Degustator zilnic de cafea
bucuresti
300gr. E sigur. Sunt in Buc.
Expobar Office Leva + rasnita DIP DKS-65 + Vst 18gr + pitcher Motta + Hario Skerton Pro + Frenchpress Espro P5
Prajitor cafea
Bucuresti
OK , voi praji in jurul orei 9-9,30 dar amestecul il voi face ultimul si deocamdata nu stiu ce cafele voi mai praji ca sa pot spune ora exacta
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn
:)
Voluntari
Vreau si eu 500g. Gasesc maine?
Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic
Prajitor cafea
Bucuresti
Sambata prajesc amestecul
Espressoman infocat
Bucharest
Daca se mai poate vreau si eu 250g. O iau din magazin duminica.
Multumesc.
Espressoman infocat
Bucuresti
Ma inscriu si eu cu 300 grame la amestecul nou.
Multumesc.
Nuova Simonelli Musica, Mythos 1, VST, IMS, V60, Aeropress, Syphon, etc
:)
Voluntari
(19-04-2013, 08:11)honciucmihai Wrote: Sambata prajesc amestecul
Ok! Vin maine.
Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic
Espressoman infocat
Bucuresti
La ce ora e sedinta ? (cu aprox) ;)
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM
Prajitor cafea
Bucuresti
Pentru cei din tara voi face prajirea luni dimineata asa ca daca mai sunt persoane interesate pot comanda
Espressoman infocat
Bucuresti
22-04-2013, 11:03
(Edited 22-04-2013, 11:05 by axy76.)
Noul amestec.
Doresc sa specific de la inceput ca nu imi place cafeaua cu aciditate ridicata. Sa revenim la noul amestec, curgerea impecabila, aciditate scazuta, chiar am ramas surprins de aciditate dupa discutia cu Mihai care nu stia cum va reactiona componenta ethiopia. In ultimul timp am consumat Java B(sarkis), Columbia Supremo(Papa J), miscela personala(50% Java B-Sarkis+ 50% Columbia Supremo-Papa J) specific acest lucru pentru ca, comparatia am facut-o cu ce am consumat recent, acest amestec are aciditatea sub Columbia Supremo-Papa J as putea spunea ca aduce cu Amore (Sarkis).Este foarte posibil ca o prajire mai ridicata sa dea cafelei o aciditate ridicata
Date extractie: PID 94 C, presiune 10 bar.
Rezultat: Personal imi place acest amestec.
Expobar Office Leva EB-61 1 GR +Quamar M80E + Hario Mini Mill + Latiera Motta 50cl + IMS 16/20g +IMS E61 200IM + 17g strada La Marzocco
Espressoman Administrator
Bucuresti
Amore nu mai este acida deloc, din pacate :( A schimbat Mihai reteta! In schimb noul gust este extraordinar de bun :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Prajitor cafea
Bucuresti
Doresc ca cei ce au incercat noul amestec sa posteze din postura celui ce este " nomen " nu "yesmen " ma intereseaza in primul rand parerile contra .
Good espresso addicted - shot M!
Targoviste
(22-04-2013, 11:03)axy76 Wrote: Este foarte posibil ca o prajire mai ridicata sa dea cafelei o aciditate ridicata
Date extractie: PID 94 C, presiune 10 bar.
Rezultat: Personal imi place acest amestec.
Gresesc eu sau e tocmai invers: o prajire mai light da o aciditate mai mare?
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
Espressoman infocat
Bucuresti
(22-04-2013, 11:13)Lyvyoo Wrote: Amore nu mai este acida deloc, din pacate :( A schimbat Mihai reteta! In schimb noul gust este extraordinar de bun :)
Ma refeream la Amore inainte de schimbarea retetei.
Expobar Office Leva EB-61 1 GR +Quamar M80E + Hario Mini Mill + Latiera Motta 50cl + IMS 16/20g +IMS E61 200IM + 17g strada La Marzocco
Espressoman infocat
ploiesti
Salut. In asteptarea achizitionarii unui espresor, as vrea sa comand ceva cafea, fiind satul de ciorbele din magazinel , dar as vrea sa stiu ce cafea imi recomandati care sa aiba o aroma placuta, sa fie putin dulceaga dar sa se simta si taria cafelei, sa nu fie amara sau acra, bleah, intr-un cuvant o cafea savuroasa care sa incante papilele gustative, poate sa fie si un mix, important e gustul; am s-o prepar la ibric si filtru pana una alta, cum si ce cantitate min pot comanda.
