Welcome Back Log In Create Account

Oferte diverse

Pentru pasionati de Elektra vintage: 450 EUR.

https://www.subito.it/elettrodomestici/m...745084.htm

Ps. @Lyvyoo: crezi ca este mai bine sa deschid un thread separat pentru "Oferte diverse din afara", sa nu poluez acest thread? Sau sa reduc postările din afara? (îmi dau seama ca nu prea interesează la multi, fiind mult mai complicat)
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Daca vreau sa cumpar de  AICI oare mai trebuie sa platesc ceva pe undeva in afara de transport ? E din Singapore magazinul. Produsul e la jumate de pret fata de cel de pe piata europeana. Intreb, macar de curiozitate.
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
(23-02-2018, 13:07)Gozmin Wrote: Daca vreau sa cumpar de  AICI oare mai trebuie sa platesc ceva pe undeva in afara de transport ? E din Singapore magazinul. Produsul e la jumate de pret fata de cel de pe piata europeana. Intreb, macar de curiozitate.
In primul rand, grija la alimentare. Sunt aproape sigur ca este varianta 110V/60Hz.
Platesti sigur TVA si propabil si taxe vamale la valoarea asta. Aici cred ca razvanMB te poate ajuta cu ceva informatii concrete.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
(23-02-2018, 13:07)Gozmin Wrote: Daca vreau sa cumpar de  AICI oare mai trebuie sa platesc ceva pe undeva in afara de transport ? E din Singapore magazinul. Produsul e la jumate de pret fata de cel de pe piata europeana. Intreb, macar de curiozitate.

Din cate vad au optiunea de "Shipping (FREE SHIPPING (2-3 Weeks)): Free". Cel mai bine dai un e-mail sau un telefon si intrebi prin ce trimit.
Bazandu-ma pe experienta Alliexpress DHL si asemenea vei plati cel mai probabil si TVA romanesc.

Astept o parere a cuiva mai priceput, preturile par foarte bune.
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
@micrenda, cred ca e super ok ceea ce faci si ar trebui cam toate ofertele sa apara aici.
Atentie insa, sa fie chiar oferte. Elektra acela il poti prinde si la 200-250 de euro cu necesitate de reconditionare. Din ce am vazut, cam toate vintage au nevoie de retusuri si servisari, deci mai bine astepti si prinzi unul la pret chiar mic. Investitie oricum va fi.
Vorbesc in cunostinta de cauza, am pierdut un elektra la minute. Fusese tocmai rezervat cand am sunat. In Italia era anuntul. Cred ca era chiar 200 euro. Sau unul cu levier, mini, la 100 euro.
Daca stai si astepti, prinzi. Doar sa aveti pe cineva acolo si sa rezolvati cu transportul.

Pt Gozmin, tva sigur va fi de achitat. Tara e NON UE, se considera clar import. Plus ca este mare coletul si cu valoare declarata. Il desfac si calculeaza pe loc accize si tva.
In Malaysia the power sockets are of type G. The standard voltage is 240 V and the standard frequency is 50 Hz. Asa am gasit in primul site care detine o baza de date cu tipurile de socket utilizate.

Cu stima.
May God be with us.

Reply
Pe site-ul asta toate aparatele ce au specificata tensiunea/frecventa de alimentare sunt la 110V/60Hz (ex: ECM, Profitec, Izzo Alex Dueto, La Marzocco GS3, etc). De aceea am spus ca aproape sigur si aparatul la care se uita Gozmin este la 110V/60Hz. Dar, pentru o informatie sigura, un e-mail la ei cred ca ar lamuri problema.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply

vezi ca e unul pe olx nou in cutie cu 2200
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Preturile de site-ul de mai sus sunt extrem de nerealiste, Strega - 1000 de euro, Brewtus R - 750 de euro, GS-3 2800 de euro etc. Poate au un chinez care le face in subsol din plastic fiindca altfel e greu de crezut ca nu e teapa.

E bine totusi ca ofera paypal fiindca altfel era 100% teapa.

Reply
(23-02-2018, 14:17)orwo Wrote:

vezi ca e unul pe olx nou in cutie cu 2200 

A fost !  :wall:
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
@decadurabolin

Multumesc pentru raspunsul. Intradevar imi lipseste esperienta pentru a imi da seama care este pretul corect pentru un espressor. Despre Elektra, am vazut ca sunt mult mai scumpe decat un La Pavoni.

Acum am lupte interioare cu acest anunt (nu pentru mine, ci pentru un cadou pt o persoana):
https://www.subito.it/elettrodomestici/m...464120.htm

Este un La Pavoni PRG (1.6L, gold, si manere in lemn) care este de vanzare la 200 EUR (din care poti sa scoti transportul). Lipsesc doar camacia in teflon si garniturile.

Din pacate acum chiar nu este momentul, asa ca daca cineva doreste (pentru transport se rezolva cu 30 EUR).

Reply
Expressor cafea ELEKTRA semiautomat
https://www.olx.ro/oferta/expressor-cafe...8lPfH.html

Macinator de Cafea Profesional Elektra
https://www.olx.ro/oferta/vand-macinator...9XQK7.html

ELEKTRA 2 GO nou
https://www.olx.ro/oferta/espressor-elek...90Vxt.html
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Primele doua scumpe iar ultimul e un automat....

Reply
Am intrat pe olx sa caut Macap si mi-am zis sa caut si Elektra ...
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Un Rancilio Z11, 2Gr, la 100 EUR.
Pentru toți care doresc sa își deschidă o cafenea fără sa fac un contract de comodat cu un brand anume.

