• Reducerile la cafea, espressoare, rasnite si accesorii se afla AICI
Hello There, Guest! Login Register


Piese de schimb (de unde)

#1
"fenomenul espresso" are deja o perioada bunicica de cand e prezent la noi, aparatele incep sa mai imbatraneasca si necesita uneori reparatii si cateodata avem nevoie de piese. m-am gandit sa deschid acest topic pt a "centraliza" locurile de unde se pot cumpara piese de schimb pt aparate si daca am comandat de pe undeva ce experiente am avut cu acel magazin.

pt inceput am facut eu comanda de niste piese la espressorul meu la pavoni de la www.espresso-solutions.co.uk , o parte din piese nu le-au avut pe stoc asa ca le asteapta si ei si au estimat ca pachetul pleaca de la ei dupa o saptamana. pe moment astept sa le vina si lor piesele. am sa scriu in continuare cum s-a derulat relatia cu ei. ce e nasol e ca magazinul e din UK si din ce am observat eu dureaza 2-3 zile in plus curieratul fata de un magazin de pe continent, dar n-am reusit sa gasesc magazin de piese pt la pavoni la cautarea mea pe continent.

daca stiti si alte magazine de piese si eventual ati avut si experiente cu ei scrieti in continuare.
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Gene cafe cbr 101, prajitor DIY fluid bed cu TC4
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.
 
Reply
#2
Pana acum am luat piese doar de la mag-pro. Au destul de multe piese, cu precizarea ca multora dintre piese le lipseste o descriere adecvata pentru a-ti da seama daca sunt cele pe care le cauti. Tot la ei mi s-a parut ca se gaseste aceeasi piesa cu preturi diferite...dar nu i-am dat prea multa atentie. Au, totusi, preturi bune la unele piese...de exemplu am dat comanda de doua perechi de cutite la acelasi pret cu minimul de pe ebay sau alte magazine online...
Mazzer Major || LS Vivaldi
 
Reply
#3
mai inainte am gasit www.nuova-ricambi.de , ar avea avantajul ca ajung comenzile mai repede decat din UK si afiseaza daca au pe stoc sau nu un anumit reper.
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Gene cafe cbr 101, prajitor DIY fluid bed cu TC4
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.
 
Reply
#4
La nuova-ricambi.it mi-au cerut numar de TVA cand am cerut o oferta de pret...
Mazzer Major || LS Vivaldi
 
Reply
#5
Buna seara! Dragi pasionati de espresso oare gasesc si eu pe undeva sa cumpar niste portafiltre(3bucati) pentru delonghi-ul din imagine.Multumesc anticipat!
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)