Hello There, Guest! Login Register

Oringuri mici de silicon in Bucuresti?

Salutare,
 Stie cineva vreo firma din Bucuresti unde se pot gasi oringuri mici de silicon? (pentru soclul de la electrovalva)

Multam de orice sugestie.

Reply
Salut,

Incearca la un magazin fizic de piese auto. Exista si trusa completa cu o-ringuri de diferite marimi dar ma indoiesc ca iti trebuiesc atatea. Spor!
La Pavoni Professional fully upgraded/Niche Zero/Cafflano Kompresso/
Past: Lelit PL41TEM

Reply
Eu la magpro am gasit oringuri cand am avut nevoie.

Scuze de fapt erau garnituri si erau din cauciuc, nu din silicon.
Honne, Fellow Ode Lab Sweet, Aergrind, Flair 58, Pavoni

Reply
Ionut, stiu trusele pentru auto de care zici, din pacate oringurile sunt dimenstiuni mai mari.

(23-02-2021, 00:27)cradun Wrote: Eu la magpro am gasit oringuri cand am avut nevoie.

Scuze de fapt erau garnituri si erau din cauciuc, nu din silicon.

Astea de care caut eu sunt niste oringuri de silicon rosu foarte mici, vin intre soclul electrovalvei si grup.

Reply
Vezi firmele specializate, Fabory de exemplu. Măsori soclul în care stă oringul, interior şi exterior.
BPlus Apollo şi La Pavoni Europiccola, Cafelat Robot şi Kinu Phoenix, Cafflano Kompresso şi Porlex Mini

Reply
Eu asta am luat, un oring foarte mic: https://www.mag-pro.ro/romanian/526106.html
Honne, Fellow Ode Lab Sweet, Aergrind, Flair 58, Pavoni

Reply
Mersi mult, daca nu gasesc vreo firma prin Bucuresti  o sa iau de la ei, am gasit si de silicon pe site. Ca de obicei cand e vorba de reparat expresorul, imi trebuie cu livrare ieri Big Grin

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)