Welcome Back Log In Create Account

Prajitoria Sarkis Cafe - discutii generale

Care blend este harmony de la tine, ca nu-l vad pe site ?
Expobar Diamant base 2 gr, Expobar Brewtus IV, Baratza sette 270W, Mazzer Kony, Concept-art dinamometric, Reneka 16g+VST 7g, Espro toroid steaming picher.

Reply
(23-12-2013, 14:04)honciucmihai Wrote: Exceptand 25 ,26 , 1 si 2 program normal

16h 10 min.magazin inchis, vecinele de la standuri mi-au spus ca e inchis de la doua, plecat de acasa degeaba. Mersi.
Sarbatori cu bine.
Isomac Venus+Cunill Tranquilo 2

Reply
Da imi recunosc vina , la ora 16 .00 am inchis si am plecat cu scuzele de rigoare fata de cei ce au venit dupa aceasta ora dar toata ziua nu am avut clienti si mi-am permis sa inchid mai devreme tinand cont ca este Ajunul Craciunului ,oricum nu este o scuza .
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn

Reply
Multumesc pentru cafea!!!!!
Miercuri am descins in piata Gemeni si am cumparat Sarkis Shic pe care am preparat-o in noul meu Jura Micro 9 one touch.
Am tinut cont de sfaturile d-lui Mihai si a iesit o cafea super buna.
Mentionez ca reducerea a fost aplicata in lei si mi-a fost oferit si un card pentru achizitii de 30 lei.
Acum abia astept sa incerc si celelalte retete.
Constat intr-adevar o mare diferenta de calitate intre Sarkis si Starbucks pe care am folosit-o cativa ani.
O zi buna!!

Reply
Multumesc pentru aprecieri dar asa cum v-am spus si in magazin schimbati automatul cu un semiautomat + rasnita si atunci o sa aflati adevaratul gust espresso .

Reply
Vrei sa zici intre cafeaua vanduta de Sarkis si cea vanduta de Starbucks, pentru ca Starbucks este o companie de cafenele iar prietenul nostru Mihai este unul dintre cei mai buni prajitori ai lumii.
Starbucks vinde ceva care doar aspect de cafea, este adevarat, au facut niste locatii interesante insa gustul din ceasca nu se compara cu ce aveti voi in cescute. :)
Apropo, am cumparat cafea proaspat prajita ( de test)de la cel mai bun prajitor din Spania, declarat de catre www.scae.es unde sunt membru, prajitoria este www.rightsidecoffee.com unde unul dintre proprietari este campionul barista pe Spania 2011 si nu numai.
Concluzia mea ramane ferma, prajitorii armeni din Bucuresti sunt unici, acolo la voi in Bucuresti aveti ceva rar, curand vin in Romania pentru o mica vacanta si am sa cumpar mai multe sortimente, doar si numai pentru a le arata spaniolilor cum se prajeste cafeaua.

Scuze pentru reclama, pentru ceilalti prajitori mai multe scuze, eu unul am ales stilul armenesc.
Expobar Diamant base 2 gr, Expobar Brewtus IV, Baratza sette 270W, Mazzer Kony, Concept-art dinamometric, Reneka 16g+VST 7g, Espro toroid steaming picher.

Reply
Multumesc , DAR gresesti in exprimare , cafeaua noastra este doar pe gustul tau si nimic mai mult .
Pentru a fi o cafea extraordinara trebuie sa indeplineasca mai multe conditii , care ar fi :
1 sa placa clientului ( sa se plieze gustului )
2 cafeaua sa fie de calitate
3 masina de prajit
4 experienta si dedicatia prajitorului
5 rasnita
6 utilajul cu care pregatesti cafeaua
7 priceperea celui ce o face
Acestea sunt conditiile pe care le avem .
Nu exista prajitori slabi , exista prajitori ce acopera o mai mare plaja de gusturi sau nu . Daca aveti curiozitatea intrati pe www.negustorie.ro si o sa vedeti cati negustori armeni de cafea existau si toti aveau clienti , de ce ?, pentru ca fiecare prajea in felul sau si se adresau altor gusturi . Asa cum am mai spus cafeaua este un produs FOARTE SUBIECTIV si nu poate fi standardizat " asa se prajeste " este cea mai mare ineptie . Sunt prostii ce nu fac altceva decat sa va bage in gloata

Reply
Super site. multumesc d-nul Honciu.Am calatorit in timp .

