07-01-2025, 02:20
Dupa 2 luni in care am incercat sa ma conving, am inteles ca treaba asta nu e de mine.
Espressorul a fost cumparat de pe edream.ro pe 13 noiembrie, functioneaza conform asteptarilor dar nu am timp de el. Ma intorc la De’longhi Dedica (o am de 6 ani si inca mai poate) si ma declar infrant.
Jobul nu imi permite sa petrec cat timp ar fi nevoie facand espresso (desi mi-ar placea). Ca idee, nici macar nu am invatat sa spumez lapte la aparat, am incercat de 2 ori si aia a fost.
Estimez ca am facut maxim 25 cafele la el, de cele mai multe ori band cold brew sau ce a produs Dedica.
Am folosit apa filtrata cu Brita + dedurizator apa Oscar 300.
Backflush la finalul fiecarei zile de utilizare (cu apa) + o data (acum 2 saptamani) cu 3g de Puly. Atat.
Pachetul mai include:
- portafiltru stock, double spouted
- portafiltru naked ECM cumparat de pe forum pe 18 noiembrie si folosit de fix 4 ori
- 2x site stock, duble
- o sita stock, single
- o sits stock, blind
- IMS Competition B70 2TC H28.5 E sita dubla ridgeless 58mm
- Sita IMS - E&B - "Puck Diffuser Screen" - D 58.5 - 150 µm + mini magnet pentru manipulare
- puck diffuser Edream
- Suport cauciuc tampare Edream, Negru
- tamper stock Profitec
- Oscar 300 dedurizator apa x1
- Motta palnie inox pentru dozarea cafelei 40mm
- 2x Cafelat garnitura rosie silicon pentru grup E61 8mm (am citit pe forumuri ca garnitura stock trebuie schimbata cu astea, nu am apucat sa schimb si nici nu am umblat deloc in masina)
- perie curatare grup, stock
Livrare prin curier rapid sau predare personala, in Bucuresti.
Pret pachet: 4200 lei.