Welcome Back Log In Create Account

Prăjitor bun în Ploiești sau împrejurimi?

Va salut espresomani!

Din când în gând mai trec prin Ploiești și rămân o vreme. Întreb în jur și nimeni nu înțelege întrebarea:
Oare exista o prajitorie decenta în Ploiești de unde sa ma alimentez cat zăbovesc?

CK

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Acasa: Vesuvius / Mahlkoenig Peak
Pe drum: Lido ET si Doane ajuta

Reply
Prăjitor nu stiu să existe. În schimb, la Longline Specialty Coffee poţi să bei o cafea bună şi/sau să cumperi cafea prăjită de Yume.
Expobar Brewtus IV, Lelit PL81T, Hedone Honne, Baratza Sette 270, Kinu M47.

Reply
cafenea exista, de ex longline, au cafea de la yume ( elektra kup + malhkonig peak )
--Only God Can Judge Me--

Reply
Salut,

Există o prăjitorie (HotSpot) care se află sau se afla la adresa (https://goo.gl/maps/S7xyQfUoyk72).
Dar, eu comand din București și din Cluj.

(12-06-2018, 03:24)Coffeekinder Wrote: Va salut espresomani!

Din când în gând mai trec prin Ploiești și rămân o vreme. Întreb în jur și nimeni nu înțelege întrebarea:
Oare exista o prajitorie decenta în Ploiești de unde sa ma alimentez cat zăbovesc?

CK

Prezent: Vibiemme Domobar Super Electronica, Sita IMS Superfine 18÷20g, Inel de dozare Barista Space, Cantar Barista Space, Distribuitor AVX, Honne, Kinu M47, Cafflano Kompresso
Trecut: Lelit PL81T, Sita Ascaso 18g, Portafiltru fara fund, Inel de dozare Suncoffee, Nivelator si Tamper Lelit

Reply
Va multumresc mult pentru indicații.
Longline suna promițător cu Yume. Ii voi încerca.
CK

Acasa: Vesuvius / Mahlkoenig Peak
Pe drum: Lido ET si Doane ajuta

Reply
Cu doar 5 ani intarziere, exista dar nu cred ca exista la momentul intrebarii - Compass Coffee. De la el iau eu, pana acum am incercat 2 blenduri, o Etiopia si zilele urmatoare destup o Brazilia. ALBM Blend pana acum mi-a placut, vedem Brazilia de la care am mari asteptari.
Ex: Eureka Mignon Libra 65 AP | Now: Mahlkoenig e64 ws | Lelit Victoria PL91T

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)