Reply
Domnule Mihai, sunteti modest, raman la aprecierile mele, am 24 de ani de bar/ cafenea in spate dintre care 7 aici in Spania in occident si in lumea unde cafeaua se bea la cafenea, am vandut mii de litri de cafea preparata. Sunt adevarate conditiile indicate de dumneavoastra si tocmai de aceea sunt convins ca sunteti primul care tineti de ele.

Reply
Acum cateva zile am cumparat Sarkis Amore.....pot spune ca imi place la fel de mult ca si Sarkis Chic.
Vineri incerc si alt sortiment.
Sa auzim de bine.....

Reply
(21-01-2014, 22:54)vali71 Wrote: Vineri incerc si alt sortiment.

Incearca si Chocolat si Eq ;)
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM

Reply
Chocolat am luat astazi ....
La fel de bun ca si celelalte.

Reply
Astazi , 29.01.2014 , datorita conditiilor atmosferice voi inchide magazinul la ora 16 . Scuze !!!

Reply
Apropo , eu postez CE prajesc deoarece la mine totul este la vedere , nu prajesc prin colturi sau in locuri unde nimeni nu are acces clientii LA MINE vad cum prajesc , CE PRAJESC vad diferenta intre cum arata boabele de columbia , java sau brazilia , spre exemplu . Aceste lucruri duc la cresterea pretului de vanzare . De ce sa ma credeti pe cuvant ca ce va dau este cafeaua aleasa de DVS. ?
Atunci cand cei ce au intrat in aceasta afacere vor face asa ceva " sa arunce piatra "

Reply
Din pacate in curand va trebui sa cresc preturile , la ora actuala pot suporta cresterea dar daca aceasta va continua va trebui ca o parte din aceasta sa fie suportata de Dvs , deocamdata nu modific preturile dar inainte de a comanda rog a verifica preturile pe site . Oricum voi anunta pe forum din timp ce modificari apar , daca apar

Reply
Vineri , 18.04.2014 , din cauza programului incarcat nu voi putea face livrari in Bucuresti , imi pare rau , va astept cu comenzi joi

Reply
Incepand cu astazi 22.04.2014 preturile se modifica astfel :
- cafelele de 9lei/100g devin 10,80lei/100g
- cele de 10lei/100g vor fi 11,40lei/100g
- iar cele de 12lei/100g se fac 13,20/100g
Ecuador Galapagos va fi 18lei/100g

Discountul acordat membrilor espressoman ramane NESCHIMBAT .

Reply
La cafea verde de 55lei/kg se modifica la 63lei/kg

Reply
Nu vreau sa comentez pretul dar datorita carui fapt se datoreaza aceasta majorare cu 20%? (ma refer la cea de 9 lei care devine 10.80 lei)

Reply
(23-04-2014, 21:55)danrogo2001 Wrote: Nu vreau sa comentez pretul dar datorita carui fapt se datoreaza aceasta majorare cu 20%? (ma refer la cea de 9 lei care devine 10.80 lei)
In urma secetei din America de Sud la bursa a crescut pretul cafelei. Cresterea a fost anuntata AICI la postul 405.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
(23-07-2012, 19:53)honciucmihai Wrote:
(23-07-2012, 13:22)baloozzy Wrote:
Quote:Espressomanilor, ce spuneti de aceasta propunere?
Inca nu stiu ce consum am, dar s-ar putea sa fie o mica problema cu "minim un Kg".
Ca sa fie rentabil pt. mine aceasta este comanda minima , eu platesc livrarea ca este 1/2kg sau 1 kg ,15 lei , cu reducerea de 10 % cu cat credeti ca raman daca dau o cantitate mai mica ?

