Hello There, Guest! Login Register

Pavoni Europiccola Luso + set complet de upgradeuri si accesorii

Vand Pavoni impreuna cu setul complet de accesorii si upgrade-uri pe care le-am cumparat pe parcursul ultimilor 6 ani.

Pret fix - 3500 ron pachet complet (nu vand accesorii separat)

Espressorul a fost achizitionat (nou) in aprilie 2018. De atunci pana in vara anului acesta a fost folosit in medie pentru 4 duble pe zi.

Lista de produse incluse pentru care am pastrat o evidenta. Dupa cum se poate vedea, un setup nou echivalent se apropie de 1500 euro.
Includ toate piesele si accesoriile de rezerva care mi-au ramas (i.e. brat levier vechi, garnituri, termometru extra k-couple, suruburi, etc). 

Singurele defecte sunt cele clasice pentru Pavoni, mai exact, un (unic) punct de rugina in drip tray (poza atasata) si faptul ca boilerul nu mai sta fix pe baza si se roteste undeva la 5-10 grade. Din ce am inteles trebuie strans acel surub si schimbata garnitura dar nu am avut acces la o menghina si sculele necesare pentru operațiune. Dupa cum se vede in poze, sightglass-ul nu mai are acea protectie de plastic, am dat-o la un moment dat jos din ratiuni estetice si nu reusesc sa o mai gasesc. Daca o descopar intre timp am sa postez un update.

Detin cutia originala a aparatului, cu mentiunea ca in cazul unui transport in tara va trebui sa demontez o parte din pressure kit pentru ca altfel nu ar incapea in decupajele originale de polistiren.

[Image: ni4q0Xw.jpeg]
[Image: kpfCDCJ.jpeg]
[Image: naqlHi4.jpeg]
[Image: wx9iQYy.jpeg]
DE1Pro, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
Au plecat azi toate catre un coleg de pe
forum cu 3300 ron. Multumesc espressoman pt gazduire, se poate inchide.
DE1Pro, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)