Welcome Back Log In Create Account

Probleme Espressor Lelit PL62S

Salut!

Detin un espressor Lelit PL62S- Mara, care are o problema la senzorul ce tine de nivelul scazut de apa din rezervor.
Practic, senzorul e activ continuu, "alerta sonora" nu se mai opreste - chiar daca rezervorul este plin de apa. 
Din acest motiv as avea nevoie de o recomandare pentru un service Lelit, preferabil in Timisoara, Arad sau Oradea. 
Am incercat mai multe variante de remediere dar in final nu au functionat.

Orice sugestie e binevenita.

Multumesc!

Reply
Nu stiu cum e la Mara, dar la Bianca ai o mufa sub rezervor(e ca un fel de jack, mufa de casti). Verifica sa nu fie scoasa afara.
Home: Lelit Bianca V2; Kinu Phoenix; NAVIGATOR F74; Eureka SD 
Past: Lelit 41TEM, Eureka Libra 65 All Purpose
Work: LaMarzocco LineaPB, Mahlkonig e65GBW

Past: Lelit PL41TEM

Reply
La Bianca dacă scoți mufa e ca și cum ai avea rezervorul tot timpul plin. Face parte din procedura de conectare de la rețea.
In rezervor la Mara ar trebui sa ai într-o latura un sistem cu un plutitor. Vezi ca acela sa fie ridicat atunci când ai apa. Eu pățeam la un alt espressor sa rămână blocat jos și trebuia sa bag un pai sa îl mișc puțin ca să se ridice singur. Dacă ai spălat recent rezervorul si ai scos și plutitorul asigură-te ca acel căpăcel este pus cum trebuie. La Bianca are 3 laturi in interior care ar trebui sa pice fix între cele trei părți din cilindrul secționat în care se afla plutitorul.
Dacă totuși este ridicat atunci problema ar putea fi de service.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply
Eu am patit la Bianca, cand am mutat rezervorul in lateral, am scoa mufa si am uitat sa o bag. S-a terminat apa din rezervor si mi-a dat eroare pe display-ul de la PID. Am cautat pe Google si zicea ca erorea aia apare cand e rezervorul gol, abia apoi am vazut ca era scoasa mufa. Dupa ce am bagat mufa si-a revenit instant.
Home: Lelit Bianca V2; Kinu Phoenix; NAVIGATOR F74; Eureka SD 
Past: Lelit 41TEM, Eureka Libra 65 All Purpose
Work: LaMarzocco LineaPB, Mahlkonig e65GBW

Past: Lelit PL41TEM

Reply
Ai avut super noroc. Cred ca eroarea venea de la pompă, altfel aveai mesaj clasic de lipsa apă. Problema la rotativă e ca se arde fără apă pe când vibratoarea doar face gălăgie....

La Mara nu vad de ce senzorul ar fi conectat printr-o mufă externa dar ne pot spune posesorii. Rezervorul e parte din aparat iar conectarea la rețea nu exista.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)