Welcome Back Log In Create Account

Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri

Diferenta a fost remarcata mai sus. Cautarea in sine este limitata la 30s, dar daca e cu action merge pe langa.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
(15-10-2021, 14:00)Lyvyoo Wrote: Nu ma pricep chiar atat de mult dar "View New Posts" inseamna de fapt o formula de cautare, echivalentul scrierii manuale in bara de search a unei expresii. Ceva gen action=getdaily...

Atunci de ce este permisa apasarea repetata oricat de rapida a News, nu este "tot o cautare" ? :)

Reply
O sa intreb dezvoltatorii
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Pana una alta am descoperit America - o optiune extraordinara de care nu stiam pana in prezent. Atunci cand vrei sa citezi ceva dintr-o postare pur si simplu selectezi textul respectiv si apoi imediat apare sub sageata mouse-ului un chenar negru "reply". Dupa apasarea butonului "reply" din imaginea de mai jos forumul duce automat citatul in sectiunea de Quick Reply unde poti raspunde sau poti in continuare colecta mai multe bucati de citate carora sa le raspunzi, ele fiind stocate in aceeasi fereastra de Quick Reply.

[Image: 3ghGhgs.png]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Ai un add-on de care nu mai stii... sau o fi doar pentru un browser anume...  Confused
La mine nu face nimic pe Chrome, iar pe Opera efectul e altul, am un add-on de traducere instant cand marchez un text, vezi mai jos.

Reply
Si la mine merge OK. Si am testat pe Edge, unde nu am niciun add-on.

[Image: 3RoPkSs.jpg]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Sunt in Edge, am marcat un text si nu apare Reply. Sigur nu e o optiune pe undeva  Huh Confused

Reply
merge si pe chrome fara niciun addon sau ceva

[Image: bI0BOlR.png]
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
merge si pe Safari!
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47

Reply
Ai tu o extensie, Renato.

[Image: exPZVj9.png]
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Reply
Pai da, aia e doar pe opera... pe Chrome nu am, pe edge nu am...
Reply ala ar putea fi un popup, si intr-adevar, nivelul de securitate la mine este pe paranoic ++

Reply
Optiunea asta e de cand e forumului, sau cel putin de cand il frecventez eu. O folosesc cu success de mult timp.

Se intampla cateoada sa nu apare butonul de reply. De obicei selectez din nou cand face asta, sau selectez mai putin cu o litera.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
Si eu vad optiunea - pe Windows 10 - Chrome.
Lelit PL41TEM + Eureka Mignon SD , sita IMS 12/18 g / Ascaso 14-20 g

Reply
(18-10-2021, 17:08)Lyvyoo Wrote: Pana una alta am descoperit America - o optiune extraordinara de care nu stiam pana in prezent. Atunci cand vrei sa citezi ceva dintr-o postare pur si simplu selectezi textul respectiv si apoi imediat apare sub sageata mouse-ului un chenar negru "reply". Dupa apasarea butonului "reply" din imaginea de mai jos forumul duce automat citatul in sectiunea de Quick Reply unde poti raspunde sau poti in continuare colecta mai multe bucati de citate carora sa le raspunzi, ele fiind stocate in aceeasi fereastra de Quick Reply.

[Image: 3ghGhgs.png]

Am vazut optiunea din prima zi de forum. Am obiceiul sa selectezi 2-3 cuvinte in cazul in care trebuie sa fac altceva si nu vreau sa uit unde am ramas cu lectura. De multe ori atunci cand selectez ma duce automat in chenarul de "Reply" si ma enerveaza :). Pot spune ca aceasta optiune mi-a schimbat obiceiul cu selectatul :))
Lelit MaraX | Eureka XL
#PL43MMi
#PL81T Grace | Ascaso

Reply
Se mai confruntă cineva cu imposibilitatea de a vedea pozele postate de alți colegi?
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1

Reply
(06-11-2021, 19:01)coffeemilk Wrote: Se mai confruntă cineva cu imposibilitatea de a vedea pozele postate de alți colegi?
NU! Pot vizualiza toate pozele indiferent de device-ul folosit. In schimb nu reusesc sa descoper cum sa introduc aparatele din dotare in semnatura, fiindca nu gasesc sub nicio forma casuta dedicata semnaturii. Help!!
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.

Reply
Cica aici...

Reply
Multumesc, Renato, dar la mine nu apare sub nicio forma acest format. Cred ca trebuie sa modific ceva. Cum pot trece pe formatul aratat de tine? Cumva sa trec de pe MyBB Mobile pe Full Version?

Reply
La Board Style trebuie sa fii pe Use Default in optiunile profilului. Doar ca s-ar putea sa nu mearga din varianta Mobile si te trec eu imediat.

Oricum am constatat ca exista o serie de useri care au mai reclamat acest lucru, anume ca nu vad versiunea full a forumului, doar cea mobile, inclusiv in modul Desktop. Ce aveau in comun era ca la Board Style figura MyBB Mobile in loc de Use Default si a trebuit sa modific eu manual. Cel mai probabil a modificat fiecare la inregistrare. Ma interesez daca exista vreo metoda sa trec pe toata lumea pe Use Default (SQL query sau ceva de genul)

Reply
(06-11-2021, 20:17)Dan_R Wrote: Multumesc, Renato, dar la mine nu apare sub nicio forma acest format. Cred ca trebuie sa modific ceva. Cum pot trece pe formatul aratat de tine? Cumva sa trec de pe MyBB Mobile pe Full Version?

In josul paginii/ecranului, ultima linie

Reply
Da, am rezolvat. Se intra in optiuni pentru a putea modifica formatul My BB Mobile. Multam fine!

Reply
A-B testing gone wrong? Tongue
[Image: Uzd6XAF.png]

Reply
Revert, revert  Smile
Lelit Elizabeth PL92T V2 | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Bravo tools 

Reply
A fost un update, incerc sa scot din recent thread in index numarul de pagini si initiatorul

Reply
la 22,06 am observat și eu ceva modificări și i-am trimis lui Lyvyoo un PM că nu știam de ce nu se poate intra pe forum
Lelit Mara X, Eureka Turbo, EurekaXL, GENE CBR101

Reply
Nu stiu ce ati modificat dar nu mai pot atasa imagini de pe mobil la postări.
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Poate nu merge serverul imgur...
Probe doi zece doi zece [Image: sp4tVyP.jpg]

Reply
Nu, corect este zece, douazecedoua Wink
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Si ceva cu sh... si tz... si un pic de reverb... Smile

Reply
Se pare că nu apar toate discuțiile la ~ Recent Threads ~, de exemplu "cuțite și alte tăioase" și mai sunt și altele zicea un alt forumist...
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)