Welcome Back Log In Create Account

Prajitoria Sarkis Cafe - discutii generale

O sa vin , incepand de vineri, cu ceva nou si adica voi face un fel de"" Carte de Informatie"" . In ce va consta asta
Fiecare dintre voi sa spuna parerea despre un anumit sortiment , amestec ,pentru a da posibilitatea celui ce vine in urma sa vada si alte pareri .
:)
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn

Reply
Savurez acum 'Noul Sarkis Espresso', mai bronzat si parca mai pe gustul meu decat SO-urile. Cantitate folosita 14g, tampare moderata, temperatura 94 gr.C, 60 ml in 27 sec.Regret ca nu am talentul literar pentru a descrie gustul.

Am facut mai demult un blend "original" din mai multe SO luate de la Sarkis pe care le-am consumat initial separat iar ce mi-a ramas din fiecare soi, le-am amestecat si a rezultat ceva exceptional. Din pacate e nerepetabil deoarece nu mai stiu cantitatile si nici macar ce cafele erau.
Rasnite: La Cimbali Junior, PeDe Dienes, BeHa, Leinbrock's Ideal
Espressor: Gaggia Evolution cu OPV si PID

Reply
Noua reteta si botezata "" Black Friday Coffee"" o voi praji maine la ora 12 , asa ca cei ce vor dori sa participe la prajire sunt bineveniti , stiu ca este spatiu mic in magazin dar pentru a schimba impresii cred ca ne descurcam noi . Daca cei din tara vor dori sa comande acest blend am rugamintea de a o face telefonic ( 0722.99.7378) pana la aceasta ora

Reply
Poate dai drumul si la espressorul mare sa gustam acolo noua reteta.

Reply
Acesta este un mesaj pt Sorin2505
In piata Gemeni sau Galati cum se spunea inainte de 89 , programul este de luni pana vineri 8-18 sambata 8-16 iar duminica 9-14

Reply
Azi am cumparat si eu, maine incep sa o chinuiesc intens, ca sunt venit dupa 10 zile de ibric si ness :@
Vario + Gaggia Classic "tunat" la 9 bar, PID si teava Rancilio + VST 18g

Reply
Eu cand spun ca voi aduce cafea din toata lumea asa este

Reply
Eu cand spun ca voi aduce cafea din toata lumea asa este
Asa nu mai trec eu clasa! :(( Cand nu e calibrata rasnita, cand sta Lelitza in service o saptamana (relache) ca gata se mareste bibliografia (sortimente si miss cele). E greu!
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Mihai tu fa treaba buna, adu marfa de calitate ca reclama facem noi "cu gura". Si azi sper sa fii convins un "suflet ratacit" in rafturile magazinelor. In curand s-ar putea sa-ti treaca pragul. Oricum parintii sunt primii pe lista.
Expobar Office Leva + rasnita DIP DKS-65 + Vst 18gr + pitcher Motta + Hario Skerton Pro + Frenchpress Espro P5

Reply
cat costa kg.de sweet sarkis-multumesc
LELIT 41 TEM-MAHKLONING VARIO-TAMPER INOX LELIT-knockbox-sita BLIND-portafiltru fara fund

Reply
(22-07-2012, 17:19)popvasiletiberiu Wrote: cat costa kg.de sweet sarkis-multumesc
pretul in magazin este 100lei/kg ,dar acordand reducerea devine 90lei

Reply
@popvasiletiberiu - ziceai ca treci pe decofeinizata :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Quote:pretul in magazin este 100lei/kg ,dar acordand reducerea devine 90lei
Scuze ca nu am retinut, se livreaza si prin Posta in provincie?
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
(23-07-2012, 06:23)baloozzy Wrote: pretul in magazin este 100lei/kg ,dar acordand reducerea devine 90lei
Scuze ca nu am retinut, se livreaza si prin Posta in provincie?
In provincie livram prin UrgentCurier , cantitatea minima este de 1kg , destinatarul plateste pe langa valoarea coletului si rambursul plicului ce este 11lei+TVA ( 13,69lei) , deci in practica valoarea reducerii acopera aprox. acest ramburs .

Reply
Quote:In provincie livram prin UrgentCurier , cantitatea minima este de 1kg , destinatarul plateste pe langa valoarea coletului si rambursul plicului ce este 11lei+TVA ( 13,69lei) , deci in practica valoarea reducerii acopera aprox. acest ramburs .
Multumesc pentru promptitudine. In cazul Sweet Sarkis, nefiind pe site, pot comanda altceva cu observatia ca vreau de fapt Sweet Sarkis?

Reply
Sarkis espresso este sweet sarkid

Reply
(23-07-2012, 12:24)honciucmihai Wrote: Sarkis espresso este sweet sarkid
http://www.sarkiscafe.ro/magazin
Eu nu vad decat Cafea Sarkis ("reteta transmisa din tata in fiu de sute de ani") si nu amestecul aparut in luna iunie cu o prajire mai light. Gresesc?

Reply
Mihai, o sugestie importanta - pentru espressomanii din tara care comanda des (tu poti hotari ce inseamna "des"), nu ar strica sa ii lasi sa iti puna banii in cont, evitand astfel cei 13 lei, taxa de ramburs, de care omul ar putea sa cumpere niste cafea in plus. Pana la urma tot tu ai iesi in castig, pentru ca banii aia se duc la curier, in loc sa-si cumpere omul cafea de ei.

Evident ca toti clientii fideli, au incredere sa-ti transfere inainte de livrare banii in cont, si cum suma intra simultan daca se face depunerea direct la banca la care ai tu contul, poti trimite in aceeasi zi comanda, ramanand ca la receptia coletului sa se plateasca doar taxa de curier, fara cei 13 lei ramburs.

