Espressoman infocat
Constanta
Cateodata avem tendinta sa ducem lucrurile la extrem. Cu siguranta vom dainui multi ani ca natie, nu suntem nici cei mai destepti si nici cei mai prosti de pe lumea asta. Varfuri vor fi intotdeauna la fel ca si uscaturi.
Si eu consider ca se poate mai bine la educatie, cultura si bun simt, la nivel national, dar sunt si oameni buni probabil ceva mai putini acum dar traiesc cu speranta ca vom merge spre mai bine. Aceasta evolutie numai prin implicarea noastra si a celor din jurul nostru, fiecare atat cat poate.
Era un topic foarte interesant, dar a devenit unul de rafuieli, oarecum au mai fost situatii similare pe forum, ar fi trebuit sa impartasim ideii, experienta informatii concrete, in ciuda acestor aspecte consider ca suntem oameni civilizati si educati, si au fost doar niste scapari.
Mie mi-a placut foarte mult conceptul lui Eugenm, si as vrea sa imi exprim regretul ca nu l-a mai materializat (inca). E o idee foarte frumoasa si poate intr-o zi sper sa o concretizeze (sau alte oameni).
Cu siguranta nimeni nu s-a nascut invatat, si pana si cei mai priceputi dintre noi au acumulat in timp experienta si cunostinte, daca vor sa impartaseasca cu noi informatiile foarte bine si le suntem recunascotori , daca vor sa se inchida intr-un glob de cristal sunt liberi sa faca si acest lucru, ar trebui sa pastram un limbaj civilizat totusi, oricare ar fi decizia lor.
Cafeaua e cel mai tranzactionat bun, dupa petrol la nivel mondial si cu siguranta e loc pentru toata lumea.
Suntem pe acest forum probabil ingineri, doctori, IT-isti, consultanti, antreprenori, agenti de vanzari, free lanceri etc si pe toti ne uneste dragostea pentru cafeaua de calitate, ar trebui sa existe putin mai mult respect reciproc, sunt convins ca fiecare dintre noi e o persoana respectabila in domeniul in care profeseaza si nu toloreaza astfel de atacuri.
Sa citez un artist celebru: " make love not war", facand o paralela, si asa suntem putini, sa incercam sa ne respectam mai mult si sa ne si ajutam daca putem, fara ironii, atacuri etc. E foarte important sa ramanem la topic si sa nu deviem discutia.
Referior la informatia zisa de mine cu privire la investitia celor de la Haute Cup, domnul care investise spusese o suma de genul 99975 eur, parand a sti suma investita pana la ultimul eur, eu am rotunjit-o la 100000 eur. Conceptul e ok, cafeneaua draguta, cafeaua buna, preturile la cafea prajita de ei la nivel de Yume si momentan e singura cafenea pe care o consider decenta din Constanta. Poti bea o cafea buna si la Distecco dar e mai degraba un "to go" acolo, cu tot respectul pe care-l port pt Stefan Dinescu.
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero, Kinu M47, Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II