Am tot vazut prin multe videoclipuri despre cafea paharele cu perete dublu de la bodum pavina.Marimile sunt diferite 80,250,350 ML cu preturi de la 80-130 RON pentru 2 bucati. Ce parere aveti? merita atatia bani 2 pahare?
(26-09-2013, 16:56)chitsro Wrote: Am tot vazut prin multe videoclipuri despre cafea paharele cu perete dublu de la bodum pavina.Marimile sunt diferite 80,250,350 ML cu preturi de la 80-130 RON pentru 2 bucati. Ce parere aveti? merita atatia bani 2 pahare?
pretul il vezi si tu, nu sunt Bodum, sunt no name, dar foarte bune din punctul meu de vedere.
Si-mi mai si incap sub portafiltrul fara fund la gaggia classic
Gaggia Classic, Macap M42M, Ridgeless VST 18g, Hario Mini
pretul il vezi si tu, nu sunt Bodum, sunt no name, dar foarte bune din punctul meu de vedere.
Si-mi mai si incap sub portafiltrul fara fund la gaggia classic
La astea ma uitam si eu mai demult, doar ca m-am speriat cand am vazut inaltimea de 9cm.
Gaggia Classic + PID Espressuino + Mazzer Major Doserless Mod + DIY Fluid Bed Roaster + PID Roastuino
Eu am luat de la Starbucks. Bodum si cu emblema lor.
Interesant, dar atentie la volumul real (este o senzatie ciudata la inceput, cand cuprinzi paharul plin in mana si constati ca e mult mai usor decat te astepti )
Eu folosesc produse Bodum .
Imi place sa vad ce am in ceasca sau in paher .
Au cesti de single , de dublu , de cappucinno , dar si pahare de latte .
Au si farfurioare , pe dimensiuni , sunt din inox si arata foarte bine .
Am pus o poza !
(26-10-2013, 18:07)baloozzy Wrote: Par, dar nu cred. Bodum nu au cu farfurii, au supapa jos si mai au ceva etichete. Forma e cu totul alta, dar sunt de incercat cred.
Clar nu sunt bodum, sunt doar similare, ele sunt produse de Tchibo, dar prețul e surprinzător de bun. Pe site-ul oficial Tchibo.de costa aproape dublu:
Singura chestie care mă deranjează la ele e ca cele 2 straturi de sticla sunt prea apropiate în partea de sus. La Bodum e ceva mai mult spațiu și mă gândesc ca poate se menține temperatura mai mult timp.
@Radu sunt într-adevăr extrem de elegante. Cred ca o sa-mi fac și eu precomanda de pe littlemag chiar dacă am de așteptat mult (termenul de livrare e listat undeva la 1-8 săptămâni ) http://littlemag.ro/articol/Pahare/Cu_Pe...13441.html
Salutare, sunt noua pe aici, am citit postarile voastre despre paharele de la Bodum, am facut si eu precomanda pe littlemag si au venit intr-o saptamana, sa fie noroc?,oricum le-am primit si sunt foarte incantata de ele.
(25-11-2013, 23:05)Florentina Wrote: Salutare, sunt noua pe aici, am citit postarile voastre despre paharele de la Bodum, am facut si eu precomanda pe littlemag si au venit intr-o saptamana, sa fie noroc?,oricum le-am primit si sunt foarte incantata de ele.
Acum a sosit marfa .
Azi le-am primit si eu (comanda am facut parca de 3 sapt).
Gaggia Classic + PID Espressuino + Mazzer Major Doserless Mod + DIY Fluid Bed Roaster + PID Roastuino
06-03-2014, 23:31 (This post was last modified: 06-03-2014, 23:32 by vesuvius.)
Mi-am luat si eu 2 seturi, unul de 80ml pt. espressso si unul de 250ml pt. cappuccino (ambele Bodum model Pavina).Le-am comandat de aici : http://littlemag.ro/subcategorie/Pahare/...blu-0.html si le-am primit in 2 zile lucratoare prin curier la domiciliu cu transport gratuit.Toata stima pt. profesionalismul acestui site.Au costat in total 199 lei.Azi de-abia le-am primit, o sa revin cu pareri...
Am găsit o oferta la Lidl pentru sambata. Pentru mine sunt prea mari.
Set pahare termoizolante http://www.lidl.ro/cps/rde/www_lidl_ro/h...listId=630&articleId=27841&type=offerdatelist&productId=27841&countryCode=RO
Lelit Bianca, Honne Home, Kinu 47, Kompresso
Past:Gaggia Clasic, VBM Domobar Jr, Vario home