Cafeaua de calitate , ca si orice produs ce se respecta are o plaja mai mica de clienti , oameni ce stiu sa aprecieze , ca atare volumul meu de vanzare este mic , in timp , cand va mai creste voi putea sa va ofer diferite modalitati de plata si de transport . La ora actuala incerc tot felul de subterfugii pentru a rezista si obtiunea de a lucra prin banca nu este atragatoare , deocamdata .
la o locatie mai buna te-ai gandit? Nu ma refer neaparat la un magazin in Piata Universitatii dar macar unul pe o artera principala, in apropierea unei guri de metrou, nu in fundatura aia de Piata Gemenii. Mai stiu eu pe unu care vinde struguri si must de calitate la preturi de 3 ori mai mici decat in magazine sau in piete dar trebuie sa mergi 15 min. pe jos de la statia de tramvai. Acolo unde esti acum nu vin decat clienti care te-au gasit pe internet sau carora le-ai fost recomandat de alti clienti; pe o artera principala ai putea fi vizitat si de trecatori obisnuiti care ti-ar vedea firma si ti-ar mari volumul. Nu e suficienta calitatea, mai trebuie si un pic de marketing ... daca ne plangem de volum.

Reply
Sunt cateva aspecte :
1. Evacuarea masini de prajit este de max. 14 m si trebuie sa depaseasca , conform normelor , inaltimea vecinilor
2. P-ta Gemeni este aprox. in centru Bucurestiului asa ca exista un acces facil tuturor
3. Parcarea , clientul cand vine cu masina are o problema
4. Conform statisticilor dupa mall si hipermarket piata are cel mai mare trafic pietonal .
5 . Zona - una este sa fi pe Dacia si altceva in Pantelimon ( cu scuzele de rigoare pt. exemplu)
Acestea sunt principalele motive pentru care sunt in piata si nu vad un impediment pentru cineva sa vina in piata daca doreste ceva de calitate .
Marketingul a fost creeat pentru a vinde produse proaste , calitatea se vinde singura .
Asta in cateva vorbe .

Reply
(10-05-2014, 13:12)honciucmihai Wrote: Sunt cateva aspecte :
1. Evacuarea masini de prajit este de max. 14 m si trebuie sa depaseasca , conform normelor , inaltimea vecinilor
2. P-ta Gemeni este aprox. in centru Bucurestiului asa ca exista un acces facil tuturor
3. Parcarea , clientul cand vine cu masina are o problema
4. Conform statisticilor dupa mall si hipermarket piata are cel mai mare trafic pietonal .
5 . Zona - una este sa fi pe Dacia si altceva in Pantelimon ( cu scuzele de rigoare pt. exemplu)
Acestea sunt principalele motive pentru care sunt in piata si nu vad un impediment pentru cineva sa vina in piata daca doreste ceva de calitate .
Marketingul a fost creeat pentru a vinde produse proaste , calitatea se vinde singura .
Asta in cateva vorbe .
1. creat se scrie cu un singur "e";
2. marketingul nu a fost creat pentru a vinde produse proaste; faptul ca unii il folosesc in mod agresiv pt. a promova produse proaste nu-l descalifica; e un simplu instrument care poate fi folosit in diverse feluri; urmarind aceeasi logica ar insemna sa descalificam internetul pe motivul ca pedofilii il folosesc intr-un mod oribil. Americanii au o vorba:"Guns don't kill people, people kill people." Mercedes, Apple, Sony sunt firme care-si fac reclama si au departamente de marketing bine puse la punct; inseamna ca vand produse proaste ?
3."Marketingul a fost creat pentru a vinde produse proaste" - propozitia asta parca-ar fi luata dintr-un manual comunist de indoctrinare politica; in dictionarul limbii romane tiparit in timpul lui Ceausescu puteai citi lucruri de genul: "afacere = castig necinstit"
4. a fost doar o sugestie; e posibil ca tu sa ai dreptate mai ales in privinta evacuarii masinii de prajit care trebuie sa respecte niste norme; dar de-aici pana la "Marketingul a fost creat pentru a vinde produse proaste" e cale lunga; credeam c-am lasat in urma sedintele de indoctrinare politica.
5. intr-o piata libera, in care exista o multitudine de produse, calitatea nu se vinde neaparat singura, cel putin nu in "volum" mare; consumatorul trebuie sa fie instiintat ca un produs este de calitate si aici intervine marketingul - care printre alte lucruri face exact acest lucru: diferentiaza intre produse si-l instiinteaza pe consumator despre aceste diferente (de altfel reclama din "gura-n gura" si postarile pe care le faci zilnic pe acest forum sunt niste forme de marketing)
OK, scuze pt. postarea cam lunga, nu vreau sa jignesc pe nimeni, asa cum am spus a fost doar o sugestie

