Espressoman infocat
Constanta
Si eu. Am vorbit cu ei si spuneau ca in pungile de 509gr intra 400gr de boabe si 500gr rasnita. Ce variante ati luat si cat incape in respectivele pungi?
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II
victima espresso
Sibiu, România
Eu am avut pungi mici in care intrau 200-210 grame (perfect pentru sarja mea de 250 gr verde).
Cum ai vorbit cu ei? Telefonic?
HX Bezzera BZ10 | Vario | Kinu M47 |VST | Reneka | Gene Coffee CBR-101 | Hario V60 dripper
Espressoman infocat
Constanta
Eu pe mail, mi-au trimis oferta de pret si apoi m-au sunat ca sa imi spuna de diferenta de capacitate. Mai sunt ceva pungi de cafea cu valva pe alliexpress la preturi sensibil mai mici.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II
Espressoman fresh
London
Salutare
Numele meu este Razvan și eu sunt Managerul de Vânzări pentru România în Swiss Pack.
Swiss Pack este un producător de top specializat în producția de ambalaje flexibile pentru produsele alimentare, alimentația sănătății, ceaiului și cafelei, produse naturiste, mâncăriurilor pentru animalele și sectorului de îngrijire personală.
Furnizând atât companii mici, cât și companii multinaționale, suntem capabili să oferim opțiuni de ambalare indiferent de mărimea sau bugetul dvs. Va pot confirma ca putem oferi următoarele linii de stoc care sunt disponibile în mai multe culori, dimensiuni, stiluri și opțiuni materiale:
• Pungi stand-up
• Pungi cu fund plat
• Pungi cu burduf / clin
• Film rulant imprimat (laminate metalizate)
• Folie cu sigiliu rece
• Pungi de hârtie Kraft biodegradabile
• Ambalarea cafelei
• Ambalaje pentru bare de ciocolata / cereale
• Lopeti pentru masura
• Valve de degazare
(Opțiunile sunt disponibile pentru Plastic / Cu culoare sau fara / Kraft Paper / Matt / Gloss)
Va rog sa luati legatura cu mine daca sunteti interesati de solutii pentru ambalarea cafelei:
*admin edit: cam pe fata reclama, am mai editat pe ici pe colo. Ca sa rămână postarea avem nevoie de niste preturi clare.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Ca sa rămână postarea avem nevoie de niste preturi clare.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Espressoman infocat
SV
minime pt comanda. :)
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.
@prajitoria-buimac.ro
@Buimac
10-05-2017, 06:58
(Edited 10-05-2017, 06:59 by bubucalu.)
1000 bucati
La Pavoni, Mazzer