Welcome Back Log In Create Account

Prajitoria Sarkis Cafe - discutii generale

Daca doriti sa beti cafea la adevarata sa valoare trebuie :
- cumparata proaspat prajita
- sa fie BOABE !!!
- pastrata in borcan de STICLA ermetic inchis
- ferita de lumina
- MACINATA INAINTE DE A FI SERVITA !!!
- macinatura sa fie potrivita pentru modul de servire ( ibric , espresso , filtru , etc )
Orice lipsa din cele enumerate mai sus influenteaza in sens negativ gustul din ceasca .
parerea mea [SMIRKING FACE]
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn

Reply
Ok:)...nu te supara...era doar o parere
Gastroback Dual Boiler, Porlex Tall

Reply
(12-10-2015, 15:48)raduwrc Wrote: Alea de muraturi?:)

Pai si ce 1.70 lei e mult?

Daca iei 4 pungi diferite ajungi la peste 6 lei cat este un borcan de 500 g cu inchidere ermetica in Auc...an ! Si nu am glumit ca ma voi duce cu borcanele deoarece pungile din hartie "sug" uleiurile esentiale si o parte din aromele din cafea .
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
#Brewtus IV , #Honne Slim  ;   #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele

Reply
Departe de mine supararea , este foarte bun dialogul doar asa putem progresa si foarte bine ca ai spus aici pe forum , asa si altii pot invata .

Reply
Buna ziua,
Cand vine Java?
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar

Reply
Si eu as vrea sa stiu :)
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Va dura aproximativ 3-4 saptamani

Reply
Imi pare rau dar din motive economice si tehnice nu voi mai putea face livrari gratuite in Bucuresti sub valoarea de 150 lei , am tot incercat dar se pare nu a mers , asa ca cei ce vor totusi sa comande cantitati mai mici le pot trimite prin curier ( urgentcurier sau fancurier) cu plata ramburs si costurile de transport suportate de catre Dvs . Imi pare nespus de rau dar timpul si benzina si au spus cuvantul .

Reply
A venit pachetul cu cafea...., masina de asemenea. Cool
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply
De curand am inceput o mica colaborare cu o mica cofetarie aflata in spatele Ateneului Roman , chiar straduta din spate , unde veti putea savura , deocamdata , Sarkis Chic , este la inceput sculele sunt OK pe parte de barista , totul este perfectibil , cafeaua este proaspata ( dau cantitati mici tocmai pentru a pastra prospetimea gustului ) asa ca daca aveti drum puteti intra , se numeste "Mara Mura " , prajiturile sunt din bucataria frantuzeasca

Oricum sa nu trageti in pianist 😇

Reply
Stim a cui este :) !

Reply
A cui ???
Nu de alta dar sa stiu si eu cine vine peste mine !!!
DNA -ul sau ANAF -ul [CONFOUNDED FACE] ?

Reply
(28-10-2015, 21:08)honciucmihai Wrote: A cui ???
Nu de alta dar sa stiu si eu cine vine peste mine !!!
DNA -ul sau ANAF -ul [CONFOUNDED FACE] ?

PSD....Daciana Sarbu
:D
DC Studio/Honne Home
PAST-Expobar Brewtus IV, Honne Home,CEADO E5P,ESPRO Tamper , Felicita Scale,IMS vs VST,Motta Distribution Tool
Lelit41TEM,Lelit43MMI

Reply
SIGUR ???
Pe surse sau doar zvon ?

Eu tin legatura mai mult cu o domnisoara tanara , draguta de care fiul meu a spus ca ma spune maica-si [SMIRKING FACE].

Reply
Se pare ca sigur... http://renasterea.ro/banateanca-daciana-...lui-ponta/
In mod normal eu i-as fi spus Mara, Mura si Monta [emoji12]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Exact !
PS - Cum arata domnisoara ?

Reply
@ FAP:.. o domnisoara tanara , draguta..:)) extras din ce a zis Mihai. Eu zic sa-i ceri nr.direct, descrierea e promitatoare :) scuze de offtopic
Lelit PL41e with PID & shower screen IMS Competition, Kinu M 38, Anfim Best, Bialetti Venus, V 60

Reply
Asta inseamna ca , in sfarsit , PSD-ul apreciaza calitatea , nu cantitatea [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]

(28-10-2015, 23:55)FAP Wrote: Exact !
Domnilor ! Suntem educati , mergeti acolo , serviti o cafea , o prajiturica , taca - taca , cine stie ? 😎

Reply
Surprinzator pana la urma...
Dar ia uita-te sa nu bage din aia contrafacuta la vanzare, ca sunt in stare astia!  :D
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
(29-10-2015, 12:35)honciucmihai Wrote: Asta inseamna ca , in sfarsit , PSD-ul apreciaza calitatea , nu cantitatea [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]

(28-10-2015, 23:55)FAP Wrote: Exact !
Domnilor ! Suntem educati , mergeti acolo , serviti o cafea , o prajiturica , taca - taca , cine stie ? ?

Am glumit  :) ! Voi merge acolo cu sotia :) ! In cazul respectiv ma gandeam ca negocierile cu o domnisoara frumoasa decurg mai dificil :P !

Reply
Eu zic ca dosesc cafeaua lui Mihai si baga lavazza :p

Reply
Ok, ne putem opri din off
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(29-10-2015, 15:26)Lyvyoo Wrote: Ok, ne putem opri din off
Sorry Liviu , mai glumeste lumea [emoji4]

Reply
http://linx.crji.org/88-88-5449/cofetari...utorizatie
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

Reply
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actual...de+Politie

Reply
E topic despre Sarkis nu despre cofetarii...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
O intrebare ! Cafeaua s-a scumpit de la 100 lei kg la 120 de lei sau ,,,,?

Reply
Pai de unde sa reduci de BF ? ;)

Reply
Dvs a-ti cumparat java blawan , cafea ce are pretul de 12 lei / 100g

Reply
Ok !

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)