Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii

(06-12-2019, 13:14)d2florin Wrote: Salutare,
Ceva noutăți legate de sitele ascaso 57 mm
Ms

Trimis de pe al meu BLA-L29 folosind Tapatalk

Curieratul international din cauza BF este foarte imprevizibil, marfa este pe drum undeva in EU.. asteptam..
--Only God Can Judge Me--

Reply
Bravo Tamper 58,5?
"
Disponibilitate: Livrare dupa 1 februarie in limita stocului diponibil! "
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply
Si tamper station Bravo negru mat?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Mai bine tamper cu autonivelare si ai scapat de tamper station
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Si eu sunt interesat de tamper station.
Mi se pare mai usor de folosit PF Naked cu tamper station. Cum faceti WDT la naked? (daca nu aveti Duomo sau altceva asemanator).

MyR - anunti pe forum inainte de a face comanda catre Bravo?
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa RO Zepter

Reply
Pui un inel peste portafiltru ca sa nu cada macinatura pe langa (il poti folosi cu orice rasnita) si amesteci macinatura cu o scobitoare, intai orizontal pe toata suprafata, apoi vertical si apoi circular (cam 5-6 secunde in total)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(10-12-2019, 12:03)Lyvyoo Wrote: Pui un inel peste portafiltru ca sa nu cada macinatura pe langa (il poti folosi cu orice rasnita) si amesteci macinatura cu o scobitoare, intai orizontal pe toata suprafata, apoi vertical si apoi circular (cam 5-6 secunde in total)

Am un inel de la Milan pe care il folosesc.
Doar cu inel nu este asa simplu caci tot inclinat sta PF si agitarea cu croseta ( https://www.aliexpress.com/item/33053627...4c4dfsxARV ) nu e la fel de simpla ca la PF cu canale de curgere care ofera o pozitie corecta.
Mai folosesc o sita pe care o pun sub PF pentru a sta mai drept dar cand aluneca....F*^&K
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa RO Zepter

Reply
am si eu bravo, dar cu portafiltrul celalalt e mai greu de lucrat fara tamper station
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
(10-12-2019, 12:10)Elian_CT Wrote:
(10-12-2019, 12:03)Lyvyoo Wrote: Pui un inel peste portafiltru ...

......caci tot inclinat sta PF ...
Mai folosesc o sita pe care o pun sub PF pentru a sta mai drept dar cand aluneca....F*^&K

De ce tineti mortis sa aveti sita in PF, in loc sa lucrati asupra cafelei direct in sita, iar PF-ul sa stea in masina si sa se incalzeasca, cum mi se pare mie a fi normal...  Confused Huh

Reply
(10-12-2019, 13:28)renatoa Wrote:
(10-12-2019, 12:10)Elian_CT Wrote:
(10-12-2019, 12:03)Lyvyoo Wrote: Pui un inel peste portafiltru ...

......caci tot inclinat sta PF ...

De ce tineti mortis sa aveti sita in PF, in loc sa lucrati asupra cafelei direct in sita, iar PF-ul sa stea in masina si sa se incalzeasca, cum mi se pare mie a fi normal...  Confused Huh
Este o idee buna dar.... atunci cand pui sita pregatita in PF trebuie sa faca respectivul "click" pentru a se aseza bine in PF. In acel moment nu exista riscul de a deranja pucul de cafea?

Deasemenea, daca vrei sa faci si a 2-a cafea este deranjant sa scoti sita fierbinte.

Reply
Salutari,
Am o comanda destul de mare pe drum, insa 50% deja e vandut.. nemtii cumpara pe kil :)
Te rog sa-mi trimiteti cereriile voastre prin mail sau pm, sa putem bloca produsele pentru voi.

Reply
Nu am site cu click, probabil de aia nu simt aceste restrictii...
Cu racirea sitei, ajunge un jet scurt de apa, eu imi fac griji cu uscarea, doar nu o sa pun cafea in sita umeda...  Confused Huh

Reply
acum vreo 2 saptamani, la sfarsit de noiembrie, am remarcat si eu acel tamper cu autonivelare (un fel de auto leveling espresso tamper) ce-l aveati in oferta;
acum nu mai e...
sunt sanse sa revina, sau a avut ceva probleme functionale?
multumesc!
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)

Reply
(13-12-2019, 02:44)radudani Wrote: acum vreo 2 saptamani, la sfarsit de noiembrie, am remarcat si eu acel tamper cu autonivelare (un fel de auto leveling espresso tamper) ce-l aveati in oferta;
acum nu mai e...
sunt sanse sa revina, sau a avut ceva probleme functionale?
multumesc!

Salutari,
Ar trebui sa primim in zilele urmatoare.

Sitele ascaso are back in stock!
Sita ASCASO - 14-20g - 57mm - LELIT

Reply
Imi permit sa fac aici un anuntz, in locul amfitrionului... pentru ca este ceva care l-as fi vrut sub brad, doar ca nu am aflat la timp :( si poate mai sunt si altii care il asteapta...

http://barshaker.ro/Brew-Bar/AeroPres/Aeropress-GO

Sa aveti extractii reusite !