Multumesc
Prajitor cafea
Bucuresti
(24-04-2013, 08:55)sosow Wrote: Salut. In asteptarea achizitionarii unui espresor, as vrea sa comand ceva cafea, fiind satul de ciorbele din magazinel , dar as vrea sa stiu ce cafea imi recomandati care sa aiba o aroma placuta, sa fie putin dulceaga dar sa se simta si taria cafelei, sa nu fie amara sau acra, bleah, intr-un cuvant o cafea savuroasa care sa incante papilele gustative, poate sa fie si un mix, important e gustul; am s-o prepar la ibric si filtru pana una alta, cum si ce cantitate min pot comanda.
Multumesc
Cantitatea minima este 1kg dar cel mai bine ma sunati sau dati apel si va sun eu la tel 0721997378
Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
(22-04-2013, 12:26)honciucmihai Wrote: Doresc ca cei ce au incercat noul amestec sa posteze din postura celui ce este " nomen " nu "yesmen " ma intereseaza in primul rand parerile contra .
Din postura de "cobai" pentru noul amestec parerea mea este sa-l botezi si sa curga comenziile.
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
Espressoman infocat
Bucuresti
Mihai, cum este programul zilele astea ?
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
Prajitor cafea
Bucuresti
1 si 2 mai pana la 14 , vineri si sambata program normal , prima si a doua zi de Paste inchis
Espressoman fresh
Bucuresti
De la Sarkis imi place foarte mult Sarkis Sweet, pot spune ca are un miros si o aroma exceptionala, Java nu m-a impresionat, sper ca marti sa fie deschis pentru ca vreau sa trec sa continui testele, pana ma voi stabili la ceva, oricum, amestecul este excelent, si sunt curios sa le testez si pe celelalte.
Espressoman infocat
Bucuresti
Incearca si EQ
Espressoman
Bucuresti
Eq mai exista? As vrea sa trec azi sa incerc sweet si eq...unca nu stiu ce imi place asa ca...incerc orice...
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
Prajitor cafea
Bucuresti
In aproximativ 2 saptamani va reveni in oferta bolivia , salvador si bineinteles multapreciatul sarkis chocolat ma bucur foarte tare deoarece cu aceste doua cafele adaugate ofertei existente vom putea sa ne "jucam " in amestecuri foarte mult
Espressoman infocat
Bucuresti
(08-05-2013, 16:10)honciucmihai Wrote: multapreciatul sarkis chocolat
Abeea astept...e preferata mea ;)
Espressoman infocat
Timisoara
Vreau doar sa spun ca noile ambalaje/pungi rosii re-sigilabile de 250 grame imi plac foarte mult. In cazul in care consum aprox 250 grame / saptamana si am facut o comanda de 2-3 pungi, cum sa pastrez mai bine cele neincepute ? Le pastrez asa cum sunt in punga rosie intr-un loc ferit de lumina, sau sa pun continutul intr-un borcan de sticla cu capac si garnitura ?
Expobar Brewtus IV + Eureka Zenith 65 E
Prajitor cafea
Bucuresti
Recomandarea este in pungi
Espressoman infocat
Bucuresti
Nu va e dor de Harmony? Daca da, intrati pe sectiunea "Achizitii de grup" si spuneti cantitatea si data de prajire dorita, poate facem de o comanda de 2,5 kg.
Gaggia Classic |PID |OPV Modificat |Rancilio Steam Wand |15-18-20 gr. VST |Pitcher Motta Europa |Tamper Alex |Lelit PL043MM |
Espressoman infocat
Bucuresti
Cumparat azi sweet, proaspat prajita, dublu expresso 16g, excelent a iesit!
Expobar Brewtus | Eureka Mignon
Espressoman infocat
Ploiesti
(18-05-2013, 11:35)Mircea Wrote: Nu va e dor de Harmony? Daca da, intrati pe sectiunea "Achizitii de grup" si spuneti cantitatea si data de prajire dorita, poate facem de o comanda de 2,5 kg.
Am postat la "Achizitii de grup". Si eu sunt interesat de 1kg, daca se va praji in jurul datei de 10 iunie.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press
Prajitor cafea
Bucuresti
Bolivia , Salvador si implicit Chocolat au revenit