Welcome Back Log In Create Account

Portafiltru fără fund Lelit 57mm (PLA570S)

Bună,

Am luat de Black Friday 2021 un astfel de portafiltru. 

Dacă nu strâng forțat de mult spre dreapta, cel puțin 5 grade dreapta față de poziția mediană, perpendiculară pe mașină, împroașcă apă și cafea diluată pe lângă portafiltru, în spate. Asta în special cu alte filtre decât cel triplu cu care vine portafiltrul.

Menționez că tocmai am schimbat garnitura mare și difuzorul dușului, cu piese originale.

Este defect de fabricație, ar trebui să-l returnez, sau așa sunt toate? Ați mai pățit careva treaba asta? Dacă da, ați găsit vre-o soluție?
Lelit PL41 TEM, site Ascaso, Lelit, IMS, duș Lelit, IMS, râșnițe Lelit Fred 043MMI, Hario Mini Mill, Hario Skerton, Tamper Lelit Inox, Latiera Motta Europa 350ml, start din iunie 2015 cu Krups Calvi XP3440.

Reply
Nu cred ca trebuie sa îți faci probleme. Tu trebuie sa îl strângi cât sa funcționeze, nici prea tare ca uzezi garnitura.
Și la mine naked face etanșeitatea in alta poziție decât cel normal (pe Bianca).
Poziția aia e doar orientativa, eu nici măcar nu trec de jumătate cu portafiltrul.
Totuși, daca ți se pare ca te duci pana într-un punct foarte aproape de limita fizica a espressorului atunci peste ceva timp e posibil sa fie mai complicat. Dacă ai garnitura din silicon aceea nu prea își modifica elasticitatea și poziția cam rămâne aceeași.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)