Espressoman infocat
BUCURESTI
Cunoaște cineva un prăjitor la Suceava ?
Vibiemme Domobar Super 2B PID , Eric Termometru , Mahlkonig K30 Vario , Kinu M38 , Tamper dinamometric Macap CPM 2, 57.5mm (14kg forta) , Hottop kn 8828p 2k , BWT bestmax SOFT | Coffee & Vending , Brewista Smart Scale , French Press , Brewista Smart pour kettle , Chemex .
Espressoman infocat
Fane
Lelit PL81T + Kinu 47 + Eureka Mignon Specialita 17NX - Black
Espressoman infocat
SV
sunt prajitor casnic, amator, non comercial.
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.
Espressoman infocat
Pai el nu a specificat daca comercial sau casnic. Eu zic sa iti diversifici activitatea - ca nu e mare diferență intre ele

. Eu promit sa cumpăr de la tine.
Espressoman infocat
SV
am vazut ca el nu a specificat nimic, dar am specificat eu, dupa ce m-ai nominalizat tu, ca sa stie care-i nivelul de asteptare.
in alta oridine de idei, nu te fac si pe tine prajitor, ca tot esti din Suceava?
[Image: smile.gif]
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.
Espressoman infocat
Ar trebui sa o punem de o asociere si sa facem ceva si pentru județul asta. Nu am mai băut o cafea in targ de vreo 3-4 ani.
Espressoman infocat
SV
daca intentionezi ceva ai din partea mea tot suportul. poate Bcc cauta un "teritoriu virgin" si de asta a intrebat pe forum.
Espressoman infocat
Ce/cine mai e virgin in ziua de azi.... Si daca vrei nu poti
Espressoman infocat
BUCURESTI
Am frate care locuieste in Falticeni si l-am innebunit cu o cafea prospat prajita.Mare mirare , in tot judetul nu e un prajitor
[Image: sad.gif]
Vibiemme Domobar Super 2B PID , Eric Termometru , Mahlkonig K30 Vario , Kinu M38 , Tamper dinamometric Macap CPM 2, 57.5mm (14kg forta) , Hottop kn 8828p 2k , BWT bestmax SOFT | Coffee & Vending , Brewista Smart Scale , French Press , Brewista Smart pour kettle , Chemex .
Espressoman infocat
Eu m-am obișnuit sa comand online asa ca.... Nu simt lipsa in mod special. Mai nasol e ca nu ai unde sa bei o cafea buna in tot judetul - sau eu nu am găsit locul ala.
Espressoman fresh
Radauti
Salut,
pana la urma a aparut una si la noi in judet ...
http://aldocaffe.com,
va recomand o vizita, proprietarul e foarte amabil si marfa e buna (atat cat ma pricep si eu ca novice) .
Lelit PL41TEM, Compak K3 Touch Advanced
Espressoman infocat
Bucuresti
Intamplator am dat peste aldocaffe.com intr-o vizita prin Bucovina("fabrica de cafea" se afla intr-un sat de care nu auzisem). Am discutat cu proprietarul, am baut un espresso, iar am discutat si am ramas placut impresionat. Eu am cumparat single-origin(avea si Robusta)
PL92T, PL72, KINU
Espressoman infocat
Bucuresti
(14-12-2018, 12:26)Volpone Wrote: Salut,
pana la urma a aparut una si la noi in judet ... http://aldocaffe.com,
va recomand o vizita, proprietarul e foarte amabil si marfa e buna (atat cat ma pricep si eu ca novice) .
Poate nu e la locul ei, observatia mea, dar daca greselile gramaticale le-am putea pune pe seama web desigenrului, lipsa originilor si proportiilor incluse in acele "amestecuri" nu imi prea dau mare incredere in acest prajitor...
Filtroman infocat
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Cafflano Krinder (de vanzare)
Espressoman infocat
SV
senzatia mea e ca Volpone si-a facut cont sa-si faca un pic de reclama. nu stiu daca noi ne incadram in target-ul acestui prajitor.
Espressoman infocat
Eu as incerca de la el dar ... site-ul e facut cu laba gastei sa ma exprim elegant. Primul lucru care-l fac cand ma uit la un site de vanzari este sa verific ce scrie pe pagina de contact si despre noi.
Pai, o adresa, un nume de firma, ceva date oficiale?
le. hai ca am aflat ca-i in Galanesti - Fane, aproape de tine
Espressoman infocat
SV
Am trecut zilele trecute prin Galanesti si m-am uitat dupa el, ca dupa cum arata in poza par a fi casele de pe drumul principal (sunt mai multe duplexuri identice construite pe vremea lui ceausescu). Dar pe portiunea pe care am fost eu nu l-am vazut.
El nu cred ca intentioneaza sa vanda asa mult online. Si un site magazin virtual l-ar fi costat mai mult.
Volpone, nu comercializezi si cafea verde?
Espressoman fresh
Radauti
Salut !
Fane, nu am nimic de vanzare din pacate, desi poate ca mi-ar placea. Am trecut acum doua sapatamani pe acolo la recomandarea unui amic, am stat de vorba cu proprietarul, am degustat, am cumparat un pachet de cafea (din gama de origine,care nu este pe site ) si atat ... promovarea o las in grija altora, nu ma ocup cu asa ceva .
Senzatia mea este ca ar trebui totusi apreciat efortul omului care a bagat niste bani in ceva ce nu prea se incadreaza in specificul zonei. Si da, site-ul e de cacao .
Lelit PL41TEM, Compak K3 Touch Advanced
Espressoman infocat
SV
chiar daca nu se observa tot timpul, noi incurajam in general micii prajitori care comercializeaza cafea proaspat prajita. afacerile lor sunt complementare pasiunii noastre. daca am timp, intre craciun si anul nou am sa incerc sa trec pe acolo sa vad si eu care-i treaba. e in duplexurile de pe drumul Radauti - Putna, sau gresesc?
Espressoman infocat
Piatra Neamt
(18-12-2018, 19:55)Volpone Wrote: Salut !
Fane, nu am nimic de vanzare din pacate, desi poate ca mi-ar placea. Am trecut acum doua sapatamani pe acolo la recomandarea unui amic, am stat de vorba cu proprietarul, am degustat, am cumparat un pachet de cafea (din gama de origine,care nu este pe site ) si atat ... promovarea o las in grija altora, nu ma ocup cu asa ceva .
Senzatia mea este ca ar trebui totusi apreciat efortul omului care a bagat niste bani in ceva ce nu prea se incadreaza in specificul zonei. Si da, site-ul e de cacao .
Ce are "banii băgați" cu calitatea cafelei?
In afara de faptul că e proaspăt prăjită, cu toate că și asta e discutabil de la un punct, nu am văzut nimic, pe site sau un filmulețul de prezentare, care sa strige calitate nu cantitate.
Iar până la "artă și pasiune" e cale lungă.
cafe: +4u ts, atom 75, olympus hs, bunn g9
home: aeropress, v60, xeoleo ghost
Good espresso addicted - shot M!
Targoviste
Vă amintiți, de acel Aldo, care a plecat cerând și ștergerea posturilor? Sper că nu e nici o legătură.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
Espressoman infocat
Botosani
pentru cei din suceava interesati de cafea proaspat prajita exista in Iulius Mall la etaj vis a vis de permise o cafenea ce comercializeaza tot felul de sortimente de la hotpipes.ro Am baut una acolo...un blend. Si mi-a placut. Cam tot ce au pe site poate fi cumparat si de acolo. Nu prea am gasit prea multe de ei pe forum. Am inteles ca prajitoria e din Cluj.
Espressoman de import
București
HotPipes este o prajitorie foarte ok: o recomand. Stilul de prăjire este similar cu Yume / Claro.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)