Reply
Imi cer scuze am tastat din greseala doi de "e"
Ai dreptate referitor la marketing dar eu ma refeream la cel agresiv facut produselor de factura indoielnica in special .
Cate reclame vedem la Mercedes si cate la altele

Reply
Ma scuzati ca intervin, dar parca simt nevoia.
Sunt in client relativ nou la Sarkis, pana acum am fost acolo cred ca de vreo 6 sau 7 ori.
Ce pot sa spun pana acum...de fiecare data cand am venit la Mihai, nu au fost probleme nici cu parcarea, nici cu nimic.
Locatia ,, infundatura de Piata Gemeni '' este si nu este accesibila, depinde de cum vezi lucrurile.
Piata este inconjurata de statii de tramvai si troleibuz, venind dinspre Mosilor, Piata Romana, Armeneasca, Stefan cel Mare s.a.m.d. Chiar in fata exista parcare, daca nu sunt locuri, in imprejurimi, adica vreo cativa pasi, lasi masina si s-a rezolvat.
Intradevar langa magazin nu exista gura de metrou, dar oricum in Bucuresti nu sunt atat de numeroase incat sa acopere suta la suta din suprafata orasului, incat sa ne plangem ca vezi tu Doamne, langa Sarkis nu este.
Kant.... abia venit aici si ai doua posturi, ambele destul de agresive vis a vis de o persoana si un business pentru care multi vin de departe pentru cateva sute de grame de boabe de cafea, mult mai departe decat linia lui 16. Nu am nimic cu nimeni, suntem doar fani ai cafelei aici, nimic mai mult. Dar, parerea mea...chill.
Stima.

Editat
May God be with us.

Reply
agresiv ? de ce ? pt. ca mi-am exprimat o parere si-am dat o sugestie ?

Editat

Reply
cred ca @Kant nu se potriveste deloc cu peisajul.
Gaggia Classic, Macap M42M, Ridgeless VST 18g, Hario Mini

Reply
(10-05-2014, 19:33)sms Wrote: cred ca @Kant nu se potriveste deloc cu peisajul.

in cazul asta o sa parasesc peisajul; credeam ca ne putem exprima o parere fara sa fim facuti agresivi. N-am vrut sa-l atac pe Mhai, departe de mine, am vrut doar sa-i dau o sugestie, o spun pt. a 3-a oara;

Editat

Reply
Ce usor facem noi socotelile altora!!!
Cand nu avem habar de un business ne dam cu parerea ca niste mari cunoscatori. Oare ce ar insemna pentru Sarkis sa inchirieze un spatiu pe Magheru sau piata Unirii?? Pana la urma, cat s-ar reflecta in pretul cafelei? Cand incercam sa dam sugestii ar trebui sa ne mai si gandim cum pot fi obtinute rezultatele dorite. Ma si gandesc la o prajitorie de cafea prin centru cu parcare subterana si supraterana ca la mall. Mihai, incearca la parter la Intercontinental un spatiu de 10 mp cu cos de 30m si cateva locuri de parcare in fata. Dar sa ieftinesti si cafeaua!! Personal, vin din Chiajna la Sarkis sa imi iau cafea si nu ma deranjeaza deloc. Vin in week-end dimineata in cca 20min. si am locuri de parcare la alegere.
Expobar Brewtus IV - PID, Honne, Kinu M47, VST 18g ridged, Tamper dinamometric Concept Art.
Past: Gaggia Clasic, Lelit 043MM, Ceado E5P

Reply
Eu comand online.....si ca mine, multi altii, nu toti de pe forum sunt din Bucuresti, dar am doar lucruri bune de spus despre Mihai Honciuc cat si despre ceilalti prajitori, Alex Mitran, Papajaque si ceilalti....cred ca toti merita aprecierile noastre insotite de cateva vorbe frumoase.....sa nu incurcam forumul cu FB...acolo dam like la toate prostiile iar aici nu apreciem pe cei care ne fac diminetiile mai placute, ne acorda reduceri la cafea si la echipamente, lucru deloc simplu...
Bellezza Francesca | G-iota | Bezzera Unica | La Pavoni | Ceado E5P | Kinu M38 | Gene Cafe 

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)