*admin edit - subliniere
Pentru ca nu ducea nicaieri, si nu l-am folosit asa des. Cat despre imbunatatiri, la inceput am prajit intr-o tava, ca apoi sa trec la oala, ca apoi sa izolez cu cateva straturi groase, si apoi sa mai izolez odata. I-am pus termometre, si i-am mai facut niste modificari. Nu poti sa afirmi prostiile alea cu atata usurinta, pentru ca esti total pe dinafara.
Mi-am dat seama ca rezultatul este total deplasat, cu gust intens de fum si a fost nevoie sa ma traga de mana cativa ca sa vad asta. Unde zici tu ca se duce fumul rezultat in urma arderii chaff-ului, unde se duc uleiurile arse si eliberate de boabele de cafea?
Cand ai venit cu idea tampita de prajitor cu tambur cu convectie, ai dat ideea, si-au facut cativa prajitor, chiar si cu delimano, insa nu ai zis nimic de fum, macar o atentionare ceva, pentru tine este perfect normal sa aiba cafeaua gust de fum. Esti o persoana foarte ciudata, care posteaza aiurea, fara sa faci ceva cap coada, sau fara sa oferi un suport profesional. La fel ai dat-o in bara si cu cafeaua verde, si cu mini proiectele tale.
Si mai rau e faptul ca incepi un proiect, timp in care mai ai 10 proiecte pe banda, insa nici unul bun, cap coada, in plus esti genul de om care nu pune accent pe calitate, te intereseaza rezultatul, daca se invarte, e bine asa. Faci improvizatii, peste improvizatii, prajesti pe cutii de carton, si asa mai departe, ce spune asta despre tine? ca tot ce faci este pe fuga, si din incercari.
Ce puteam eu sa-i fac la un prajitor convectie cu tambur? sa-i pun o evacuare ca sa pierd si mai multa caldura? sa pun oala pe aragaz cum faci tu? sa prajesc ca la porci? hai sa fim seriosi si realisti. Nu-ti mai posta toate prostiile cu asa usurinta, pentru ca sunt oameni care chiar te cred, si investesc timp si bani in porcariile postate de tine.
1. Nu ai venit niciodata cu rezultatul prajirii tale, nu ai pus poze, nu ai pus filme, nu ai pus nici o extractie, o cafea, ce pot sa zic?
2. Idei are toata lumea, mai important este ce scoti ca produs final, ca asa prototipuri facute pe buda in timp ce citesti ziarul, astea nu au nici o valoare. Ia exemplu de la Fane, Csabi, si alti oameni pe forum, sau pe alte forumuri, ca am vazut ca esti extrem de guraliv si pe homebarista, si incearca sa-ti indrepti comportamentul asta excentric.
PS: nu-mi plac frazele astea ale tale, cu aere de superioritate, formulate din 2-3 cuvinte, in care pui la indoiala munca unor oameni care chiar au un proiect, construiesc ceva, arata ce fac si ce rezultate au. Tu ai habar cine e Tije sau vorbesti doar asa? omul ala face diverse lucruri si le face cu cap, daca el are incredere ca acest prajitor se poate face, cu tot zgomotul de acolo, inseamna ca se poate. Fraze de gen "Nu se mai poarta camera de ardere de sticla, s-au perimat transparentele, acum si asta se face pe nevazute... ca hotii". Astea sunt flegme aruncate din mers.
Esti un om mic, care incearca sa profite prin/de diverse metode doar pentru profit. Sunt destul de sigur ca faci afaceri cu cafea prajita acasa, artizanal, fara acte, fara avize, si o faci si prost.