Reply
(23-12-2019, 15:08)renatoa Wrote: Imi permit sa fac aici un anuntz, in locul amfitrionului... pentru ca este ceva care l-as fi vrut sub brad, doar ca nu am aflat la timp Sad si poate mai sunt si altii care il asteapta...

Sa nu-ti pare rau ca s-a lansat oficial doar in data de 20 Decembrie in europa.
...nu s-a anuntat ca urmeaza sa primim doar in zilele urmatoare!
Puteti face pre-comenzi daca vreti.

Reply
Poate aflam si o veste buna despre espressoarele Bezzera :)
Se pare ca Barshaker va deveni importator in curand, espressomanii avand acces preferential ca de obicei...

Reply
Salutari,
In mod official am devenit importator oficial BEZZERA!
O parte din produsele comandate deja sunt in stoc, unele deja sunt expuse in showroom, altele urmeaza sa primim pana 15-20 ianuarie.
In curand vom pregati si pachete speciale pentru espressomani , dar pana atunci ma puteti contacta pe mine prin PM/mail pentru mai multe detalii.

Reply
Chiar le-am vazut pe site cand "am dat un ochi" dupa Aeropress Go (la recomandarea lui renatoa), da' am zis sa nu stric supriza lui @MyR, si-am tacut!
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Ar fi buna o sectiune de "purgatoriu", unde sa se puna tot ce e nou, "pe vine", pana cand intra in stoc si isi ia locul in sectiunea corespunzatoare.
Nu de alta, dar ar face mai simplu "datul cu ochiul"...

Reply
(23-12-2019, 22:39)MyR Wrote: In mod official am devenit importator oficial BEZZERA!
Ma bucura acest lucru, dar regret ca nu s-a intimplat mai repede. Care urmare am fost nevoit sa cumpar espressorul din alta parte...
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
(23-12-2019, 15:18)MyR Wrote:
(23-12-2019, 15:08)renatoa Wrote: Imi permit sa fac aici un anuntz, in locul amfitrionului... pentru ca este ceva care l-as fi vrut sub brad, doar ca nu am aflat la timp Sad si poate mai sunt si altii care il asteapta...

Sa nu-ti pare rau ca s-a lansat oficial doar in data de 20 Decembrie in europa.
...nu s-a anuntat ca urmeaza sa primim doar in zilele urmatoare!
Puteti face pre-comenzi daca vreti.

Intre timp m-am sucit, si parca as incerca "altceva", nu tot un... "alt Aeropress" :)
Ce zici de o intrebare la Delter Coffee, cat ar fi minimul de un "group buy" ? :D

https://www.kickstarter.com/projects/188...etter-tast
https://deltercoffee.com
https://coffeechronicler.com/review-of-t...fee-press/

Reply
Felicitari! Asteptam oferte si pachete pentru expressomani

(24-12-2019, 16:32)Gabi_M Wrote:
(23-12-2019, 22:39)MyR Wrote: In mod official am devenit importator oficial BEZZERA!
Ma bucura acest lucru, dar regret ca nu s-a intimplat mai repede. Care urmare am fost nevoit sa cumpar espressorul din alta parte...

Reply
Salut! Aduceți keepcup brew Cork de 227ml?
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor,  Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60

Reply
(06-01-2020, 12:12)Tiranator Wrote: Salut! Aduceți keepcup brew Cork de 227ml?

Sigur! o sa ajunga pana la sfarsitul lunii.

Produsele BRAVO in stoc!

Reply
Daca tot refaceti stocul de Keepcup, poate aduceti si noua serie Thermal - Stainles Steel.
Pe mine m-ar interesa cea mai mica, de 177ml, fiind cam singura solutie cat de cat decenta pe care am reusit sa o gasesc pentru espresso to-go.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
Tamperul bravo pentru dalla corte de cati mm este?
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
(07-01-2020, 15:37)mihai123 Wrote: Tamperul bravo pentru dalla corte de cati mm este?

Am măsurat cu un șubler luat din piata lidl.
54,7 mm.
Se potrivește perfect as zice.
2017.11 Lelit Victoria, Kinu M47  ► 2018.09 Profitec Pro 300, Kinu M47 + Niche  ► 2019.09 Dalla Corte  S + u ⋑ ı o, Niche 

Reply
Multumesc!
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
Pentru ca prima "seringa" da semne de oboseala dupa doi ani de serviciu si pentru ca ei au cel mai bun pret din tara si pentru ca m-am saturat sa caut prin Iasi "pansamente" si "seringi" am facut pasul cel mare si am comandat de la Barshaker.
Uff, aproape am reusit fara virgule, gata offtopic.

- contul si comanda efectuate duminica seara (aplicat cuponul de reducere espressoman direct pe site),
- luni dimineata am primit telefon pentru confirmarea comenzii,
- marti pe la 12 am primit "seringa", cele 350 de "pansamente" si materie de lucru de la AVX (Mamo Kacha),
- multumit de toate cele.

Multumiri @MyR.
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)