Hello There, Guest! Login Register


Probleme Espressor Philips EP3510/00

#1
Buna ziua,

Detin din 2019 un espressor automat Philips EP3510/00 si acum vreo 2 luni s-a stricat rasnita, am inlocuit-o la un service autorizat si a mers pana ieri. 
De ieri problema este ca atunci cand apas butonul de cafea/espresso cafeaua nu iese prin orificiul prin care ar trebui sa iasa ci iese pe undeva prin zona interioara scurgandu-se in tava de apa si in recipientul de zat...
Oare care ar putea fi problema?

Multumesc si scuze daca nu am postat in sectiunea care trebuie.
Sunt nou pe forum  Big Grin
 
Reply
#2
Salut , in primul rand , și unul dintre comentariile pe care sigur le vei primi și de la alți colegi, pe acest forum se discuta despre espressoare manuale/semi-automate. 
In ceea ce privește problema aparatului dacă curge cafea și nu doar apa in tava înseamnă că de râșniță râșnește , se formează puckul de cafea dar unde pe traseu este înfundat iar singura varianta e sa o ia înapoi și prin orificiul de scurgere/clătire in tava. Cred că orice service de aparate automate te poate ajuta cu problema asta.
Espresso:Stone Mine & Eureka Mignon Specialita/ Felicita Arc
Brew: Comandante C40 
 
Reply
#3
Verifica daca nu este infundata calea de evacuare a cafelei rasnite. Asta se face vizualizand de deasupra pe gura de alimentare manuala ( gura pe care se poate pune cafea deja rasnita), si verifica curgerea normala a cafelei in timpul rasnirii. Daca nu este nimic infundata si cafeaua rasnita se duce in grupul infuzor de preparare, atunci scoate grupul infuzor curata-l bine si greseaza-l cu vaselina speciala Philips pentru espressoare. Este posibil ca grupul de preparare sa nu faca cursa completa si trebuie curatat.
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.
 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)