Sari de la HX in barca dualboileristilor? :)
Despre regulamentul bursei s-a discutat pe
topicul dedicat, unde oricand se pot face dezbateri. S-a cazut de acord ca 10 postari sau un an este o limita care intr-un anumit procent poate proteja forumistii de probleme, desi nici asa nu pot spune ca au fost zero reclamatii si nici nu s-ar putea. Chiar am intarziat la vremea respectiva cu aplicarea masurii si lozinca pe forum era ca bursa se transforma in olx, cu tot felul de espressoare "noi " sau "revizuite" de la oricine si oricum. Sunt useri care s-au dus sa plateasca un espressor declarat nou, cu poze in cutie, si au gasit un aparat murdar si cu probleme abandonat intr-un coafor, care tot la nickso a ajuns bineinteles.
Pe de alta parte stiu ca unii useri abia inscrisi sau neinscrisi inca s-au simtit frustrati de acest regulament, si nu au putut posta pe Marketplace. Cum s-ar fi simtit si ce reactii ar fi avut daca faceam exceptii subiective, bazate pe prietenii sau judecati personale?! Mai bine nu ne imaginam si ramanem zen. Eu am vorbit cu fiecare in parte si le-am explicat situatia, nu am sters nimic fara instiintare. De fapt acum sistemul nu permite sa postezi pe Marketplace, daca nu ai un an sau 10 postari. A, ca uni posteaza in alta arie si de acolo dam delete, e altceva.
Cu toata consideratia pentru userul respectiv, pe care l-am contactat din cate stiu, anunturile de vanzare din forum au fost construite ca un
privilegiu pentru useri, conditionat de acele reguli, nu ca o pagina "la liber". Pentru orice alt tip de anunt exista olx sau alte site-uri de gen, de unde pe acest topic vin des link-uri catre lucrurile SH interesante.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper