Prajitor cafea
Bucuresti
Imi pare foarte rau ca s-a ajuns la aceste " contre " dar kant a fost bineintentionat numai ca fiecare afacere are specificul sau , faptul ca a venit cu o sugestie pe mine ma bucura inseamna ca ii pasa , iti multumesc kant ( nu sunt ironic DELOC)
Stiti foarte bine ca in companiile ce se respecta exista " yesman" si "noman" , acesta din urma este mai bine platit
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn
Espressoman Administrator
Bucuresti
kant, la ce nivel esti implicat in cafea? ce bei? ce aparate? pune-le la semnatura...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
Pentru parcare vorbiti cu parcagiul :). Sau lasati masina pe eminescu sau pe acolo. Eu asa fac, in 5 minute sunt acolo. In ceea ce priveste problema ridicata de kant, parerea mea e ca poti sa te duci in mama mall-ului, atata timp cat ai acolo starfucks esti mancat. Pentru ca majoritatea consumatorilor romani sunt neavizati si orbiti de stralucirea falsului. Asa ca nu se justifica cateva mii de euro in plus la chirie. Sau toti prajitorii sa scrie "traditie germana, alintaroma" etc... :)
ex AN-2R, ex Cessna 172, ex Alenia C-27J, actualmente Boeing 757-200SF, ex ibric. Ascaso Dream UP Versatile in curs de reconditionare, corretto roaster, rasnita manuala vintage :)
Prajitor cafea
Bucuresti
Astazi 09.06.2014 magazinul va fi deschis pana la ora 14(program de duminica)
Prajitor cafea
Bucuresti
Va anunt pe aceasta cale ca in perioada 8 august si pana pe 18 august magazinul este inchis deoarece plec in vacanta . Cei ce cumpara de la mine sa incerce a se incadra cu comenzile luand in considerare aceasta perioada . Ultima prajire va fi probabil pe data de 6 august
Prajitor cafea
Bucuresti
ATENTIE , DUMINICA , 27.07.2014 MAGAZINUL VA FI INCHIS !!! ( am un eveniment in familie)
Espressoman fresh
Bucuresti
Am luat astazi Java Bali Organic - mie mi-a placut tare mult!
Bucuresti
Nicio surpriza :)
Practic, in 10 ani, dupa ce nea Florescu va obosi sa mai prajeasca, cam nenea Honciuc va deveni unchiul prajitorilor :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Banat
A 3-a zi de Harmony si-mi folosesc reglajul fin al rasnitoiului. Pe zi ce trece-i mai reusita! ;)
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
Espressoman infocat
Bucuresti
Si eu sunt pe Harmony de o saptamana si e superba!
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47
Prajitor cafea
Bucuresti
ATENTIE !!!
incepand cu duminica , 19.10.2014 programul magazinului va fi 09 - 13 in loc de 09-14 .
Espressoman infocat
Capitala
Si eu sunt incantat de Java Bali. Probabil cafeaua cu cel mai pronuntat corp...din punctul meu de vedere.
Mihai, stiu ca te interesa feed-back-ul, asa ca ma gandeam ca pe langa cel oferit direct, la magazin sa scriu si aici.
Ceado E5P, Brewtus. (Gaggia Classic, Lelit PL43MMI)
Prajitor cafea
Bucuresti
Doresc sa va anunt pe aceasta cale ca in weekend ( vineri , sambata si duminica ) nu voi fi in Bucuresti iar ultima prajire o voi face joi .
Plec la peste si nu stiu daca voi avea semnal , asa ca daca nu va pot raspunde va fi din motive independente de mine , daca doriti sa comandati cafea vineri cu livrarea sambata puteti suna la 0773934157 , este fata de la magazin ce va poate pachetul bineinteles in limita stocului , oricum voi praji joi o cantitate ce teoretic va acoperi perioada in care voi lipsi
Multumesc pentru intelegere
Espressoman infocat
Oradea
A ajuns saptamana trecuta si kilogramul meu, momentan sunt pe sarkis sweet. Este foarte bu a si prajita cat trebuie . Multumesc si cu siguranta o sa mai comand
Gaggia Classic, Tamper Motta, Milk Jug 0,35ml, rasnita Iberital Challange, teava abur Silvia V1, sita nepresurizata, cantar Dimond 0-200 gr, to be continued
Espressoman infocat
Baia Mare
salut... am intrat pe site pentru comanda si nu imi dau seama pentru ce cantitate este pretul de pe site. de exemplu sarkis chocolat 11.4 RON/buc. adica?
mersi
SanRemo OPERA, Mahlkonig K30 Vario...
Espressoman
Deva
(10-12-2014, 22:37)dobro_c Wrote: salut... am intrat pe site pentru comanda si nu imi dau seama pentru ce cantitate este pretul de pe site. de exemplu sarkis chocolat 11.4 RON/buc. adica?
mersi
100g
Prajitor cafea
Bucuresti
Din pacate , datorita volumului mare de vanzari , in aceasta perioada pana dupa 1 ianuarie nu voi putea face livrari IN BUCURESTI , cu scuzele de rigoare va astept la magazin . Pentru o mai buna servire ar fi bine sa ma anuntati ce cafea doriti .
Va multumesc pentru intelegere
Espressoman fresh
TARGOVISTE
multumim de informatii si de cafeaua excelenta
Good espresso addicted - shot M!
Targoviste
(21-01-2015, 16:27)wiku Wrote: multumim de informatii si de cafeaua excelenta
Bun venit noului targovet!
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
Bucuresti
...rara specie de espressoman :)
Good espresso addicted - shot M!
Targoviste
Sau isi beau cafeaua de obicei in satul cu ministrii :P
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
Espressoman infocat
Bucuresti
Grea boală cafeaua asta. Mai ales când eşti hipertensiv...
Decaf este? Mâine v-aş călca şi eu pragul pentru prima oară.
SAGE Duo-Temp Pro BES810 + Lelit PL043MMI + mărunţişuri :)
Espressoman infocat
Bucuresti
(16-02-2015, 22:22)bekxy Wrote: Grea boală cafeaua asta. Mai ales când eşti hipertensiv...
Decaf este? Mâine v-aş călca şi eu pragul pentru prima oară.
Cafeaua nu creste tensiunea, creste pulsul. Si eu sunt hipertensiv, si operat, dar la cafea NU renunt. :D
Sigur nu se va supara Mihai ;)
ATENTIE ! Creaza dependenta :)
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM
Prajitor cafea
Bucuresti
Din pacate , deoarece , imi lipsesc momentan cateva din sortimente ( bolivia , salvador , guatemala ) nu voi mai putea face Sarkis Chocolat aproximativ 2saptamani .
Nu doresc a va dezamagii dar la ora actuala pe segmentul meu de calitate si de pret nu sunt aceste cafele , decat sa va dezamagesc gustul sau buzunarul ( as avea posibilitatea sa aduc cafele mai scumpe dar ar influenta pretul ) prefer sa scad din oferta
Espressoman infocat
tulcea
Ce sa zic dupa prima degustare?"Alta viata!",vorba primei reclame de dupa "89.Excelent prajita,cafeaua degaja ceea ce trebuie ,arata perfect,si m-a ajutat sa nimeresc din prima si rasnirea.Arta si si profesionalism.Cu adevarat nu am baut-o,am savurat-o!
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.
Espressoman infocat
Bucuresti
Foarte buna cafeaua. A meritat asteptarea. :)
Lelit PL41TEM, Eureka Mignon Specialita
Espressoman infocat
Bucuresti
Mihai, cumva ai schimbat sursa de aprovizionare pentru Java? Nu mai e aceeasi Java Blawan?
Prajitor cafea
Bucuresti
Nu am schimbat sursa dar este alta asa cum am specificat este java bali nu blawan si bineinteles alt gust
Espressoman infocat
Bucuresti
Vreo sansa sa mai revina blawan in oferta pe viitor? Mersi.
Prajitor cafea
Bucuresti
Bineinteles , in aprox 2 saptamani , ea este Titulara , bali aduc doar cand neamtul nu are pe stoc si este o alternativa ce a avut succes la populatie .