Welcome Back Log In Create Account

Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri

ping @Lyvyoo
--- ping statistics ---
1 packet transmitted, 1 packet received, 0 fucks given

Reply
:) In seara asta ma pun pe treaba!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Perfect! O sa fiu prin zona asa ca te rog da-mi de stire daca apar probleme sau iti prinzi urechile din nou :D

Reply
Done
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Ai uitat sa schimbi ?v=1.4 cu ?v=1.5 in head

Reply
Gata! Arata chiar bine!

Reply
Acum da, arata bine cu titlurile evidentiate si fara prima coloana goala din sectiunea Recent Threads.
Daca inlocuiesti
Code:
<td class="tcat" colspan="3">
cu
Code:
<td class="tcat" colspan="2">
o putem elimina si pe urmatoarea de langa posts

Reply
daca fac asta, se strica treaba
[Image: eg3zB6z.png]

Reply
Modificarea coroborata cu
Code:
#recentthreads tbody tr td:nth-child(4)
pusa in dark.css ar rezolva problema in dark mode dar nu si tema standard. Ca sa functioneze in ambele, trebuie sa stergi manual al 4-lea tag TD din loop.
Vezi in fisierul xmlhttp.php ( https://www.espressoman.ro/forum/xmlhttp...nt_threads ) care genereaza acel tabel.

Reply
Stiu ca poti multe dar hai sa nu ne complicam aici caci e posibil sa imi prind urechile :) Lasam asa ca nu e o problema.

Reply
Am crezut ca daca tot ne-am prins in hora, esti dispus sa continuam cu modificarile :).
Poate ramane asa, eu oricum sunt multumit de varianta actuala.

EDIT
S-a strecurat o eroare in urma careia titlurile thread-urilor au fost centrate odata cu emoticoanele din tabelul recent threads.
Am actualizat dark.css . Nu uita sa adaugi ?v=1.6.

[Image: bsFe16z.png]

Reply
Salutari!

Va adresez cu o intrebare legat de problema mea cu anumite functii pe forum.
Am incercat deja pe varianta mobila, pe telefon cu varianta "desktop", pe laptop, pe desktop...pe Chrome, Explorer, Mozilla, Opera...dar peste tot imi apare ca si varianta moblie. "News, Search, Dark" imi apare doar atunci cand sunt delogat...cum ma loghez, apare asa, cum in screenshot pe care l-am atasat (ca si varianta mobile)
...deci nu imi apare numele user sus in dreapta cu sageata...care contine mai multe functii. Problema a venit atunci cand am vrut sa imi modific "signature" ...nici nu stiam ca este o alta varianta (normala)...pana nu am primit un screenshot de la un membru.
Sau...cand dau in PM un reply, nu apare "user, edit, folder, inbox, alert, etc. ...atunci cand primesc mesajul ca casuta mea de mesaje este plina, nu este o suprafata, unde pot sa sterg mesaje multiple (sincer...nici nu stiu daca exista asa ceva...) ...trebuie sa intru pe mobile la "inbox", de unde imi sterg un singur mesaj, dupa care trebuie "sa sar" la Trash si sterg si de acolo...unul-cate-unul...care dureaza ff mult si este enervant :-)

​​​​​Cashe-ul l-am sters din start...alte idei nu am...

Va multumesc!

[Image: x1pDJ4p.jpg]

Reply
Salut,
Cu alte cuvinte ai rămas blocat pe varianta de mobile. Și nu poți să treci la varianta full? După ce te-ai autentificat la finalul paginii forumului dai click pe link-ul/textul "Switch to Full Version".

Eventual încearcă și aici https://www.espressoman.ro/forum/usercp....on=options să debifezi opțiunea "Use a mobile version if I visit from a mobile device?" apoi "Update options". Să nu mai treacă singur pe varianta mobile după cum "crede" el. Undecided

Reply
S-a rezolvat. Avea setata la profil varianta mobile

Reply
(06-07-2020, 21:01)Lyvyoo Wrote: S-a rezolvat. Avea setata la profil varianta mobile

Iti multumesc tare mult Liviu!
Acum trebuie sa ma obisnuiesc cu "noua platforma" :-D

(06-07-2020, 20:37)sochaux_ Wrote: Salut,
Cu alte cuvinte ai rămas blocat pe varianta de mobile. Și nu poți să treci la varianta full? După ce te-ai autentificat la finalul paginii forumului dai click pe link-ul/textul "Switch to Full Version".

