07-01-2022, 13:39 (Edited 07-01-2022, 13:40 by sochaux_.)
Confirm. Pare că ceva nu funcționează corect. Am observat și aseară, dar și mai devreme.
De exemplu mai devreme când am verificat prima dată pe news apăreau 6 thread-uri cu posturi noi.
Am intrat/citit 5 dintre ele. De obicei intru de fiecare dată pe news să-mi apară lista actualizată în cazul în care s-a mai postat ceva între timp.
Iar când am verificat din nou unul nu mai apărea în listă deși nu am intrat/citit acel thread. Pe pagina principală la Recent threads l-am găsit, apărea corect(cu scris bold), cu posturi noi câteva ore. Nu știu dacă are relevantță, era: Gaggia Classic PRO 2019
Pe tema de mobil într-adevăr e în regulă. Are sens atunci de ce nu apare corect lista cu thread-uri care au posturi noi.
Așa am mai descoperit un thread folosind "view today's posts" care nu apărea când am verificat pe news și nu apărea nici la recent threads(aici posibil să fie setat să nu apară - din ce am înțeles nu apar thread-uri din toate secțiunile, poate nici cele de la vânzări?), dar avea post nou de vreo 2 ore(s-au făcut 3 pentru că nu am postat imediat acest post): Kit Gaggia Classic + Bezzera BB05TM și accesorii
Acum se ascund posturile noi de utilizatori :D trebuie verificat peste tot, news, recent threads, view today's posts etc.
Și dacă și așa scapă, luat forumul la puricat pe fiecare secțiune și subsecțiune în parte. :D
Nu este în regulă. Posturi noi nu ar trebui să fie doar cele din ultima oră.
După părerea mea nici 24 de ore, nu prea e ok să fie setat. În general pe forumuri posturi noi înseamnă tot ceea ce nu ai citit de la ultima vizită, totuși cu o anumită limită, depinde de forum, în general poate fi vorba de câteva săptămâni sau luni în urmă, apoi nu mai e considerat nou/necitit. Oricum e bine și 24 de ore, decât 1 oră. Cu o oră aproape nu mai are sens news (new posts).
Pentru "new subscribed threads" noutatea nu ar fi legata de temporalitate, ci legata de faptul ca esti inscris la topicul respectiv sau nu.
Unul din link-uri ar fi ideal sa imi arate doar topicele pe care le urmaresc EU, la care am facut subscribe sau am dat reply, si la care au aparut postari noi, si astea sa ramana vizibile la nesfarsit, pana le vizitez, nu today, nu "recent", ci pana am intrat acolo.
News ar lista toate topicele cu postari noi de azi, pentru toti si de peste tot.
Today posts ar lista cele mai recente postari necitite, intr-un interval oarecare, pentru toti si de peste tot.
"De peste tot" excluzand bursa, ca si pana acum. Cine vrea shopping intra pe subforum.
10-01-2022, 10:21 (Edited 10-01-2022, 10:22 by renatoa.)
Personal as prefera News de sus sa fie "News (since my last visit)" adica ceeace parea sa fie vechiul News, la care odata vizitat un topic acela disparea din lista pana la o noua postare.
In footer ar merge atunci "Recent posts", noutati actuale, mergand in urma pana la o saptamana. Care merge, apropo, aduce tot de pe 3 pana azi 10 ianuarie.
Si "Subscribed" numai cele personale.
10-01-2022, 11:17 (Edited 10-01-2022, 11:34 by Eugen16.)
De vreo cateva zile,de pe telefon, nu mai am acces la fotografiile postate de unii colegi, nu de la toti, pe Imgur. Strict pentru azi, la News, nu am acces la pozele postate de sNap7 si de Darsidius, in schimb am acces la imgur pentru postarile lui Vladdooo sau RazvanPCG.
Mesajul este acesta:
Nici la propria postare nu am acces la poza.
De pe laptop am acces la toate postarile de pe Imgur
LE : Am rezolvat problema cu un restart la telefon. Scuze pentru postarea inutila, iar daca nu e de folos si altora se poate sterge.
Legat de cazurile de spam, noile inregistrari in forum nu se aproba manual, dar poate fi o soluție. Banuiesc totusi ca sunt intrari neautomate pentru ca e foarte greu de trecut filtrul antispam, pana acum nefiind violat aproape niciodată. Sau sunt intrari de pe Tapatalk, unde voi opri inregistrarea o perioada ca sa vad exact.
Tin sub observație...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Scuze de pauza, am avut o injectie de doua fisiere cu cod malitios prin Wordpress Credeam ca am tot ce imi trebuie ca plugin-uri dar se pare ca n-a fost asa. Mai investighez alte posibile daune....
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Am mai avut discutia asta, pur si simplu oamenii se simt agasati in general de reclame pe mail/sms, newslatere, oferte telefonice, bife de marketing atunci cand se inroleaza intr-o aplicatie etc. astfel incat fiecare in bula lui se poate simti mai safe debifand o astfel de optiune de a primi sau nu mesaje private, mai ales ca nu stie exact la ce foloseste, initial.
16-06-2023, 18:48 (Edited 16-06-2023, 18:49 by Gozmin.)
Salutări. Încercam azi să îmi modific semnătura dar primesc mesaj de eroare. La fel și la previzualizare înainte de salvare. Am încercat de pe PC și laptot. Așa că vă cer ajutorul.
Cred ca formatul Matrix al erorii este de la hosting nu de la forum.
Tocmai ce am facut un update acum, te rog verifica. Eu am testat acum update la semnatura si merge fara eroare.
(16-06-2023, 23:27)Lyvyoo Wrote: Cred ca formatul Matrix al erorii este de la hosting nu de la forum.
Tocmai ce am facut un update acum, te rog verifica. Eu am testat acum update la semnatura si merge fara eroare.
17.06.2023 13.51 still matrix reloaded, adică la fel.
Caut solutii in continuare, nu imi dau seama de unde a aparut din senin asa problema, inainte de update.
Momentan propunerea MyBB este:
"looks like mod_security is affecting.
if you can turn it off from your web host control panel then try it.
or contact your web host and ask to check the error log & add related whitelisting rules."
Am vorbit cu host-ul si au spus ca imi cam tai craca de sub picioare daca renunt la protectii de securitate pentru remedierea unor mici probleme ce tin de un soft de forum.
Sper sa rezolv cat mai repede caci mi se pare destul de important ca toate semnaturile sa fie vizibile.