Welcome Back Log In Create Account

[Proiect DIY] masa tampare imprimata 3D

Pe langa masa de tampare, cred ca ar merge si un Knock Box, dupa ce am pus in program, cred ca 170 lei e cam mult, se pare ca nu va avea succes totusi o las aici [Image: 9Kbz8ns.jpg][Image: cmucNOT.jpg]
Isomac Tea II, DF 64, Kinu Phoenix, OCD Lelit

Reply
(09-01-2017, 20:17)kamasi Wrote:
(09-01-2017, 17:56)valentincj Wrote: O astept la Cluj.

Ultimele finisaje, si o pun in cutie, miine pleaca

Am primit-o si folosit-o. Multumesc.
Lelit PL41 E, Eureka Mignon Specialita, Kinu M38, Lelit PL100

Reply
ce fain masa arata.. cand am drum in Iasi, trebuie cumva sa fac si eu rost de una :)
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
(12-01-2017, 19:58)maki Wrote: ce fain masa arata.. cand am drum in Iasi, trebuie cumva sa fac si eu rost de una [Image: smile.gif]
Am lasat mai sus, date necesare, bine ar fi sa le dati inainte sa le am pregatite, si sa ma anuntati macar cu 3 zile inainte, sa die gata, la fel alegeti si culorile

Reply
Văd ca ai deja dimensiunie pentru un Lelit. CE MODEL ERA?

Reply
(15-01-2017, 01:19)oroseu Wrote: Văd ca ai deja dimensiunie pentru un Lelit. CE MODEL ERA?

Lelit PL100

Reply
la cererea unui cafengiu am modelat si un inel antiimprastiere la macinare
las aici poate trebuie ca si pret undeva la 15 lei, culorile le stiti

[Image: fGfJMqZ.jpg][Image: QIeSi9G.jpg]

Reply
wow..arata super.Abia astept sa le si vad printate.
Lelit Bianca PL162T,Eureka Helios 65 Giallo,Mahlkoning Vario,Tamper Concept Art Dinamometric,Motta Europe Pitcher,Aeropress,Hario Skerton,Bialetti Moka Express

Reply
Sigur vor fi bune, în afară de asta de ce sa luăm de la Tidaka , să ne încurce comenzile si să ne vină cine știe când ; aici le putem avea personalizate atât ca si culoare cât si ca dimensiuni .
Si vreau să fac un review pozitiv (deși cam târziu; l-am primit de vreo două săptămâni ) mesei de tampare si accesoriului de distribuire in portafiltru.
Kamasi e o comoară pentru noi ![Image: 1fcc3ec5efa544adef6e6e34b1036ab2.jpg]
Quamar Q13 E, Bezzera Strega
Bodum Bistro French Press, Hario (concediu si la munca)

Reply
(01-02-2017, 18:47)Vladislav Wrote: Sigur vor fi bune, în afară de asta de ce sa luăm de la Tidaka , să ne încurce comenzile si să ne vină cine știe când ; aici le putem avea personalizate atât ca si culoare cât si ca dimensiuni .
Si vreau să fac un review pozitiv (deși cam târziu; l-am primit de vreo două săptămâni ) mesei de tampare si accesoriului de distribuire in portafiltru.
Kamasi e o comoară pentru noi ![Image: 1fcc3ec5efa544adef6e6e34b1036ab2.jpg]

Multumesc, orice idee vine cuiva si se poate materializa, va rog sa o asterneti pe hartie ca si schita si incerc sa o modelez.
Materiale folosite rezista pana aproape de 90-95 grade, deci inu imi cereti un boiler ca nu pot, modelez si alte piese, dar momentan nu am prelucrare prin aschiere, poate undeva pe la sfasitul anului

Reply
Salutare. M-a interseaza si pe mine unul pentru un portafiltru  de gaggia Clasic , cu accesoriu de distribuire    Se poate face si cat costa cu tot cu transport? Eu sunt din Bucuresti. Multumesc anticipat pt raspuns.
GEM Profesional Expressor, Gaggia Clasic, Fiorenzatto T80, Compak K6 stepless, Cafea boabe.

Reply
[Image: 3a1ebe10066dada883a22ff4706e9504.jpg][Image: fd92ad6cbbfa99a7afb7cc4607026a3f.jpg]

Multumesc lui Kamasi pt masa si pt intelegere (am gresit niste masuratori la prima strigare)

Suportul initial va fi donat pe forum cuiva din Bucuresti - este asemanator cu cel din imagini, doar ca locasurile pt tamper si ocd sunt ceva mai mici de 58 mm.
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
pacat ca nu's din Bucuresti :)
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
(01-03-2017, 15:04)vladdooo Wrote: [Image: 3a1ebe10066dada883a22ff4706e9504.jpg][Image: fd92ad6cbbfa99a7afb7cc4607026a3f.jpg]

