Welcome Back Log In Create Account

Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri

Ce sa modific ca sa am din nou fundalul cu sacul? Acum poza de fundal din header s-a labartat cred si imi apare doar o parte din ea

codul e asa:

#header {
  background: url(images/square/fundal.jpg) no-repeat;
  height: 200px;
min-width: 1024px;
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
pai min-width: 1024px este cel ti-o intinde, nu cumva acolo a fost odata max-width sau width pur si simplu ? :s

uite aici unde sa cauti daca nu suntem online careva care stie css
http://www.w3schools.com/cssref/pr_dim_min-width.asp

Reply
(08-04-2016, 17:13)Lyvyoo Wrote: Ce sa modific ca sa am din nou fundalul cu sacul? Acum poza de fundal din header s-a labartat cred si imi apare doar o parte din ea

codul e asa:

#header {
  background: url(images/square/fundal.jpg) no-repeat;

@Lyvyoo:

#header {
    background: #efdab8 url(../../../images/square/fundal.jpg) no-repeat center center;
}

Nu stiu cum vrei pozitionarea, dar poti inlocui mai sus "center center" cu valori luate de aici: http://www.w3schools.com/cssref/pr_backg...sition.asp

@renatoa: Imaginea de background are 4925px x 995px.
Acel min-width: 1024px face doar ca div#header sa fie un soi de "masca" pe acel 4925px x 995px, deci practic vezi doar o parte din imagine (pozitionarea default a background-ului este 0% 0%).
Expobar Brewtus IV | Honne

Reply
Multumesc! Am gasit si un backup si l-am desfacut.

Codul de mai sus nu a schimbat nimic, in schimb a mers asta:

#header {
background: #f2e3c6 url(images/square/fundal.jpg) no-repeat center top;
background-size: 100%;
}
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Acum aveti un nou text editor, ceva mai complex decat ma gandeam, cu o functie foarte buna - i-ul incadrat in negru, care apare in dreapta, pe editorul de text, cand scrieti ceva, langa zambete,  inseamna ca puteti uploda o imagine cat de mare vreti voi, direct apasand acel buton, fara a mai face resize. Desigur, nu va fi pastrata efectiv de forum ci de imgur.com dar cica ar fi acolo for ever.

Reply
In schimb a disparut coloana din dreapta cu topicele in care s-a postat recent... [Image: sad.gif]
A scazut mult functionalitatea in acest fel... trebuie sa parcurg toate ramurile de interes.
Plus ca fontul folosit are diferente foarte mici intre normal si bold, mai mult ghicesc ca intr-un topic s-a postat, uitandu-ma la ordinea in lista, cele din top care care e Today... [Image: sad.gif]
Incerc sa imi dau seama pentru ce browser/ecran s-a facut "optimizarea" asta, pentru ca pe Chrome/1680 este cel mai dificil forum de urmarit.

Reply
Aceasi problema am identificat-o si eu. Tin sa mentionez ca eu folosesc si pe mobil tot desktop-ul clasic (imi place mai mult).

Reply
Se rezolva si alea, cum sa nu..

Reply
Sunt pe mobil cu versiunea desktop. Nu se disting "News" și "Search" din dreapta sus, pe sac. Noroc ca îmi amintesc unde sa apăs :) Mărește-le opacitatea.
Profitec Pro 700, Eureka Olympus 75E

Reply
@Lyvyoo: acum am inteles practic ce vroiai cu background-ul. Este OK cu acel background-size, da sa stii ca pe ca pe IE < 9 se va vedea tot labartat.

Pentru ce zice zuluafonu cu News si Search, trebuie doar sa schimbi nivelul de transparenta al link-urilor din meniu in square.css - linia 176:

.menu ul li a:link, .menu ul li a:visited {
      color: rgba(255, 255, 255, 0.9);
      text-decoration: none;
      transition: all 0.5s ease;
}

.menu ul li a:hover, .menu ul li a:active {
      color: rgba(255, 255, 255, 0.7);
      text-decoration: none;
      transition: all 0.5s ease;
}
Expobar Brewtus IV | Honne

Reply
Marcată pe to do

Reply
(09-04-2016, 10:22)Lyvyoo Wrote: Marcată pe to do
 Liviu sectiunea cu topicele recente era ok in vechiul format,parerea mea [Image: smile.gif]

Reply
Se pare ca acea coloana cu ultimile postari a fost scoasa de catre dezvoltator, odata cu acest ultim update :(  Zice omul asa: "I removed the latest threads since the update from MyBB 1.8.6 due to a high amount of queries loaded with that method."

