivelatorul de 58.5, la fel si tamper. Difera inaltimea in functie de cata cafea vrei sa intre.
Lelit Mara PL62S, Eureka Club E, Kinu M47 Phoenix
Former: Lelit PL41TEM, Macap M2D

Reply
Perfect. Și VST la fel, dac-o fi să fie? Mulțumesc.

Reply
Problema la unele IMS si probabil si VST este ca nu intra in portafiltrul stock. Inaltimea lui nu e suficient de mare pentru cel stock, insa probabil unul naked ii permite sitei sa coboare sensibil mai jos decat cel standard.

Asa ca revin, din pacate. Ce alte site intra pe portafiltru stock, cel cu doua santuri pentru curgerea cafelei?

Reply
Salutari, o intrebare, pentru Mara X, portafiltru asta fara fund e compatibil?
https://barshaker.ro/PLA580V?keyword=Por...egory_id=0
Mersi

LE: am rezolvat, am gasit pe site. Asta e pentru VIP line. Am comandat cel obisnuit.
Lelit Bianca v3 | DF64 v2
Expobar Brewtus IV | Honne Slim

Reply
@MyR, sunt ceva intarzieri in procesarea comenzilor la voi? Am o comanda de ieri si sta in pending, inca nu a sunat nimeni inapoi nici macar sa o confirme (47366).

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)