Welcome Back Log In Create Account

Probleme espressor

Salutare,
Guys, ma puteti ajuta va rog cu problema din video?
Mentionez ca espressorul e nou, gaggia classic pro, de aprox 2 saptamani, portafiltrul de 2 cupe crema, 18g de cafea. Pana acum a mers f bine si dintr-o data m-am trezit cu problema asta.
https://youtu.be/Gsh6z_mrFpc
Vreo idee pt remediere?
Multumesc anticipat,
Pavel
#DF64V #Comandante  #V60 #TimemoreDripper #Hoop #OreaZ1 #Aeropress #Mokapot

Reply
Care video?
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Salut! Portafiltrul merge strâns mai mult decât e acum? Dacă da, strânge la maximum, nu e obligatoriu sa stea perpendicular față de aparat.
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
(29-11-2020, 16:40)RaduNim Wrote: Salut! Portafiltrul merge strâns mai mult decât e acum? Dacă da, strânge la maximum, nu e obligatoriu sa stea perpendicular față de aparat.

Hey Radu,
Mulțumesc frumos de sfat! Merge!
Datile trecute l-am lasat perpendicular si mergea.Imi făcusem filme ca are ceva espressorul. Nu credeam ca-s chiar asa ghips.
Mulțumesc, inca o data!

Reply
(29-11-2020, 16:31)pamat Wrote: Salutare,
Mentionez ca espressorul e nou, gaggia classic pro, de aprox 2 saptamani, portafiltrul de 2 cupe crema, 18g de cafea. Pana acum a mers f bine si dintr-o data m-am trezit cu problema asta.
Vreo idee pt remediere?
Multumesc anticipat,
Pavel

Merge strans mai bine spre dreapta, cum zice RaduNim maxim.
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
(29-11-2020, 16:49)slavic1983 Wrote:
(29-11-2020, 16:31)pamat Wrote: Salutare,
Vreo idee pt remediere?
Multumesc anticipat,
Pavel

Merge strans mai bine spre dreapta, cum zice RaduNim maxim.

Da, asa e, merge :)
Mulțumesc!

Reply
Ca idee, dupa ce am luat PL41TEM-ul, cam 2 saptamani a functionat cu portafiltrul perfect perpendicular. Ulterior a inceput sa scape apa si am avut aceeasi ingrijorare. Dupa ce am strans mai bine a fost totul in regula. Probabil garnitura isi pierde elasticitatea dupa cateva actiuni mecanice... si sub influenta temperaturii...
Current  : ► Kinu M47 ◄•► PL41TEM ◄•► PL121 ◄•► XMC013 ◄•► BS1533 ◄•► BS1097 ◄•► Cafflano Kompresso ◄
Obsolete: ► Russell Hobbs Allure 18623 ◄

Reply
Si, mare grija cu curatarea de cafea a garniturii! Daca nu e bine curatata scapa apa, nu ca in clip, dar ...
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Salut [mention]Lyvyoo [/mention] oare se poate modifica titlul sa fie unul mai expresiv pentru problema?
2017.11 Lelit Victoria, Kinu M47  ► 2018.09 Profitec Pro 300, Kinu M47 + Niche  ► 2019.09 Dalla Corte  S + u ⋑ ı o, Niche 

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)