Eventual încearcă și aici https://www.espressoman.ro/forum/usercp....on=options să debifezi opțiunea "Use a mobile version if I visit from a mobile device?" apoi "Update options". Să nu mai treacă singur pe varianta mobile după cum "crede" el. Undecided

Iti multumesc pentru ajutor! ;-)

Reply
Pentru user-ii care nu au activa optiunea de PM, stie cineva daca varianta "send email" e functionala?
In cele 2-3 cazuri cand am apelat la ea, nu am mai primit raspuns.
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
Varianta Send email este functionala daca la inregistrare userul a bifat optiunea de a primi email-uri din partea altor utilizatori. Daca exista, se vede la profil. Iar daca exista la profil functioneaza. Ti-am trimis chiar acum un mesaj de test.

Reply
Am o nedumerire, imi zice ca e plina casuta de mesaje si chiar daca sterg 10-20 de mesaje tot zice ca e plina si nu pot primi. Aveți idee de ce? Nu ar trebui sa se elibereze putin si sa pot primi macar cateva mesaje daca am șters 15?
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 

Reply
Trebuie sa golești și coșul....
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
(07-08-2020, 08:53)micrenda Wrote: Trebuie sa golești și coșul....

Mersi!
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 

Reply
Daca tot se fac niste actualizari, se poate instala o versiune destul de noua incat sa permita blocarea unor utilizatori?

https://docs.mybb.com/1.6/User-CP/#Buddy.2FIgnore_List
MHW-3BOMBER Blade R3

Reply
Am impresia ca am scos de la inceput functia de buddy list si odata cu ea s-a dus si codul pentru functia de Ignore, din ce citesc acum, fiind legate cumva. 
Cand se va implementa versiunea noua de MyBB a forumului, ceva gen 2.0, atunci cel mai probabil va fi o reinstalare completa si banuiesc ca va exista si functia Ignore. Nu stiu in ce orizont de timp, se lucreaza de ceva ani.

Reply
La mine este inca acolo, bine merci... la adresa asta:
https://www.espressoman.ro/forum/usercp....=editlists

Quote:Edit Ignore List
Add Users to your Ignore List
To ignore posts and private messages from specific users, enter their username below. You can separate multiple names with a comma.
Username(s):
  •  

You currently have 1 user(s) on ignore

Reply
(23-09-2020, 12:55)renatoa Wrote: La adresa asta se poate accesa:

Nu este vizibila adresa.

Pe de alta parte, care sunt sansele sa fii un pic admin sau alt gen de superuser?

Merge, multumesc frumos.
Cum ai dat de ea? Ar fi trebuit sa apara in lista de link-uri din stanga paginii (user control panel).
MHW-3BOMBER Blade R3

Reply
Mda, se pare ca nu mai apare pe undeva sa o poti apela fara o stii, sau... cazul meu... fara sa ai un ignorat in lista... greaua mostenire :D
La fiecare postare a respectivului imi apare atentionarea:

Quote:The contents of this message are hidden because ... is on your ignore list.

... cu link la ignore list.
O pui la bookmarks si asta este, se poate trai si fara ea...

Reply
Incerc sa pun butonul la loc..

Reply
Si daca umbli pe la butoane, se poate rezolva si treaba asta?

(20-06-2020, 02:08)vdub Wrote: Am crezut ca daca tot ne-am prins in hora, esti dispus sa continuam cu modificarile :).
Poate ramane asa, eu oricum sunt multumit de varianta actuala.

EDIT
S-a strecurat o eroare in urma careia titlurile thread-urilor au fost centrate odata cu emoticoanele din tabelul recent threads.
Am actualizat dark.css . Nu uita sa adaugi ?v=1.6.

[Image: bsFe16z.png]

Reply
Am pus o steluta si pe acest subiect

Reply
@zmolk - rezolvat!

Reply
Pe tema mobila, la PM, când vrei sa compui un mesaj nu apare câmpul de introducere a utilizatorului. Nu poți trimite PM de acolo.

Întra timp vad ca nu mai merge secțiunea cu ultimele posturi pe tema mobila. E de la mine sau "se lucrează" ?
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)