O sa fie cam complicat cu transportul... (DPD/Bertolini sunt o mare durere de cap)

https://m.subito.it/elettrodomestici/mac...m?&first=1

Reply
Europiccola, de reparat, 80 EUR

Nu o sa dureze mult :)

https://m.subito.it/elettrodomestici/la-...m?&first=1

Reply
Am aflat mai mult. Are resistenza care ar trebui sa fie înlocuita (~40 EUR) si garnituri (~20 EUR).

Persoana nu prea a reacționat bine când a văzut prefixul pe WhatsApp care începe cu +40

Reply
Nu are ce sa te mire. Vorbim totuși de broscari. Curierul cam iese din discuție când vine vb de italieni. De evitat plățile în avans. Pe subito cel mai ok de cautat persoane din centrul sau nordul Italiei, mulți romani fac zonele acestea cu microbuzul pt transport marfă. Vad ca omul e din Parma. Sunați un transportator și sa meargă direct sa l ridice si gata. Altfel nu l iei.
May God be with us.

Reply
@decadurabolin Personal nu prea îmi plac generalizări: o generalizare, asa cum este, ascunde complexitatea vieți și ne da o falsa siguranță.

Eu am cumpărat doua La Pavoni prin Subito cu plata în avans: unul pentru mine și unul pentru un coleg de la serviciu. În ambele cazuri am avut o experienta foarte ok. Un singur țepar am găsit, și era chiar din Nord dar din fericire m-am dat seama când am făcut primele controale (era un cont nou și când am cautat Iban pe google am găsit multe minuni).

Corieriul din păcate este greu, soluția pe care l-am găsit este prin DPD dar cere foarte mult timp (o luna) si încă nu l-am rodat cum trebuie.

Apoi am vorbit cu persoana și este ok. Doar m-a surprins un pic reacția inițială, și am vrut sa va anunț și pe voi.

Reply
Si la mine a fost ok cu Subito. Insa a fost o "neintelegere", a spus ca il trimite prin UPS si l-a trimis prin posta iltaliana. Culmea, cu poste.it s-a pierdut adresa de destinatie, s-a intors inapoi din Milano la Barletta, dupa care a plecat din nou spre Romania. Cum a ajun in Romania, intr-o singura zi m-au cautat sa mi-l dea. Am sunat la oficiul postal, mi-au dat numarul curierului si mi l-a adus la birou. Plata prin paypal, am platit eu aproximativ zece euro in plus comisionul, ca sa fiu acoperit in caza de teapa. Cu dpd-ul am avut eu o experienta foarte placuta cand am trimis un espressor in Germania, un pret foarte ok (aproximativ 30 de euro un espressor greoi cu grup E61) si a ajuns in 4 sau in 7 zile, nu mai stiu exact. L-am lasat eu la ei la sediu, pe langa Gara de Nord.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
In Italia DPD lucrează cu o alta firma (Bertolini) și sistemele lor informatice nu sunt deloc integrate. Din motivul asta apar foarte multe neînțelegeri.

Reply
Am generalizat tinand cont de experienta cu italienii.
Adica ma refer la rezervari esuate, negocieri care la fata locului s-au dovedit a fi apa de ploaie pentru ei etc.
Plus ca atunci cand aduceam in discutie un curier se bloca toata tranzactia.
Da am generalizat dar uneori este un necesar pentru a trage un fel de ,,semnal de alarma" ca sa spun asa.
Subito este olx ul din Italia. Nu spun ca tot site-ul este plin de probleme si tepe dar ochii in 4.
Am patit si descrierea sa fie cu totul altceva fata de ce am primit. N aveau nicio legatura una cu alta.
Omul parea super serios. Ce sa mai zic...
Prefer de mult sa lucrez doar cu DE si Austria. In rest le am dat pace.
Cu stima.
May God be with us.

Reply
Eu tind sa cred ca în general 98% din oameni sunt de treaba. Cel 2% care rămâne, din păcate, strica totul.

Este bine sa fi întotdeauna cu ochi în 4, mai ales când este vorba de cumpărături la distanță.

Imi pare rău pentru experienta neplăcuta.

Reply
https://www.olx.ro/oferta/espresor-vibie...ar7I7.html

Mi se pare un preț bun, cine la folosit anteriori pare ca studiase un pic - spun asta datorită accesoriilor . Mai are nevoie doar de Rasnita

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brasilia Mini SB | Macap M42M
Elektra Leva S1 '85 | Kinu M 47

Reply
Domobar super este un dintre cele mai mari aparate e61, deci atenție unde vreți sa l puneți sau țineți. Plus ca ceva nu îmi place la cum arata. La asa preț cel. Mai bine să-l testați personal. Nu pare tocmai ok vizual. La. Asa boiler mare trebuie verificate valvele etc. Cu stima și micrenda, nu trebuie sa ți para rău de nicio experiență negativa, ea învață cel mai mult pe oameni. Cel puțin eu asa o iau.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
May God be with us.

Reply
https://www.olx.ro/oferta/expresor-de-ca...avS8h.html

LM GS3 la 1,500 eur - too good to be true?!
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1

Reply
GRATIS
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
(05-03-2018, 21:08)Beowulf Wrote: https://www.olx.ro/oferta/expresor-de-ca...avS8h.html

LM GS3 la 1,500 eur - too good to be true?!

Asta da oferta [emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brasilia Mini SB | Macap M42M
Elektra Leva S1 '85 | Kinu M 47

Reply
Săriți pe el !!! :)
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
Sa nu-i spuneti lui @Denis ca nu mai pleaca din tara.

Reply
wow ....
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)