Reprezentant Barshaker.ro
Oradea
(12-09-2017, 19:13)Damian The Man Wrote: Daca pui mouse-ul direct pe nume, il selectezi si dai copy/paste, il ia automat, nici nu mai e nevoie de @
Damian The Man
Multumesc!
Dar unu este un copy/paste ( cu link insertion, care functioneaza doar cand scri/editezi in format HTML), dar despre ce vorbesc eu este un feature de la motorul forumului..
--Only God Can Judge Me--
Espressoman Administrator
Bucuresti
De la o anumita versiune au bagat acest feature, sa citezi numele userului, luat cu copy / paste. In exemplul tau, userul lui Damian e fara spatii, de aia nu l-a luat. Cand iei numele userului cu functia copy (doar din patratica din stanga ce insoteste fiecare postare) si dai paste undeva intr-o postare, forumul face automat acel ID sub forma de link spre profil.
De fapt, acest feature trebuie insotit de un anume plug in, ca sa fie complet, asta insemnand ca in dreapta sus unde sunt optiunile de profil ar trebui sa apara niste alerte cu ce s-a intamplat legat de activitatea ta in forum, inclusiv momentele cand cineva ti-a citat ID-ul. Daca rezolv o problema de CSS ce imi arunca aceasta functie undeva aiurea prin forum, o implementez rapid.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Reprezentant Barshaker.ro
Oradea
E un feature fain, si folositor mai ales cu notificarea DPM.
Eram curios daca exista un alt trick cum poti cita pe cineva in afara de copy/paste cu @-ul cu space-uri in nume, dar probabil asta e un bug:)
--Only God Can Judge Me--
Bucuresti
Alt trick este sa folosesti modul Sursa din bara de formatare si sa scrii asa :)
Code:
[url=http://www.espressoman.ro/forum/User-MyR]MyR[/url]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Ploiesti
Exista vreo posibilitate sa primim notificari si atunci cand un post este editat (dintr-un thread urmarit, desigur)?
De multe ori, se pierd informatii importante (nu mai zic la group-buy-uri..), cand se edtieaza un post (si nu primim notificare), mai ales daca mai apar si cateva postari noi pana la momentul vizualizarii. In situatia asta, eu, ca si altii, de cele mai multe ori, nu prea ma mai uit la postarile anterioare sa vad daca cineva a (re)editat vreun post...
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press
Bucuresti
Nu stiu sa se poata.
In acest caz, as sfatui " editorul" sa posteze ca si post nou, si ma ocup eu de comasare, in caz ca nu o face forumul automat. Atunci cand e postare noua se primesc notificari. Totusi, in orice forum, chiar si pe cele mai avansate platforme, postarile consecutive intr-un timp scurt nu vor inseamna notificare pt fiecare in parte, ca sa nu trimita server-ul la foc automat si sa fie considerat generator de Spam si apoi blacklisted.
Espressoman infocat
Deva
Ma confrunt cu urmatoarea problema, felul in care vad eu pagina e cel de mai jos, indiferent de device-ul (pc, tel) de pe care accesez site-ul. Optiunile nu sunt editabile.
Espressoman infocat
Iasi
Ai incercat sa vezi daca e disponibila optiunea “switch to full version” ?
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47
Espressoman infocat
Deva
30-06-2018, 08:19
(Edited 30-06-2018, 09:42 by IndreiR.)
Dap, cand accesez acel link nu se intampla nimic.
Poate are legatura cu faptul ca mi-am creat contul de pe tel in versiunea mobila a site-ului, si acum de pe orice device ma autentific incarca aceeasi pagina.
Bucuresti
Acum merge Switch to full version, era link-ul defect
In premiera am introdus si butonul Mobile theme, daca vreti sa treceti pe versiunea de mobil de pe versiunea de Desktop, situat in dreapta jos de tot pe ultimul rand posibil.