Multumesc lui Kamasi pt masa si pt intelegere (am gresit niste masuratori la prima strigare)

Suportul initial va fi donat pe forum cuiva din Bucuresti - este asemanator cu cel din imagini, doar ca locasurile pt tamper si ocd sunt ceva mai mici de 58 mm.

sa il stapaneasca sanatos, dar cred ca pentru 58 sa nu fie masa prea larga

Reply
Salut. Vreau si eu unul pentru lelit41tem. Ms
Lelit PL41TEM ( PF+PF naked/Sita dubla Ascaso Precision Competition) + Lelit PL043MMI /
Gaggia Evolution ( PF+PF naked/Sita single+dubla IMS)+ Ascaso I-mini I2

Reply
Va merge la Vladone masa de la Kamasi
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
(04-03-2017, 20:41)razvanciobanasu Wrote: Salut. Vreau si eu unul pentru lelit41tem. Ms
Am lasat mesaj privat

(04-03-2017, 20:51)vladdooo Wrote: Va merge la Vladone masa de la Kamasi
Sa o stapaneasca sanatos, cafele aromate si cremoase

Reply
Multumiri Vladdooo si Kamasi :) , de Pasti trebuie sa ajunga..
ECM Technika IV, Honne S, Mazzer SJ, Kinu m68.

Reply
(05-03-2017, 18:39)Vladone Wrote: Multumiri Vladdooo si Kamasi [Image: smile.gif] , de Pasti trebuie sa ajunga..

Sa il stapanesti sanatos, cafele aromate si cremoase

Reply
cine a comandat masa de ampare pentru Expobar saptamana trecuta miercuri-joi? Am sters mesajele si am uitat sa salvez datele de livrare, va rog lasati mesaj 0751210591, este gata.

Reply
salut

poti face si alte piese? daca da care ar fi dimensiunea maxima? am nevoie de piese in forma de cerc pentru un giroscop ca cel din link:

https://www.youtube.com/watch?v=FLTEH6_23oc

Reply
(07-03-2017, 02:07)belogerer Wrote: salut

poti face si alte piese? daca da care ar fi dimensiunea maxima? am nevoie de piese in forma de cerc pentru un giroscop ca cel din link:

https://www.youtube.com/watch?v=FLTEH6_23oc

Dimensiunea exterioara maxima sa nu depaseasca 200 mm.

Reply
Salut

As vrea si eu masa de tampare pentru Lelit P41TEM. Multumesc.

Reply
Salut,

As dori sa cumpar standul de tampare cu doua locasuri precum si ultimul tip de nivelator. Masa de tampare sa fie de culoare negra iar nivelatorul rosu. Ambele sa se potriveasca pentru Lelit PL41TEM.

Multumesc mult.
Lelit PL41TEM, Ceado E5P, Porlex Mini Mill, French Press.

Reply
(04-09-2017, 10:26)vic81 Wrote: Salut,

As dori sa cumpar standul de tampare cu doua locasuri precum si ultimul tip de nivelator. Masa de tampare sa fie de culoare negra iar nivelatorul rosu. Ambele sa se potriveasca pentru Lelit PL41TEM.

Multumesc mult.

aveti PM

Reply
Cu cat timp inainte trebuie sa dau o comanda ca sa fie gata cand ajung in Iasi?

Reply
(04-09-2017, 14:50)dev Wrote: Cu cat timp inainte trebuie sa dau o comanda ca sa fie gata cand ajung in Iasi?

in principiu 3-4 zile sunt niste disfunctiuni in ce priveste atelierul

Reply
Las si eu aici un mesaj ca sa-mi fie mai usor de gasit.

O sa am nevoie in curand dupa ce imi vine "marfa" pentru o jucarie din asta.

Sa fie si ca un UP pentru thread ca imi place ce vad aici !
Wega Mininova, Mazzer SJ

Reply
(15-09-2017, 14:20)robo374 Wrote: Las si eu aici un mesaj ca sa-mi fie mai usor de gasit.

O sa am nevoie in curand dupa ce imi vine "marfa" pentru o jucarie din asta.

Sa fie si ca un UP pentru thread ca imi place ce vad aici !
o sa fie nevoie de citeva dimensiuni de la portafiltru

imi cer scuze penru intarzierile din ultima vreme, dar se remodeleaza atelierul, nu am voie sa umblu la printere, luni o sa plece comenzile pentru sorinetta si vic81

Reply
Salut
Sunt interesat de o masa de tampare cu 2 locasuri (culoare rosu_+ nivelator (culoare negru) 
Iti trimit prin PM dimensiunile si adresa pt livrare
Multumesc anticipat!
Unele lucruri in contact cu prostul ... nu functioneaza!

Bezzera Unica PID MN + rasnita Bezzera BB005 TM, IMS Competition, latiera Motta Europa, tamper Motta 58mm ... si multa apa plata Bucovina

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)