Welcome Back Log In Create Account

Prajitoria Sarkis Cafe - discutii generale

Este o greseala , ca sa poti vida trebuie lasata cafeaua la degazeificat cateva zile si atunci isi pierde notiunea de cafea proaspat prajita . Ca atare , pentru provincie , trimit cafeaua in pungi cu supapa.
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn

Reply
As avea si eu o intrebare pentru ca am comandat pentru prima data la dvs ... se poate pastra cafeaua in punga trimisa timp de 1 - 2 saptamani sau trebuie sa scot cafeaua din punga?
Lelit Bianca || Eureka Atom 65

Reply
(07-02-2013, 16:07)rogue Wrote: As avea si eu o intrebare pentru ca am comandat pentru prima data la dvs ... se poate pastra cafeaua in punga trimisa timp de 1 - 2 saptamani sau trebuie sa scot cafeaua din punga?

Este punga cu supapa?

Reply
Dvs ati luat 1 kg impartit in mai multe pungi , recomandarea mea este ca sa folositi pe rand cate una iar celelalte sa le pastrati in frigider urmand ca inainte cu o zi de a fi consumata sa o scoate-ti pe urmatoarea pentru a avea timp sa ajunga la temp. camerei . Foarte important este ca pachetul o data scos din frigider sa ramana afara nu-l mai bagati inapoi . Asta va duce la o durata mai mare de viata a produsului

Reply
Sau chiar congelator
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(07-02-2013, 16:18)astinga Wrote:
(07-02-2013, 16:07)rogue Wrote: As avea si eu o intrebare pentru ca am comandat pentru prima data la dvs ... se poate pastra cafeaua in punga trimisa timp de 1 - 2 saptamani sau trebuie sa scot cafeaua din punga?

Este punga cu supapa?

Da este punga cu supapa , datorita voua pot ca la acelasi pret sa schimb ambalajul .
Va Multumesc

Reply
Multumesc. Pe mine ma interesa daca punga este doar pentru transport.
Lelit Bianca || Eureka Atom 65

Reply
Cu mare parere de rau trebuie sa va anunt ca va trebui sa renunt momentan la Chocolat deoarece bolivia care reprezenta baza nu o mai am pe stoc momentan . O sa creez un altul ce sper ca va avea cel putin acelasi succes. Astept propuneri din partea voastra referitor la cum ati dori sa fie.

Reply
Am luat de doua ori cate doua sortimente a cate cinci sute de grame fiecare. Prima oara a fost Columbia si HQ. Din start mi-a placut Columbia mai mult dar, pe HQ l-am "decoperit" mai tarziu si in tabelul meu este no.1 pana acum. In perioada asta folosesc Harmony si Salvador. Harmony mi se pare dura, Salvador are o aroma super...
La urmatoarea comanda vreau sa testez Kenya.
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply
Double in double shot (Harmony)
[Image: 20130210_170222.jpg] [Image: 20130210_170236.jpg]

Rolleyes

Reply
(09-02-2013, 08:41)honciucmihai Wrote: Cu mare parere de rau trebuie sa va anunt ca va trebui sa renunt momentan la Chocolat deoarece bolivia care reprezenta baza nu o mai am pe stoc momentan . O sa creez un altul ce sper ca va avea cel putin acelasi succes. Astept propuneri din partea voastra referitor la cum ati dori sa fie.

Eu as incerca si ceva prajit mai putin decat blendurile actuale :)

Reply
hateganul - nu prea ai sanse :) Fiecare prajitor are stilul sau si conceptia sa asupra prajirii si nu si-o schimba decat daca-i platesti o sarja experimentala - 2.5 kg :)

sebas - ce reprezinta mai exact? Cum ai facut iepurasii? :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(10-02-2013, 21:18)Lyvyoo Wrote: sebas - ce reprezinta mai exact? Cum ai facut iepurasii? :)

Aveam chef de un espresso tare si am "tras" doua in acelasi pahar. Pur si simplu asa a iesit dupa al doilea shot. Shy