Cred ca ar fi o alternativa foarte ok pentru espressomani si convenabila si pentru tine! Rambursul este utilizat atunci cand nu exista incredere 100% intre corespondenti. Ori, cand ai banii dinainte in cont si ai optat pentru plata la destinatar, nu mai ai nicio grija.

Espressomanilor, ce spuneti de aceasta propunere?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Quote:Espressomanilor, ce spuneti de aceasta propunere?
Este o idee foarte buna Liviu si consider ca nu trebuie neaparat sa fie un client de top (banul intra oricum inainte). Inca nu stiu ce consum am, dar s-ar putea sa fie o mica problema cu "minim un Kg". Tu ce crezi, este? Dupa cat timp consideri tu o cafea veche (nu ma refer la una care nu mai blocheaza pompa la nici o rasnire), si ca utilizator de Vario cam cate trepte urci spre fin intr-o luna cu aceeasi cafea pastrata in borcan Ikea?

Reply
Offtopic: baloozzy, ca sa citezi, nu copia pur si simplu textul, caci devine greoi de citit pentru ceilalti, ci apasa pe "raspunde" si in ecranul aparut poti pastra intreg citatul, urmand a-ti scrie parerea sub acesta, sau poti sterge ce anume nu vrei sa intre in citat, pastrand insa acele coduri html dintre parantezele patrate. Totul pentru ca parerea celui citat sa apara in acel chenar alb, ca mai sus!

Tot pe tine te rog sa deschizi un topic separat aici in sectiunea cafea, caci intrebarea este interesanta, si sigur au si ceilalti o parere importanta.

Reply
(23-07-2012, 13:27)Lyvyoo Wrote: ...pastrand insa acele coduri html dintre parantezele patrate...
Acele coduri le-am sters :(. Multumesc pentru pont.

Reply
Ai idee cat costa sa fac plata online ?
Acesta va fi urmatorul pas , deocamdata sunt la acesr nivel ,cumparati cafea ca sa pot face acest lucru

Reply
Trebuie un abonament la furnizorii de servicii de plata securizata. De fapt unii percep abonament, altii te taxeaza la tranzactie + alte costuri. Dar pana vei avea resursele necesare implementarii acestui sistem, plata in avans in cont, cred ca este o modalitate simpla, gratuita pentru tine, si foarte eficienta in relatia cu espressomanii.

Reply
Ca sa eviti orice taxa, se poate vira suma direct in contul IBAN al lui Mihai si apoi scanezi / trimiti o copie a facturii pe email. Eu asa procedez (cu pers. de incredere) cand cumpar ceva din tara. Ma costa doar 1 leu, comisionul bancii.
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM

Reply
Cam la asta ma refeream! Insa viramentul s-ar putea sa te coste si pe tine si pe primitor, in functie de banca. Eu cand primesc bani in cont, prin ordin de plata, am comision de incasare 5lei parca, la Banca Transilvania. Dar, cand faci plata online sau prin oridn de plata, mai exista optiunea (nu stiu daca la toate bancile) sa specifici ca tu platesti toate comisioanele, astfel incat omul sa primeasca banii intregi.

Deci pentru a nu incarca nici destinatarul sumei cu niciun fel de taxa suplimentara, cel mai bine e sa depui banii fizic la banca lui.

Reply
Nasol momentul, nu stiam asta.
La ProCreditBank platesc doar eu 1 leu
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM

Reply
(23-07-2012, 13:22)baloozzy Wrote:
Quote:Espressomanilor, ce spuneti de aceasta propunere?
Inca nu stiu ce consum am, dar s-ar putea sa fie o mica problema cu "minim un Kg".
Ca sa fie rentabil pt. mine aceasta este comanda minima , eu platesc livrarea ca este 1/2kg sau 1 kg ,15 lei , cu reducerea de 10 % cu cat credeti ca raman daca dau o cantitate mai mica ?

Cafeaua de calitate , ca si orice produs ce se respecta are o plaja mai mica de clienti , oameni ce stiu sa aprecieze , ca atare volumul meu de vanzare este mic , in timp , cand va mai creste voi putea sa va ofer diferite modalitati de plata si de transport . La ora actuala incerc tot felul de subterfugii pentru a rezista si obtiunea de a lucra prin banca nu este atragatoare , deocamdata .

Reply
Aici eu spun ca este invers, si este valabil in cazul oricarui comerciant - cu cat esti mai creativ, chiar inovator, in a-i crea cumparatorului metode simple si "ieftine" de plata, cu atat omul va fi mai atras sa cumpere si sa produca implicit volume de vanzari! Iar daca unele metode de plata sunt gratuite, de ce sa nu le folosim?!

Nu uita ca in spatele multor barbati puternici, stau nevestele cu pixul si calculele in mana :))))))

Reply
Mihai, mai am o propunere :) Nu ai vrea sa ai doua topicuri, unul in care sa postezi mereu ce cafele prajesti, iar altul in care sa discutam despre curiozitatile espressomanilor, apropo de Sarkis? Parca se amesteca prea mult si cand cineva va cauta o informatie despre prajitoria ta, va trebui sa se loveasca de multe lucruri inutile in cautarea sa (datele de prajire). Poti crea un nou topic aici in sectiunea cafea un nou topic de genul "Sarkis - date prajire cafea" sau "Ce cafea se prajeste astazi la Sarkis?", tu stii... Ce zici?

Reply
Este o idee foarte buna dar nu prea ma pricep asa ca daca doresti ai mana libera oricum iti multumesc pentru oportunitatea pe care mi-ai oferit-o

24.07.2012 prajit columbia,brazilia, guatemala, kenya

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)