Hello There, Guest! Login Register

Party 2 ani MABÓ One

Dragilor, sâmbătă, pe 15 iunie, avem mare petrecere “2 ani de MABÓ ONE”, în shopul din Petru Rareș.

Vă așteptăm pe toți să bem o cafea bună, vom avea două cafele pe râșniță, Santa Mónica Green Apple Infused, o Columbia cu retro gust fresh de mere verzi și o Costa Rica de la Volcan Azul, o Geisha dulce si florală, procesata honey.
Tot atunci, cei care vor ajunge la petrecere, vor putea lua orice cafea pentru acasă cu 20% reducere.

Am început de curând o serie de newslettere MABÓ Education, în care încercăm să explicăm mai mult tipurile de procesare pe care noi le promovăm, ce înseamnă sugarcane decaf, rețetele noastre din shopuri pentru diferite cafele, povești despre ferme și multe altele, toate având legătură cu cafelele noastre, vă sfătuiesc sa vă abonați, sunt interesante.

Si dacă tot vorbim de abonat, încercăm să nu vă spamam inboxurile, dar daca va abonați, o să aflați ce cafele avem la cafelele lunii reduse cu 20%, petreceri pe care le organizăm, evenimente unde participăm și acesta serie MABÓ Education care nu e de ratat.

Cred că am scris suficient pentru acum :)) mulțumim tuturor pentru încredere, susținere și că ne beți cafeaua!

Ne vedem la party, da?

[Image: bjlYgUl.jpeg]
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Din pacate sunt plecat cu un eveniment dar sper sa ajunga cat mai multi espressomani si poate postati si ceva poze. La aniversarea de un an a fost foarte misto, imi aduc aminte de pizza aia artizanala dementiala facuta pe loc in cuptoarele mobile, nu mai stiu daca e cazul si acum :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
[Image: e3d6da7ffe13eeff91aec2ea00572696.jpg]
[Image: 34fb3c086040cd16da4971eb9c89b62f.jpg]
[Image: e218fbaa1fb5052c5e809929b4aa20ce.jpg]
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)