Hello There, Guest! Login Register

Râșniță G-Iota Black

Mărit râșniță G-Iota, aproape nouă. A fost cumpărată în Aprilie din România și de atunci nu a văzut mai mult de câteva kg de cafea. E în garanție, stare perfectă, așa cum se vede în poze.

Singurul lucru, suportul de pahar dispune de niște manșoane de cauciuc subțiri, pe care se depune pulbere de cafea și care, în scurt timp, s-au abrazat de la frecarea cu urechile paharului de dozaj.

O vând pentru că stă mai mult degeaba. Nu trimit prin curier, fiind destul de grea și, prin urmare, tricky de ambalat. Prefer să ne vedem oriunde în zona București. 

Preț: 1300 RON

Lelit PL62S | Pavoni Europiccola | Niche Zero | Kinu M47 | ROK
Ex DF64, Ceado E5P, Rancilio Rocky

Cu asa poze artistice... imi vine sa o iau eu si sa am 2. Spor la vanzare!
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Salut, sunt interesat sa o iau eu, multumesc!
#Faema E61 Legend #Olympia Cremina 67 #LaPavonis #LaPeppina # Gaggia Mini #Aeropress #Mythos 1 #Niche Zero #Kinu Classic M47 | ex: #Expobar Brewtus #BFC # Gaggia Classic

Am trimis PM

Mulțumesc !
Brasilia Mini SB | Macap M42M
Elektra Leva S1 '85 | Kinu M 47

(30-12-2021, 09:38)RazvaNNN Wrote: Cu asa poze artistice... imi vine sa o iau eu si sa am 2. Spor la vanzare!

Mulțumesc, Răzvan! Tot mai mult nefolosit zace și Sony A7ii așa că am profitat de ocazie. Sincer, după ce am editat pozele și eu am avut o mică strângere de inimă dacă s-o mai dau sau nu. Râșnița arată foarte bine, mai ales pentru gama ei de preț.

(30-12-2021, 09:53)bogono Wrote: Salut, sunt interesat sa o iau eu, multumesc!

Am trimis PM. Mulțumesc.

(30-12-2021, 09:54)Ciprian Wrote: Am trimis PM

Mulțumesc !

Mulțumesc, Ciprian. Ca să păstrez ordinea, am rezervat-o pentru @bogono. Dacă se răzgândește, te sun. Mersi de înțelegere.

(30-12-2021, 10:06)cst Wrote: Mulțumesc, Răzvan! Tot mai mult nefolosit zace și Sony A7ii [...]

Sell -> buy Sony RX100 MK7 -> enjoy!

Și un 6 e bun, dacă nu ești fan 4K lung.

Pentru poze afară, e genial. Pt. indoors... meh.
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

(30-12-2021, 12:00)TVTVTV Wrote:
(30-12-2021, 10:06)cst Wrote: Mulțumesc, Răzvan! Tot mai mult nefolosit zace și Sony A7ii [...]

Sell -> buy Sony RX100 MK7 -> enjoy!

Și un 6 e bun, dacă nu ești fan 4K lung.

Pentru poze afară, e genial. Pt. indoors... meh.

Mersi că-mi bagi mortu-n casă cu sugestii de upgrade. Acum ca să nu-l supărăm pe Liviu, n-o să zic că dacă vrea cineva un A7ii, discutăm în privat :)

Salut, ma asez si eu pe lista de asteptare, daca nu se finalizeaza nimic cu colegii.
Rocket Cellini Classic, Arin (v. 1.1), La Pavoni Europiccola, Staresso Mirage & G-Iota DF64, Kinu Classic, Normcore V3 & Beem coffee roaster & fan RenatoA
Past: Nuova Simonelli Oscar II/Lelit PL62S & Nuova Simonelli MDX, KinGrinder K6;
Gaggia Baby Millennium & Mazzer Major

(30-12-2021, 13:40)pablito Wrote: Salut, ma asez si eu pe lista de asteptare, daca nu se finalizeaza nimic cu colegii.

Este presiune mare pe colegul care o vinde
Brasilia Mini SB | Macap M42M
Elektra Leva S1 '85 | Kinu M 47

Râșnița a ajuns la @bogono. Mulțumesc tuturor pentru interes, mi-aș fi dorit să am câte una pentru fiecare dintre voi. Un an nou fericit și la mai multe cafele de excepție!

Pret final si inchidem topicul
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

(10-01-2022, 01:32)Lyvyoo Wrote: Pret final si inchidem topicul

Scuze, s-a dat la prețul din anunț - 1300 RON.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)