Espressoman infocat
Bucuresti
Salutari. Am de 2 luni un recipient Atmos Vacuum Canister de la Fellow, si a inceput sa imi faca niste fite indicatorul de vid. Nu se mai reseteaza cand apas pe buton sa las aerul sa intre. La inceput era suficient sa deschid capacu si sa il pun la loc, creand putina presiune in interior ce reseta indicatorul, dar acu nici asta nu mai merge prea bine. A mai avut cineva probleme deastea? E ceva ce pot sa repar? Sau trebuie dat in garantie?
Fellow Atmos Vacuum Canister, Cantar Timemore Black Mirror, Knock Feldgrind, Wilfa Uniform, Aeropress cu Fellow Prismo, French Press no-name/generic, French Press Bialetti Preziosa, și ibric.
Espressoman infocat
Bucuresti
In caz ca mai are cineva probleme de genul, vin cu un update. Am vorbit cu cei de la Barshaker de unde l-am luat si mi-au inlocuit capacul. Au fost foarte amabili si rapizi. Sper insa ca cel nou sa tina mai mult.
Fellow Atmos Vacuum Canister, Cantar Timemore Black Mirror, Knock Feldgrind, Wilfa Uniform, Aeropress cu Fellow Prismo, French Press no-name/generic, French Press Bialetti Preziosa, și ibric.
Espressoman infocat
Bucuresti
Cred ca tot mai bune sunt pungulitele de cafea puse in congelator
Espressoman infocat
Bucuresti
Pentru termen lung, cel mai probabil, dar eu consum cafeaua destul de repede. Adevarul e ca probabil Atmos nu e mare inbunatatire peste pungile clasice in care iau eu cafea oricum, si care pot fi inchise ermetic si au supapa unidirectionala pentru aer. Recunosc ca am luat mai mult pentru ca am tot vazut in videoclipuri si mi-a placut ideea.
Espressoman infocat
Bucuresti
Uitasem de acest post dar cred ca merita un update. Dupa un an de zile inca merge capacul ca in prima zi si cred ca am descoperit de ce. Secretul este sa nu tineti containerul vidat prea mult timp. El e facut ca macar o data la 1-2 zile sa fie deschis. Daca sta vidat prea mult timp cred ca se blocheaza butonasul ala acolo. De atunci ori am tinut containerul deschis ori l-am vidat si deschis in fiecare dimineata, si nu mai am probleme. Inca functioneaza butonul. Sper sa ajute pe cine mai are Atmos.