Eu nu zic nu la a asigura organizatorul consumabilele...doamne fereste...

doar ca nu e un factor hotarator.
In ceea ce priveste modalitatea de achizitionare consumabile...in nici un caz nu vine fiecare cu ele de acasa. Ne hotaram asupra tipului cafelei si prajitorului (un singur tip care, tinand cont de scopul intalnirii, nu conteaza FOARTE mult)...stabilim cantitatea in functie de numarul participantilor si discutam despre un discount sau o sponsorizare...
Cu laptele la fel...tip, cantitate si sursa. Iar mai apoi cheltuielile se impart. Eu nu vad mai mult de 50 de lei de persoana...iar castigul va fi mult mai important.
Ideea e ca eu, cel putin, si sunt convins ca si multi altii, vreau sa imi pun o ordine in idei...vreau sa stiu unde sunt si unde trebuie sa ajung.. Nu ma dau banii afara din casa dar nici nu vreau sa ma impiedic de 50 de lei...renunt la o masa in doi la kfc
Liviu...daca poti discuta cu marian alexe ca sa stim ce ne poate pune la dispozitie si de unde trebuie sa preluam noi...vorbim de o data peste cel putin 3 sapt - o luna si asteptam sa vedem cine si cu ce vine. Eu o sa vin cu rasnita deoarece, din cate stiu, este unicat pe forum, si cu sitele faema(daca, bineinteles, considerati ca este cazul). Espressorul nu l.as aduce deoarece e foarte greu si nu cred ca sunt diferente mari intre doua hx-uri cu grup e61. Si, din cate am inteles, marian alexe are asa ceva.
Ideea e ca nu trebuie sa ne imaginam degustarea perfecta...imperfecta este mai buna decat inexistenta.