Welcome Back Log In Create Account

Puristika + Atom 75

[Image: AzQ7MbQ.jpeg]Salutare espressoman, după o absență îndelungată, am revenit în țară sa mai vând din echipament.

Se Vinde Puristika + Atom 75.

Cumpărate de 2ani
In ultimul an folosite de prietena mea pt 2-3 espresso pe zi.
Menționez că Puristika a fost upgradata de Barshaker cu piesele de la ECM pentru a nu avea bule in circuitul de apa din grup. (Problema descrisă la primele modele)
Încălzire foarte rapida. In jur de 5 minute.

Produsele se trimit prin curier in cutiile originale.
Nu au nici o problema de funcționare, nici estetica.
Mâine le fac frumoase. Vineri plec și nu le mai pot trimite.

Jumătate de preț din prețul lor actual ar trebui sa fie just.
Se va doar la pachet.
2700(Puristika) + 2500(Atom)
Melitta EPOUR | ECM Puristika | Eureka Atom 75E | Elektra Microcasa Leva | La Pavoni | Cafelat Robot | | Sette 270 Wi | Kinu Titanium | Hario |  Aeropress |

Reply
Salutare, daca e cineva interesat de espressor, eu sunt interesat de rasnita, putem sa ne combinam, cred ca e ok asa, esti ok asa Cristian?

Reply
E perfect pt mine, daca se găsesc două utilizatori să le trimit săpt asta, pt mine eok.
Melitta EPOUR | ECM Puristika | Eureka Atom 75E | Elektra Microcasa Leva | La Pavoni | Cafelat Robot | | Sette 270 Wi | Kinu Titanium | Hario |  Aeropress |

Reply
2 utilizatori vă înțelegeți voi apoi.  Pleacă amândouă, o destinatie, o comanda.
​​​​​​Este un setup excelent și prețul e fantastic.

Reply
Espressorul are și o priza wifi Dlink, cantar.
Rasnita are și sistemul single dose cu blow-out de pe Barshaker și dosing cup.

Reply
Mai sunt 2 zile si jumatate de oferta.

Reply
Salut. Vreau eu espressorul

Reply
(17-12-2024, 23:11)ovidiu Wrote: Salut. Vreau eu espressorul

Salut, nu se vând separat din păcate, dar discuta cu Răzvan Ghiță. Le ia unul dintre voi pe amândouă și apoi va intalniti voi.

Reply
Oferta ferma pentru pachet făcută de colegul Entertainer. 

Produsele sunt rezervate.

Reply
Produsele au plecat cu colegul Entertainer la prețul cerut. 
​​​​​​Extracții reușite! 

Mulțumesc de găzduire! 

Înapoi la origini, cafelat Robot și Kinu, ar trebui sa pot bea ceva decent cu ele.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)