Welcome Back Log In Create Account

Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri

Am o intrebare, pe cont am undeva setat sa ma abonez automat la fiecare topic pe care postez. cum pot scoate treaba asta? stiu sa ma dezabonez de la topicele pe care am postat, am facut asta deja, insa vreau sa nu ma abonez automat la fiecare topic pe care postez. Intelegeti?

Reply
De ce nu pot vedea decat prima pagina cu postarile noi(necitite)?

La orice alt topic exista in partea de jos numarul de pagini.
Expobar Brewtus IV | Vario Home 

Reply
(04-12-2016, 11:11)deenman Wrote: Am o intrebare, pe cont am undeva setat sa ma abonez automat la fiecare topic pe care postez. cum pot scoate treaba asta? stiu sa ma dezabonez de la topicele pe care am postat, am facut asta deja, insa vreau sa nu ma abonez automat la fiecare topic pe care postez. Intelegeti?

Edit Options - in stanga
Grupul Messaging and Notification
Default Thread Subscription Mode: Do not ...

Reply
(04-12-2016, 11:17)Adrian Nica Wrote: De ce nu pot vedea decat prima pagina cu postarile noi(necitite)?

La orice alt topic exista in partea de jos numarul de pagini.

Buna intrebare [Image: smile.gif] 

Vad ca apar primele 15...  O sa incerc sa aflu si revin.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Salut. Doresc sa mentionez ca mie nu imi mai apare in antet denumirea forumului ci doar MyBB iar jos a disparut rubrica "Mark forum as read" (sau cum s-o numi). Si la voi e la fel ?
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
MyBB si aici, Opera.

Reply
MyBB şi la mine.
Pe Firefox, Chrome şi MS Edge, în Win10 Home.

Attached Files Thumbnail(s)

Lelit 41TEM+43MMI+XMC013+PL100, IMS CI200, Ascaso filter, Motta 35cl+thermo.
Hario Skerton, Clever Dripper, AeroPress, French press, V60, Moka pot, cezve.

Reply
La fel si la mine , dar e de ieri asa...am crezut ca se schimba sigla foruului...https://mybb.com/
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Multumesc pt sesizari. Ieri am facut un update la ultima versiune a soft-ului de forum  (mybb) si probabil de acolo e problema.
Spre exemplu si eu vad in mesaje private ca cele unread nu mai apar in bold.

Incerc sa remediez rapid.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Rezolvat logo.
Gozmin, ce nu stiu exact unde era optiunea respectiva la noi(poate pui un screenshot cu locul)    Nu am folosit-o niciodata. Pe alte forumuri mybb cred ca ar fi asta:
[Image: o5OfG7T.png]

Reply
Dacă tot suntem la capitolul sesizări... [Image: smile.gif]
Pe versiunea de mobil, la secțiunea "View new posts" pare că lipsesc niște png-uri de pe server. Unul din ele ar fi:
http://www.espressoman.ro/forum/images/mobile/jump.png
LE: Si inca unul:
http://www.espressoman.ro/forum/images/m...erclip.png

[Image: zZ4eiRD.jpg]

LLE: Si inca un print-screen, poate ajuta, pare sa lipseasca si un css, dar vad ca e din cache, poate nu are importanta:
[Image: C13p3cd.jpg]
ECM Classika | Sette 270 | Past: Lelit PL41TEM, Ascaso Mini i2

Reply
Cred ca am rezolvat tema mobila, ramane sa-i schimb culorile inapoi. By default sunt alb / albastru

Reply
[Image: 1vD03vT.png]
Jos in partea dreapta, înaintea "Forum team".
(19-01-2017, 12:34)Lyvyoo Wrote: Rezolvat logo.
Gozmin, ce nu stiu exact unde era optiunea respectiva la noi(poate pui un screenshot cu locul)    Nu am folosit-o niciodata. Pe alte forumuri mybb cred ca ar fi asta:
[Image: o5OfG7T.png]
Aceea este.
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
Salut,
Pentru versiunea de mobil nu mai imi apare in josul paginii unui thread optiunea
Subscribe to this thread
Brasilia Mini Classic HX, Kinu M47,Motta Europa

Reply
Mda, sa vedem cum se repara asta..

Reply
Salutari.
Revin cu rugamintea de a introduce optiunea "Mark all forum read" deoarece, cel putin pentru mine era foarte importanta. Acum, de fiecare data cand deschid forumul nu imi dau seama daca sunt posturi noi din cele carecare ma intereseaza, pentru ca nu se mai sterg la ultima vizita. Ele raman asa tot timpul (cu bulina neagră), iar optiunea era foarte necesara ca sa redevina albe, adică citite.
Multumesc.

Reply
N-am asa ceva nici pe PC, mi-ar fi utila si mie... :s

Reply
@renatoa - ce poze au disparut, din ce post? Daca sunt astea, eu le vad. Sa nu fie Opera in zilele ei de gratie, doar de aia am renuntat la ea pt Chrome, avand unele ciudatenii ale sale.

Reply
Si in Chrome face la fel... Opera oricum a trecut la engine de Chrome.

Reply
Chrome, pe sistem pus azi, pe curat si nu merge  [Image: sad.gif]
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
la mine se vad.  [Image: huh.gif] chrome - windows 10
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply
La mine nu se vad. Chrome-Windows10.
Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic

Reply
Incerc sa vedem daca dezvoltatorii au o solutie pentru acea optiune de marcare. Pana una alta, se poate manual apasa bulina, si se face alba :)

Am mutat aici discutia cu atasamentele. E un lucru nou, probabil din cauza unor update-uri. M-ar interesa daca mai sunt postari in care nu vedeti atasamentele forumului (nu fotografii inserate din alte site-uri). Oricum asigurati-va ca ati dat un clear cookies in browser-ul pe care il folositi sau macar un CTRL+F5.

Reply
Testati va rog butonul " Mark all forum read", eu nu ma risc sa marchez totul ca citit, mai am cateva topicuri  :)

Reply
La mine merge.
Lelit 41TEM+43MMI+XMC013+PL100, IMS CI200, Ascaso filter, Motta 35cl+thermo.
Hario Skerton, Clever Dripper, AeroPress, French press, V60, Moka pot, cezve.

Reply
Care este... unde ? :)
La mine nu apare nicaieri... :s Huh

(31-01-2017, 17:45)Lyvyoo Wrote: Testati va rog butonul " Mark all forum read", eu nu ma risc sa marchez totul ca citit, mai am cateva topicuri  :)

Reply
În home page, jos de tot

Reply
Dupa clear browser data si restart ... in final aparu :)
...
Si merge...

Reply
Multumim pentru optiune.

Reply
Ma bucur,
Mai exista in continuare probleme cu atasamentele? Daca da, e vorba de orice atasament sau doar de unele?  (nu ma refer la poze inserate din alte site-uri, ci la cele proprii forumului, care se vad mai intai ca pictograme pe care dai click)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)