Welcome Back Log In Create Account

Portafiltru naked La Spaziale 53 mm

Stie cineva daca se poate achizitiona din Romania portafiltru naked pentru grup La Spaziale pe 53 de mm? 
Pe google am gasit doar pe site-uri din afara...
La Spaziale Mini Vivaldi II & Baratza Sette 270; Past: Ascaso Steel Uno TERMOPID, Rancilio Silvia, Baratza Sette 30

Reply
Se poate. Incearca aici https://www.espressodepo.ro/portafiltru-...ziale.html

Reply
Multumesc.
Am vazut ca momentan nu este disponibil dar le-am trimis un email sa vad daca revine in stoc.
La Spaziale Mini Vivaldi II & Baratza Sette 270; Past: Ascaso Steel Uno TERMOPID, Rancilio Silvia, Baratza Sette 30

Reply
(28-05-2021, 17:18)MishuM Wrote: Multumesc.
Am vazut ca momentan nu este disponibil dar le-am trimis un email sa vad daca revine in stoc.

Salut, mă interesează subiectul și răspunsul primit la e-mail. Povestești puțin? Mersi.
Mazzer SJ  | Zwänger Favorite Typ0  |  Isomac Giada  | Promac Lollo |  Tecnosystem Blitz | Gaggia Dose

Reply
Nu am primit inca raspuns la e-mail. Mai astept o zi, doua...

Reply
Ca sa nu mai deschid alt topic, intreb aici, are cineva o masina La Spaziale de 53mm ca sa ma ajute cu niste dimensiuni la PF ?
Multumesc anticipat.

Reply
eu as avea dar e atat de complicat sa ajung la ea incat nu cred ca iti pot spune dimensiunea in timp util.
dar daca tot naked-ul e target-ul, eu pur si simplu am taiat partea de jos (la un strungar)
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  Synesso, Mythos 1

Reply
Ce timp real... ca stau de vreo luna dupa asta, nu sunt lamurit...
Ma intereseaza toate dimensiunile care m-ar putea ajuta sa stiu daca intra intr-o masina la care doar garnitura de grup e La Spaziale, in rest e un frankenstein.
Dimensiunile astea ar fi asa: diametrul exterior sub urechi, apoi maximul cu urechi cu tot, grosimea medie a urechilor, si inailtimea buzei pe care sta sita, adica materialul care mai e deasupra urechilor.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)