Welcome Back Log In Create Account

Porlex mini

Folosesc rasnita pentru un baby millennium desfacut 1click după ce am strâns la maxim.
Oricum as face nu este suficient de fina macinatura și curge în 15 sec cu cantitatea de 9-10g pe sita single shot originala.

Cam ce variante as avea sa ajung la 22-25sec(sa cresc cantitatea? Pana la cât?) ?

Sent from my TA-1012 using Tapatalk

Reply
Sita dubla si 16 gr

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
Revin cu pareri.
Am pus 17g în sita dubla măcinat cu 1click.
Timpul este tot pe la 15-16sec, curge repede, dar sunt mulțumit ca am scăpat de gustul acru.. Ce e drept acum fac teste cu o cafea ieftina marca lidl.

O sa încerc sa cresc la 18-19g (dacă mai am loc în sita) și revin.

Sent from my TA-1012 using Tapatalk

Reply
E greu sa rasnesti lemne si sa ai si curgeri de manual. Eu m-am jucat candva cu Porlex si sigur poate sa scoata espresso, undeva pe la click-ul 3. Foloseste doar cafea proaspat prajita si nu mai cheltui banii pe chestii oxidate din supermarket. In caz ca nu ai dat de articol, vezi aici cateva vorbe de inceput despre cafeaua proaspat prajita.

Cum Porlex are deja un topic, voi muta discutia aici - http://www.espressoman.ro/forum/Thread-R...ll-si-Tall
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Mi-a ajuns rasnita. Scot cu ea ceva decent in materie de espresso.
Acum o folosesc la 2clickuri iar problema cu ea este ca din rotatia de 360' cutitele de ating intr-un punct si se aude un fasait.
Intrebarea mea este daca se vor toci prematur sau daca este permis asa ceva la o rasnita noua?

Sent from my iPad using Tapatalk

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)