Espressoman infocat
Bucuresti
N-am stiut unde sa deschid topicul sa intreb. Ma cam bate gandul sa iau o Micra. Vad ca la artisancoffee care e partener al forumului exista aparatul la vanzare, dar pretul de pe site nu se bate cu cel al produsului odata bagat in cos. Stie cineva mai multe detalii? Pe site imi apare 14617,65RON, odata ce bag in cos creste la 17395RON.
E o diferenta sesizabila de pret, pe vremuri stiu ca pe forum aveau 10% reducere la toate, pe la inceputul anului asta, dar nu eram hotarat sau pregatit atunci de o astfel de achizitie.
Care e pretul de fapt? Stiti ceva?
Espressoman infocat
Deva
Pai nu ai ce sa faci doar sa contactezi importatorul. Dar vezi ca pe forum pe marketplace ai 2 acs-URI de vanzare care sunt net peste linea micra și la prețuri bune.
Espressoman infocat
Bucuresti
Văd că versiunea neagră este 17395, probabil a expirat vreo ofertă. În screenshot nu se vede url-ul.
Ei organizează periodic sesiuni cu publicul, "Linea Micra Open House", unde poți să testezi aparatul și să discuți cu un agent de vânzări.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979
Espressoman infocat
Bucuresti
(05-08-2023, 09:03)adiszep Wrote: Pai nu ai ce sa faci doar sa contactezi importatorul. Dar vezi ca pe forum pe marketplace ai 2 acs-URI de vanzare care sunt net peste linea micra și la prețuri bune.
Cand ti se pune pata, ti se pune pata...
(05-08-2023, 09:38)adrian1 Wrote: Văd că versiunea neagră este 17395, probabil a expirat vreo ofertă. În screenshot nu se vede url-ul.
Ei organizează periodic sesiuni cu publicul, "Linea Micra Open House", unde poți să testezi aparatul și să discuți cu un agent de vânzări.
Multumesc de sfat, am sa-i urmaresc pe instagram poate mai au evenimente de genul. Se vede in screenshotul cu poza, ca in fundal inca apare pretul de 14xxxRON.
⛵ Espressomanˍierat
Cluj
[mention]SamY [/mention] este și pe bursa un Linea Micra, nou.
2017.11 Lelit Victoria, Kinu M47 ► 2018.09 Profitec Pro 300, Kinu M47 + Niche ► 2019.09 Dalla Corte S + u ⋑ ı o, Niche
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
Acela probabil nu mai e actualizat, pentru că dacă nu greșesc era același și pe OLX unde e dezactivat de ceva timp. Era fără garanție parcă... să nu fie din seria "scăpată din camion" care au fost vândute tot pe OLX.
Espressoman infocat
Bucuresti
Eu vreau nou si cu garantie de 2 ani, motiv pentru care nici nu am incercat altfel de variante.
⛵ Espressomanˍierat
Cluj
(05-08-2023, 16:52)sochaux_ Wrote: Acela probabil nu mai e actualizat, pentru că dacă nu greșesc era același și pe OLX unde e dezactivat de ceva timp. Era fără garanție parcă... să nu fie din seria "scăpată din camion" care au fost vândute tot pe OLX. 
Interesant. nu știu ce sa zic… a fost o astfel de serie?
2017.11 Lelit Victoria, Kinu M47 ► 2018.09 Profitec Pro 300, Kinu M47 + Niche ► 2019.09 Dalla Corte S + u ⋑ ı o, Niche
Espressoman infocat
Slobozia
da, fix cand a fost lansat
Lelit MaraX | DF64 | Timemore Black Mirror
Past: Lelit PL81T Grace