Dar cica ar fi plugin-uri care fac asta. Caut si revin.

Reply
A disparut cumva navigatorul de paginare din partea de sus , ramanand dor in partea de jos a paginii sau doar imi imaginez eu ca a fost si acolo? Imi pare util sa fie unul si sus, de multe ori navighez direct la alta pagina.

Reply
Pe ala il caut acum  [Image: smile.gif]  Colegul Drix mi-a dat solutia aici pe topic si il repun imediat.

Ma enerveaza ca la update-ul de tema trebuie sa repun atatea lucruri in ordine, dar nu prea am ce face. Unde mai apar propuneri sau daca am uitat ceva, strigati!

Cum vechiul format al coloanei cu ultimile postari in dreapta nu mai este suportat de dezvoltatorul temei, am introdus singurul plugin ok gasit si astept impresii daca va place acum pagina principala sau nu. Modificari prea mari nu cred ca am cum sa fac.

Reply
Poti pune linistit recent threads in partea de sus a paginii, oricum este cel mai de interes, categoriile sunt accesate mult mai rar, poate la primele vizite.
Eu mi-aim schimbat bookmark-ul de accesare forum ca sa pointeze la "View New Posts"

Reply
(10-04-2016, 01:02)Lyvyoo Wrote: Se pare ca acea coloana cu ultimile postari a fost scoasa de catre dezvoltator, odata cu acest ultim update [Image: sad.gif]  Zice omul asa: "I removed the latest threads since the update from MyBB 1.8.6 due to a high amount of queries loaded with that method."

Dar cica ar fi plugin-uri care fac asta. Caut si revin.

Coloana cu recent threads e ok acum Liviu,e mai usor de urmarit ce se posteaza!

Reply
Test

Am dezactivat semnatura din tt.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
De la un timp, nu se mai vad multe dintre poze in tapatalk :(
                                                                                   Ceado E37s | Expobar Office Leva (HX)                                                                                                                Tidaka Epico | IMS | VST | ONA OCD | Motta & Rhinowares  | Cafelat | ACME, D'Ancap & Inker  | Hario scale

Reply
Tapatalk e în schimbare, si nu neapărat în bine.

Pune link-ul spre postul respectiv ca sa vorbesc la ei la suport.

Reply
Nici din chrome eu nu mai vad imagini, iar emoticoanele selectiv, la unele da, de exemplu AlexBB mai sus il vad, altele nu, de exemplu mai sus in citarea lui Liviu de catre Manolo vad text URL catre  sad.gif:  [Image:http://www.espressoman.ro/forum/images/smilies/sad.gif] in loc de fata trista

Reply
Fa te rog un screenshot

Reply
(14-04-2016, 08:40)Lyvyoo Wrote: Fa te rog un screenshot

Atasat, posturile 107 si 109

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Similar si eu, tot chrome/iron

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
De vreo zi-doua, maxim... La prima accesare a unui subiect din zona de unread primesc deseori eroare. Refresh, si isi revine. [Image: a16e06a6119dc3ed332471e32d76b121.jpg]

Reply
Te referi la modulul nou de sub forum? "~ Recent Threads ~" ?

Reply
Nu, vorbeam de "Unread". Nimic nou fata de acum cateva luni.

Reply
Cu MihaiL am lamurit ca e o problema de Tapatalk. Va urma un update in curand care va rezolva din problemele lor si voi reveni cand fac update ca sa va semnalez si sa reverificati

Dar pentru problema cu zambetele, semnalata de Renatoa si MihaiL, incercati va rog in prima instanta sa dati un clear cache pt Espressoman, in Chrome: 

1. Go to Chrome Menu ≡ and then down to Settings.
  2. Scroll down and click on “Show advanced settings..”
  3. Look under “Privacy”
  4. Click “All cookies and site data...”
  5. Aici dati un search (lupa) cu Espressoman si apasati X in dreptul randului cu Espressoman, atunci cand apare dupa cautare.

Reply
La fel  [Image: sad.gif] ...

Pare totusi buba de soft... in ferestra de edit am fata trista icon, dau Save si in forum imi apare textul ... /smilies/sad.gif

Reply
E buba software cand sunt macar 5-10 persoane care raporteaza acelasi lucru, pe acelasi browser si sistem de operare. Oricum, pun o intrebare la dezvoltator.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)