Reply
Ce nu am prea inteles eu Mihai, comanda pentru cei din provincie trebuie sa fie de 1Kg in total sau 1Kg din fiecare sortiment. Daca comand 250g x 4 sortimente pot depune singur comanda? Cu conditia, bineinteles sa urmaresc ce s-a prajit in ziua aceea sau macar cu o zi inainte si sa comand doar ce ai in casa. Eu sunt nou in lumea espressomanilor si as vrea sa incerc pentru inceput mai multe cafele pana sa ma hotaresc ce imi place mai mult. De aceea nu as vrea sa iau de la inceput 1Kg dintr-o singura cafea, mai degraba as incerca 4 x 250g, dar din soiuri diferite. Dupa ce as incerca mai multe cafele sunt sigur ca voi ramane pe 2-3 preferate care le voi comanda apoi in cantitate mai mare. Ar putea fi o idee buna daca ai incerca sa faci macar un pachet predefinit de 4-5 cafele, din cel mai vandute, ambalate la 250g. Din cate am vazut eu Harmony, EQ, Sweet, Chocolat si Columbia se prajesc cam o data la 2 zile. Ma gandesc ca daca luni dimineata ai avea o comanda pe masa, pe miercuri ar putea pleca coletul de la tine. Eu cred ca un astfel de pachet ar avea succes si sunt sigur ca ar mai fi doritori sa comande periodic un astfel de pachet pentru varietate.
Lelit PL043 + Gaggia Classic + Tamper inox 58mm cu suport Bezzera

Reply
(10-02-2013, 18:41)sebas Wrote: Double in double shot (Harmony)
[Image: 20130210_170222.jpg] [Image: 20130210_170236.jpg]

Rolleyes

Sincer sa fiu mie nu-mi prea place cum a iesit , nu ai macinatura prea mare ?

Repet ce am mai spus , cantitatea TOTALA trebuie sa fie 1kg pentru provincie

Reply
(10-02-2013, 21:18)Lyvyoo Wrote: hateganul - nu prea ai sanse :) Fiecare prajitor are stilul sau si conceptia sa asupra prajirii si nu si-o schimba decat daca-i platesti o sarja experimentala - 2.5 kg :)
Ehhh...lasa-ma sa sper ! :)

Reply
(11-02-2013, 08:32)honciucmihai Wrote:
(10-02-2013, 18:41)sebas Wrote: Double in double shot (Harmony)

Sincer sa fiu mie nu-mi prea place cum a iesit , nu ai macinatura prea mare ?
Tot ce se poate. Din 19 ianuarie ma tot chinui. Mi s-a pus pata sa-mi iau un tamper dinamometric dar nu reusesc sa gasesc de 58mm. :(

Reply
sebas, nu sunt multi pe aici care au tamper dinamometric.
Nu te descuraja ! Se poate cu orice tamper.
Cafeaua de la Mihai este de buna calitate si foarte permisiva.
Deci ai sanse mari sa faci o cafea gustoasa si cu aspect ca in carti ;)
Daca vrei sa dezbatem deschide alt topic si incercam sa te ajutam...

Reply
Quote:Mi s-a pus pata sa-mi iau un tamper dinamometric dar nu reusesc sa gasesc de 58mm. :(

Ia-ti manerul de la concept art si i-ti fac eu talpa pe ce dimensiune vrei.
Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic

Reply
Mc, mi-ai aprins o lampa.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
(11-02-2013, 20:57)Pascalau Wrote: Ia-ti manerul de la concept art si i-ti fac eu talpa pe ce dimensiune vrei.

Multumesc pentru idee. Asa o sa fac.

Reply
AVIZ AMATORILOR !
Cu ocazia Sf. Valentin , joi voi lansa un nou amestec cu denumirea " Sarkis Amore " un amestec creole.... cu iz latino-american ce va intra in oferta zilnica

Bineinteles la pretul de 10lei/100g la care se acorda discountul de forum

Reply
Daca sunteti cumsecade, ne puteti informa din ce sortimente se compune blendul, ca suntem curiosi ?
Vario + Gaggia Classic "tunat" la 9 bar, PID si teava Rancilio + VST 18g

Reply
Daca alte blenduri au fost facute cu voi si era normal sa public compozitia acesta este facut de mine . Asa incercati si dati-va cu parerea !

Reply
Ati prajit deja blendul? pot sa trec maine dimineata pe la 8 30 sa cumpar?
Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic

Reply
Maine voi incepe sa prajesc in jur de ora 11

Reply
Sunteti obligat, ca membru al UE sa informati cumparatorul asupra a ceea ce introduce in gura. Daca cineva este alergic la una din componente ?
Vario + Gaggia Classic "tunat" la 9 bar, PID si teava Rancilio + VST 18g

Reply
Corect, dar avand in vedere secretomania ce-l caracterizeaza, inseamna ca Florescu ar trebui "arestat" pe tema aceasta :))

Reply
(13-02-2013, 20:49)mokele1513 Wrote: Sunteti obligat, ca membru al UE sa informati cumparatorul asupra a ceea ce introduce in gura. Daca cineva este alergic la una din componente ?

Corect , cafea arabica , selectionata cu cea mai mare atentie dupa plantatii de renume din tari latino-americane

Reply
Mihai, maine iar e coada la tine ? ;):D
Vin de la 10 sa prind rand :D
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)