Hello There, Guest! Login Register

Problema Rancilio Silvia V6

Salut,

Am achizionat de la Barshaker un Rancilio Silvia V6, si am luat cu el o sita de dus IMS SR200RNT care ar fi compatibila cu Rancilio.

https://barshaker.ro/IMS-Showerhead-SR20...d=rancilio&category_id=0

Ea este de 57.5 mm diametru, dar nu intra perfect, lipsesc cred 0.3-0.5mm, iar cei de la Barshaker au zis ca nu au nimic mai mare. Aveti idee ce as putea sa ii fac sitei curente?

Mersi!
Home: Linea Micra, Niche Zero
Away: Aeropress, Origami, Comandante Mk4

Reply
Daca diferența este minima, poți sa încerci sa pui sita in cuptor sa se încălzească, si sa încerci sa il pui când este calda, fără sa iți faci arsuri de gradul 3 (însa, daca cumva funcționează, nu știu cum il vei scoate).

Însa, ești sigur ca nu intra? Poate trebuie doar un pic de presiune. Poate doar trebuie doar sa cureți locul si sa pui ceva presiune.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
@micrenda
Cred că ai înțeles "pe dos" problema lui. Din ce înțeleg problema nu e că ar fi mai mare și nu intră, ci că rămâne spațiu, e puțin mai mică.

Dacă e diferență așa mică foarte probabil va fi în regulă. Mai ales dacă nu curge apă pe lângă zona perforată.

Reply
Cer scuze. M-am imaginat ca era ca La Pavoni, care intra invers.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Sita noua nu intra pe bucata de cupru (care nu stiu exact cum se numeste). Diferenta dintre ele in poze: 

Aia rotunjita e cea originala. Cea de la E&B este cu .5mm mai mica, chiar daca asta era cea mai mare sita la barshaker (restul erau de 57mm). Nu imi dau seama daca e defect de fabricatie la Silvia.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Nefiind prea mare diferenta, poti prinde placa in bormasina si smirghelui 0.25mm. Sigur nu se va supara sita originala in caz ca nu te multumeste cea noua.

Reply
Sau sa vorbesti cu Myr, sigur te poate ajuta cu un retur la sita si cu sfat pt o sita de dus potrivita.
Bezzera Aria (de vanzare), Honne, Outin, Aergrind

Reply
(06-12-2021, 15:14)dumitruf.mihai Wrote: ...iar cei de la Barshaker au zis ca nu au nimic mai mare. ...

Reply
A, ok. Atunci asta: https://coffee-sensor.com/product/second...-e61-58mm/
Bezzera Aria (de vanzare), Honne, Outin, Aergrind

Reply
L-am rezolvat pana la urma. Am tras un pic cu patentul de marginile sitei. Nu e perfect fit, dar curge ok. Saru`mana de sfaturi

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)