Hello There, Guest! Login Register


Pavoni Professional

#1
[Image: iHFkDdK.jpeg][Image: w13SxKN.jpeg][Image: baM4D65.jpeg][Image: V2sldSN.jpeg][Image: Za71xEe.jpeg]Salut,

Vând Pavoni Professional Post Mill, nou, folosit cam o lună de zile: 
-Bong isolator
-Long steam extender
-Airbuster 
-PPK 
-Portafiltru botomless cu sita IMS 
-termometru electronic de grup .

Motivul vanzarii este faptul ca in ciuda customizarii acestuia la maximum, nu am reusit sa obtin deloc repetabilitate in consistenta shot-urilor; unele shot-uri sunt uau, insa majoritatea sunt doar bune, asa ca doresc sa continui explorarea, poate spre ACS/Pro800, dar nu exclud nici ceva grup saturat.
Probabil ca multi membri ai comunității vor incerca sa imi ofere sfaturi spre îmbunătățire shot,de aici și plăcerea de a face parte din acest forum, însă am încercat tot ce era de încercat, și am concluzionat tot ce era de concluzionat. 

Las o ușă deschisă și pentru anumite schimburi, dacă sunt cumva în direcția în care doresc să mă îndrept. 

Prețul de plecare este 5500 lei, cu tot ce reprezintă, inclusiv tamper, leveler și puck screen, și vedem de aici. 

Prefer predare personală în București, deoarece nu mă pricep la coletărie, și nici nu aș vrea să pun bijuteria asta pe mâinile “abile” ale curierilor patriei noastre .
Tudor’s Pavoni Pro Custom• Ceado E37SD Opalglide• Profitec 500
 
Reply
#2
Off-topic: parerea mea e ca nu e buna poziția senzorului de temperatura. Dacă nu ajunge la “stabilitate termică” atunci locul în care măsori tu - ora 10 cum te uiți de sus la aparat - e mai cald decât ora 6 unde măsor eu. Asta e presupunerea mea, eu acolo măsuram și mi se părea ca oferă repetabilitate.

 Oricum controlul temperaturii e punctul slab al espressorului și trebuie mult mult zen în utilizarea lui :) PM dacă mai pot să te ajut.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60
 
Reply
#3
Nu știu dacă ar avea mai mult sens poziția la ora 6 a benzii termice; probabil?! S-ar vedea nasol cu bandă adezivă în față? Probabil ca da și asta.
Momentan vreau doar să vând și să merg mai departe.
Mulțumesc însă pentru sfat !
Tudor’s Pavoni Pro Custom• Ceado E37SD Opalglide• Profitec 500
 
Reply
#4
Păi… eu aveam radiator și am testat și în gaura “default” poziționată aprox unde e și sonda ta și ulterior am mutat termocupla la ora 6. Așa am avut rezultatele optime.

Daca treci la acs nu vei regreta :)

Spor!
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60
 
Reply
#5
Prețul scade la 5000 lei, și aici mă opresc .
Tudor’s Pavoni Pro Custom• Ceado E37SD Opalglide• Profitec 500
 
Reply
#6
Fac o reducere substanțiala de preț : 4299 lei .
Tudor’s Pavoni Pro Custom• Ceado E37SD Opalglide• Profitec 500
 
Reply
#7
(20-08-2024, 11:25)adiszep Wrote: Off-topic: parerea mea e ca nu e buna poziția senzorului de temperatura. Dacă nu ajunge la “stabilitate termică” atunci locul în care măsori tu - ora 10 cum te uiți de sus la aparat - e mai cald decât ora 6 unde măsor eu. Asta e presupunerea mea, eu acolo măsuram și mi se părea ca oferă repetabilitate.

 Oricum controlul temperaturii e punctul slab al espressorului și trebuie mult mult zen în utilizarea lui :) PM dacă mai pot să te ajut.

Gresit. In jurul sleeve-ului din inox, spatiul este 100% egal si apa il umple uniform de la un punct anume.
Cred ca doreai sa spui faptul ca in functie de unde este pozitionata gaura sleeve-ului, posibil sa ai poate un grad / doua LA INCEPUT, cand inunda apa grupul, dar se stabilizeaza citirea ulterior.
Desigur ca nu poti pune acel sticker direct in fata grupului oricum. Nu prea este estetic.
Citirile se iau din acel punct de cand au aparut senzorii sau stickerele la fel, in fata sau usor lateral.

Temperature strips sau sensor, toate daca sunt puse pe mijlocul grupului, ofera citiri corecte si constante.

Super pret. Spor la vanzare !
May God be with us.
 
Reply
#8
Păi temperatura din boiler în grup cum se transmite? Mă refer în idle, când aparatul stă. Pune 2 senzori, ca tot ai de unde :) , unul acolo și unul la ora 12 la un aparat similar și vezi în timp dacă valorile sunt aceleași. Pe vremea când am testat eu am concluzionat ca ora 12 e optima.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60
 
Reply
#9
Se poate închide acest anunț.
Espressorul rămâne în familie .
Mulțumesc pentru sfaturi și pentru găzduire; seară bună tuturor.
Tudor’s Pavoni Pro Custom• Ceado E37SD Opalglide• Profitec 500
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)