Pentru a seta o anumita tema ca si default, se poate accesa
aceasta pagina din UserCP si se alege o optiune din Board Style (dreapta jos). Ar trebui sa fie Square Theme la default, nu mobile.
Incerc sa repar si butonul Alerts in versiunea mobile, care nu functioneaza momentan.
Arunc o privire si pe problema cu optiunile editabile din User CP dar intai verifica din versiunea Desktop daca acele optiuni sunt sau nu editabile. Ar trebui sa fie.
Espressoman infocat
Deva
S-a rezolvat problema, am schimbat tema pe square iar acum setarile sunt editabile.
Espressoman infocat
Rm. Valcea
De cateva zile nu mai merge varianta mobile pe telefon. Am incercat android mozzila si browserul stock si safari pe ios.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.
Espressoman infocat
Bucuresti
COnfirm si eu
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47
Coffee Brewer
Roman
+2 mai aveam un pic si dadeam cu telefonul de pamant, crezand ca e de vina. Android 8 chrome.
Moccamaster Cup One^^Ascaso i*Steel 1
Bucuresti
Am reactivat varianta mobila, cu o recomandare temporara pana gasesc rezolvarea.
Atentie, inca nu merge sa va logati direct din ea, asa ca in cazul in care nu sunteti logati, va trebui sa apasati "Switch to full version" pentru a baga user si pass din varianta normala (desktop) a forumului. Daca vreti sa reveniti apoi la varianta mobila apasati in josul paginii pe butonul albastru Mobile Theme.
Espressoman infocat
Bucuresti
Gata, merge acum
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47
Bucuresti
Acum merge si logarea de pe mobil, cu ceva probleme dupa un anume update.
Cand mai apar alte probleme, va rog... :)
Incepator avansat
Bucuresti
24-10-2018, 23:32
(Edited 24-10-2018, 23:56 by Beowulf.)
Am vazut printre primele postari (
aici) ca exista candva optiunea/lista de ignore. Oare mai exista si nu o gasesc eu, sau intre timp a disparut?
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1
Bucuresti
Eu nu stiu sa existe...
Incepator avansat
Bucuresti
Putem sa o cream? :D
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Funny... a existat odata, ca altfel cum l-as avea pe stii tu cine pe ignore... si acum, chiar daca as vrea sa fac unignore, nu mai am cum... :D
espressoman
Cluj-Napoca
Exista in Tapatalk Ignore/Block pe profilul utilizatorului tinta.
Tot acolo este si Unignore/Unblock, ca operatie inversa.
Incepator avansat
Bucuresti
Wuhu! :banan:
Testat acum - ignore pe Tapatalk, aplicat si PC/Windows.
Multumesc! @
mirceat :az:
Espressoman infocat
Rm. Valcea
De ce nu exista optiunea sa-ti poti sterge postul intr-un interval rezonabil?
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.
Slatina
Cred ca din motive de securitate. La functiile CRUD pentru tabelele vitale ale platformei, au acces doar administratorii si moderatorii.
Iobagii pot sterge doar mesaje si atasamente.
Bucuresti
Ce inseamna timp rezonabil?
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Cat ai dreptul sa il editezi... la urma urmei poti inlocui tot textul cu ... si tot stergere se cheama...
Doar sa nu te fi citat careva intre timp... :D
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
@
Lyvyoo S-a întâmplat ceva și nu se mai poate edita / previzualiza semnătura. Orice variantă încerc se deschide apoi o pagină:
Quote:espressoman.ro 403 Forbidden Error PageIf you arrived here due to a search or clicking on a link click your Browser's back button to return to the previous page. Thank you.
Bucuresti
Ai incercat din varianta mobile sau din cea full desktop?
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
29-11-2018, 13:46
(Edited 29-11-2018, 13:47 by sochaux_.)
Văd că se poate comuta pe varianta mobile și din desktop. Pot să zic că am încercat acum pe ambele. Apare la fel.